U tom paketu idu i dodatni stb i hbo+.Box 3L
Jesu li ti ostavili staru cenu?Posle prigovora danas me zvala teta sa ponudom za novi ugovor (stari ističe u februaru). 16m sa 50% a posle redovna cena. Nisam prihvatio, probacu IDP u februaru.
Ima godinu dana vec kako su uveli da moze 3 meseca pred istek da usledi obnova ugovoraВидим на МојМтс порталу обнова уговора могућа и 3 месеца раније. Зар није измењена регулатива да се уговвор обнавља у месецу истека (у А1 ми недавно рекоше за КН да је тако)?
А што се саме обнове са МТС- тиче, ево трчим, једва чекам нове 2 године спорадичног, "може нам се" офрље поскупљења. Дебело ћу да размислим код кога у марту. За 13 година корисничког стажа на једном Боксу и 5 година на другом Боксу на другој локацији, услугу нису побољшали ни за бандеру.
I pre je moglo.Ide novih 24meseca od tog dana koliko sam primeti onih 3 meseca se ponistavaju.Ima godinu dana vec kako su uveli da moze 3 meseca pred istek da usledi obnova ugovora
ma ovi sto su me vec zvali su pregovarali, ja sam rekao da ne zelim nista i da zelim a raskinem. ne znam dal da sacekam jos 1,2 dana ili da odem sutra odmah. posle ce praznici da me ne razvukuTaj zahtev je prosleđen službi koja radi takve zahteve, kada te ponovo pozovu onda pregovaraj sa njima, ili ako nećeš kaži im da svakako raskida ugovor i onda odneseš opremu. Nisam siguran da li moze da se raskine ugovor ako ti kažu da sve ostaje isto do kraja UO.
Prati status zahteva u Moj mts i kada bude "Rešen", to znači da je raskid odobren, što sam potvrdio odlaskom u poslovnicu, ali sada zezaju i tvrde da imaju otkazni rok i da će UO biti oslobođena poslednji dan pred promenu, tj. 8.1.ma ovi sto su me vec zvali su pregovarali, ja sam rekao da ne zelim nista i da zelim a raskinem. ne znam dal da sacekam jos 1,2 dana ili da odem sutra odmah. posle ce praznici da me ne razvuku
Ja sam, takođe, podneo zahtev za raskid ugovora i u sistemu piše da je zahtev "REŠEN". Juče zvao 0800100100 i rekli mi da je zahtev rešen i treba da sačekam odgovor. Navodno rok za rešavanje zahteva je 30 dana ali pošto već piše da je zahtev rešen, dobiću odgovoru za 2-3 dana.Jel zna nesto sta znaci kad u moj mts portalu pise preuzet za jedan od zahteva? Trazio sam im raskid ugovora, zvali me i rekao sam da ostajem pri tome iako su ponudili neke kao popuste i onda su rekli okej prijavicemo da hocete da raskinete zvace vas neko sutra. i u sistemu pise to preuzet za zahtev... svakako cu verovatno otici sa opremom direktno da im vratim sve jer odugovlace ali reko da vidim jel zna neko sta znaci to...
Ni kod mene ne pokazuju znake zivota... mislim da je 8 dana proslo. Sa kog broja su te zvali, ako tajna nije!?Mene *****avaju
Dva puta sam slao prigovor na mejl i imao sam jedan propusten poziv i od tad nista
To je potpuno ista priča koju meni pričaju za zahtev za raskid koji je odobren i stoji od 12.12. da je rešen. Posle 3 odlaska u poslovnicu nakon toga, zaključak je da čekaju 8.1. i da će tada osloboditi UO. Pri poslednjem odlasku u poslovnicu sam čak zamolio da to ubrzaju pošto bi supruga što pre da podnese zahtev za prenos broja. Gospođa je bila vrlo ljubazna i rekla evo ja sam podnela urgenciju da se to što pre oslobodi, ali je zvala bukvalno posle 5 minuta i kao konsultovala sam se sa kolegama, imamo 30 dana, to ne može da se ubrzaNavodno rok za rešavanje zahteva je 30 dana ali pošto već piše da je zahtev rešen, dobiću odgovoru za 2-3 dana.
ČLAN 2.4 OPŠTI USLOVI PRUŽANJA USLUGANemojte da dozvoljavate da vas vozaju, covek je isti dan raskinuo, imate u MTS Postpaid temi postove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari