Apsolutno isti slucaj. S tim sto su mi napokon posle 3 meseca prigovora jedan ugovor normalizovali, al sad sabili na ovaj jos vecu cifruEvo meni malopre kroz aplikaciju stigao račun za april. Istekao mi sa martom period kada sam imao 50% popusta na paket, imam sms iz decembra gde prihvataju moje neslaganje sa povećanjem cene i kažu da će do kraja ugovorne obaveze biti nepromenjena cena. I evo sad, fakturišu račun sa januarskim povećanjem, umesto 4600 račun je 5400 din?!? Pisao prigovor kroz app pa ćemo da vidimo...
Mogu, sve ono što je u njihovu korist urade kako treba i ažurno.Pa majku mu startu, mogu li bar jednu stvar da urade kako treba!?
U par navrata me je zvao agent iz SU da kaže da će se sve rešiti u sistemu i da neće više biti grešaka ali izgleda da su nepismeni uhlebi zaduženi za reon gde sam ja.Jel to nas ostale obeshrabruješ, u stilu - samo da znate šta vas čeka! 😁
Koliko si dana pre isteka ugovora ovo uradio? Vidim da su te zvali tek posle nedelju dana.oko 15h danas sam podneo zahtev za IDP broj, cekam da me nazovu
Netačno! Evo ja sam podneo zahtev za IDP pozivom. Hteli su da me pošalju u poslovnicu, rekao sam da proveri i da bi trebalo da može i bez poslovnice, proverila, postavila nekoliko pitanja da potvrdi identitet i podnela zahtev.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari