Problem i jeste nama koji smo na bakru,jer drugu alternativu nemamo,i oni to znaju.Ja sam redak srećnik da sam VDSLUi imam protok 50 mbit. dva iptv uređaja i hd kanale, a takvih je malo,većina korisnika je na 10-20 mbita.Roditelji su na nesrećnom Box 4 Crveni Lite (bakar, 10/1) i pod ugovornom obavezom još 14 meseci. Nemaju neku drugu opciju, osim eventualno (ograničenog) mobilnog neta i satelitske... Sa ovim promenama cena sa 5599 ide na tričavih 6699 din. Kapiram da maksimalno što mogu izvući je da ostane stara cena![]()
Možeš dodati koji hoćeš tarifni paket kod BOX 4, samo od tvog izbora paketa zavisi završna suma koju ćeš plaćati...ipak zvuči primamljivo s obzirom da plaćam 3 računa pojedinačno!
interesuje me za mobilni paket, tu se verovatno nov ugovor potpisuje?
dal mogu da prenesem moj mixnet m na ovaj BOX ugovor?
Ja sam u maju napravio nov ugovor (svake 2 godine isto sve produžujem) i baš me iznerviralo ovo povećanje a pošto imam na sve 3 linije (lokal i autoperionica, kuća i jedna manja kuća) koje koristimo 16godina jednu ja, drugu roditelji penzioneri i od proletos ćerka i muž za 1ipo mesec sa bebom i to su sad tri računa od po 5700+moji 1000 za pink😀 dosadno u penziji i samo to gledaju skoro i prešao bih kod nekog drugog ali u Rumi Glavna ulica u centru nema kablovsku i bukvalno nema neko drugi da izgura ovo sve, 3 tv kod mene i 3 kod mojih a 2 kod ćerke i svuda wi-fi ruteri. I na kraju nijedan operater ne može ovakve naše uslove da ispuni, ili ima al da nisam čuo za njegaRoditelji su na nesrećnom Box 4 Crveni Lite (bakar, 10/1) i pod ugovornom obavezom još 14 meseci. Nemaju neku drugu opciju, osim eventualno (ograničenog) mobilnog neta i satelitske... Sa ovim promenama cena sa 5599 ide na tričavih 6699 din. Kapiram da maksimalno što mogu izvući je da ostane stara cena![]()
Ja sam na VDSL-u već duži niz godina, nije prošla optika još uvek. Imam osećaj da je ovaj isti Huawei ruter već jedno 10 godina.Koji je sad najnapredniji ONT (ruter) koji daju uz Box pakete? Planiram kod produžetka ugovora da im tražim neki wifi6/e, valjda su dogurali toliko.
Zar ovo ne znači da ostaje ista cena za postojeći paket?
To niko ne znaZar ovo ne znači da ostaje ista cena za postojeći paket?
To sam i tražio. Da mi ostane ista cena kao do sada a ne da mi uvale novu cenu od januara veću za 1000 dinZar ovo ne znači da ostaje ista cena za postojeći paket?
Još jedan razlog više da ih otkačim kad mi istekne UO u oktobruMoraju da deru narod da bi bacali pare na reklamu![]()
Stigli milioni u Humsku - Srpski fudbal - Fudbal - B92.sport - B92.net
Na adresu FK Partizan stigla je finansijska uplata od strane Telekoma Srbije sa kojim su crno-beli produžili ugovor.www.b92.net
Sta ce monopolisti reklama?
Koji je sad najnapredniji ONT (ruter) koji daju uz Box pakete? Planiram kod produžetka ugovora da im tražim neki wifi6/e, valjda su dogurali toliko.
Ja sam nov na mts optici. Dobio sam wifi 6 ONT/ruter. Model :
Huawei OptiXstar HG8145X6-6Te
GPON Terminal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari