Pa realno i ne dobija nista sem tih 2GB(kome to koristi), simetricni net ne dobija.
To je uvek bio naj jaci paket koji sadrzi sve, e sad opravdati poskupljenje njega za 300din (50%) ili 600din puna cena ....
Da li je 70eu/m za nase uslove bezobrazno mnogo ostavljam vama da zakljucite.
Pa i rekao sam sta se jedino promenilo u box zlatni paketu kojeg i sam imam.
I ne znam kako si zakljucio da opravdavam bilo kakvo povecanje bilo koje cene? Naprotiv, smatram da realno nisu imali osnova za povecanje cene jer ako glavni prica a i cela drzavna administracija ekonomskog sektora da inflacija pada da je 3.5% sada da cene idu nanize da ljudi bolje zive, cime onda opravdavati poskuljenje i to ne malo?
Prema tome, protiv sam poskupljenja a za 70€ mesecno da li je mnogo ili ne ostavio bih ipak vama koji ste i uputili to pitanje jer ste se i sami pitali a da ja nijednom recju ili mislju nisam ni pomislio da kazem ili napisem da je ista dobro u ovom poskupljenju samo sam naveo da se u zlatnom box paketu jedino razlikuje to sto ima 2GB vise neta u zoni 0 ako to ikom i znaci.
Pozdrav.
Da, od 7 postojećih paketa (ako sam dobro izbrojao, tri box3 i četiri box4) 6 paketa gubi kanale
Pa da ja samo konstatovao da zlatni ne gubi, ne moras meni da se pravdas znam sve i znam da brojim nego si generalno naveo da se gube kanali ja rekoh da se na zlatnom ne gube a da je jedina razlika sto se dobija nepotrebnih 2GB u zoni 0, nista vise.
Nit podrzavam promenu paketa nit podrzavam poskupljenja, ja ne znam sto mislite da ako kazem da bas niste 100% u pravu za ono sto napisete da sam apriori za poskupljenje i promwnu paketa u toku trajanja UO.
Nisam, i meni se sve to gadi i smatram da to tako ne bi smelo i da sam vlast tj organ koji to sve kontrolise morali bi da mi elaboriraju zasto poskupljenje i toliko i svakako te migracije u toku UO ne bih dozvoljavao.
Nazalost, ne odlucujem o tome😢
Tako da znate da kad vas ispravim za nesto sto ste pogresno, netacno slucajno napisali, ne znaci da suprotno i podrzavam.