Da ne kazem da je lupetanje, ali ajde.
Ja imam box4 paket bivsi 50/2 sada 50/8, povecali ga prvog dana kad su uveli povecanje uploada.
Zasto tako pises ne proverene stvari i unosis pometnju kad sam i ja i ostali sa boxa pisali da smo dobili povecanje uploada?
Da, covek je postavio pitanje, a ne konstataciju ..Nisam ispratio temu, postavio sam pitanje, ne konstataciju. To što u dotičnoj firmi ne umeju da sastave adekvatno obaveštenje nije moja krivica.
Izvini, mislio sam da si dao konstataciju da oni koji su na box paketima ne dobijaju povecanje.Nisam ispratio temu, postavio sam pitanje, ne konstataciju. To što u dotičnoj firmi ne umeju da sastave adekvatno obaveštenje nije moja krivica.
Pa nisam ja ni rekao da sam dobio tako sto su oni "podigli", lepo sam u temi i napisao da sam ih pitao i za pola sata su mi digli.@invictus2404: A zašto ti ne pišeš potpunu informaciju? Da si dobio povećanje tek kad si ih "cimao" da ti povećaju... Za sad na Benchmark forumu se nije javilo ni 3 čoveka da su dobili povećanje bez "lične intervencije". I od tih ~3 bar dvoje je završilo sa ovim slučajem da iako se u ruteru vidi nova brzina upload i dalje ne ide preko 2 Mbps.
Čovek ne tvrdi nego pita da li je dobro protumačio vest ili ne. Što uopšte ne čudi u svetlu toga da su pojedincima isto pogrešno tvrdili neki od neupućenih Telekom zaposlenih.
Da napisao sam moj pogresan zakljucak, nije bilo nikakve namere za provokacijom ili bilo cime.Da, covek je postavio pitanje, a ne konstataciju ..
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Imam box 2 od 20/2. Sad sam zvao korisnicki servis i kazu za sad samo novi korisnici imaju veću brzinu. Bice i za ostale ali za sada ne. Ne znaju kada će povećati.
Mene ako se sete, sete... Nemam trenutno neku potrebu za većim uploadom, tako da, kad bude, biće![]()
ne znam koliki ti je upload sada ali ja ovih dodatnih 2mbps prilicno osecam. lepo radi
Gde ne znači, pre neki dan slao 87 slika (u originalnom kvalitetu) sa telefona. Na 2Mbps uploada kolko sam imao u tom trenutku to je trajalo oko 40 minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari