Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Upload ne služi samo za kačenje. Surf je daleko brži. Tvoj klik se brže realizuje...

Da, i to što kažeš.
@shamanNS to sa gp music verovatno mesečno košta, a ne daju mi se pare još i za to :)

A jako je bitno da se fotke i muzika uploaduje odmah? I sa 2 i sa 8 Mbit/s je to sporo za vece kolicine da cekate, pa ga ostavite da sam radi i manite se gubljenja vremena ;)

Osim ratio-a na TV-Vaultu ne vidim korist - ali zalicu se ako mi ukinu mogucnost da vremenom uvidim korist :p

@banexbanex: GPMusic servis ima 2 dela. Jedan je subscription servis poput Spotify i Deezer, a drugi deo je dž skladište za do 50.000 pesama. Znači ako nećeš ništa da im platiš sa dž nalogom imaš pravo da uploaduješ 50.000 pesama koje "legalno" poseduješ.
Ako plaćaš mesečnu pretplatu onda imaš kombinovan pristup celom Google katalogu + ono što si uploadovao a Google već nema u svom katalogu.

Ja koristim dž varijantu.

@Vanitas: Pa nisu mogli da povećaju u Net 10 paketu a da ga i dalje realizuju preko ADSL2+ opreme... jer je na ADSL2+ maximum 1 Mbps upload-a. Morali bi da prebacuju sve te korisnike na VDSL a to ne bi mogli bez dodatnih ulaganja (u skraćivanje parice) da odrade jer na tim 10 Mbps paketima su većinom korisnički koji su 2 i više kilometara od centrale.

Aha, mislio sam da to rade zbog toga što najveći broj korisnika ima taj paket, pa se ne ciganišu.

Ništa, prebaciću roditelje na jači paket kad im istekne ugovor, svakako ispunjavaju tehničke uslove.

Verovatno mozes odmah da predjes na veci Net paket, i okviru Boxa.
Zavisi od ugovora, ali mislim da preko 2 godine nema tih starih paketa koji nisu mogli da se menjaju tokom UO. Na nizi ne moze.

@shamanNS hvala, nisam ga nikada nešto studirao, a baš mi nešto tako treba za dž :)

• Like
Reagovanja: M J
Ljudi kad sam se cuo sa operaterom mts-a rekao mi je 3 meseca po 1 dinar. Pocevsi od aprila... Ugovor napravljen 2 aprila...i stigao racun 3300... Dal sto su sekli mesec sa ugovorom ili me *****avaju malo?

Koliko znam, ti meseci za popust se obračunavaju od sledećeg obračunskog perioda, tj. od sledećeg meseca u odnosu na mesec kada je ugovor sklopljen. I ja sam platio punu cenu za prošli mesec, ugovor sklopljen u martu, sad čekam da mi stigne aprilski račun i vidim da li kreće taj popust (dobio 4 meseca po dinar).

Pa nista, sacekacu sledeći mesec pa cu videti... U ugovoru nista ne pise...

Imam box 3 (fiksni, mobilni, internet). Ugovor istice za par dana - 31.05. Hocu da od 01.06. smanjim box sa 3 na 2 (fiksni i net) a mobilni da prebacim u drugu mrezu.
31.05. odlazim u mts poslovnicu i potpisujem novi ugovor za box 2 a 01.06. pokrecem prenos broja u drugu mrezu.
Da li je ovo dobar redosled poteza ili se u medjuvremenu nesto promenilo pa cu mozda naleteti na neke probleme i zackoljice?
Hvala!

Jel' nema promocije više iptv 6 meseci za dinar, na probu?

• Like
Reagovanja: M J
Pa nista, sacekacu sledeći mesec pa cu videti... U ugovoru nista ne pise...

Samo da napomenem da je ovog meseca uredno stigao umanjen račun, tako da ne brini, stići će i tebi idućeg. :)

istekao mi box odavno a sad mi istice onaj probni perion mts tv 6 meseci...
Hteo bi da potpisem ugovor ali mi za box3 gde imam 10/1 + mts tv sa porodicnim +hbo kanalima traze 3400 din....
Kakva je sansa da optika dodje skoro u Suboticu pa da sacekam ili da potpisem ugovor i posle se kajem

Ja prijavio da vracam mtstv stb nakon 6 meseci. U poslovnici kaže da ce me zvati oko ponude benefita. Zna li ko šta nude? Ja bi dao za mtstv oko 500-600 din. Preko se ne isplati.

Koliko li dalju besplatno meseci na box 3+morava3 opciju, za dugogodišnje korisnike.

E, nisam vam javio. Ponudili mi da ubacim tv u box i nudili 2 meseca po dinar za tv. Nekih 1300 u gratisu. Odbio sam. Možda od jeseni mada mi vrši posao i mtstv go

E, nisam vam javio. Ponudili mi da ubacim tv u box i nudili 2 meseca po dinar za tv. Nekih 1300 u gratisu. Odbio sam. Možda od jeseni mada mi vrši posao i mtstv go
To je nista, ako se ne varam (mrzi me da opet proveravam cene), posto za MTSTV (skoro) stalno ima nesto tipa 50% off ili barem 25% off, ili 6 meseci probe (samo ne zaboravi da vratis posle)... a u Boxu MTSTV izadje preko 1000 uvek.

Meni istice box3, placao sam ga oko 5000 din, mix xl i hbo i 2tv imam u kompletu. Sad nzm sta da radim treba mi neki ozbiljan net i to upload mi je najbitniji ima neko neki savet? Problem je sto sam sa sela iz okoline subotice pa nemamo bas neke mogucnosti..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Meni istice box3, placao sam ga oko 5000 din, mix xl i hbo i 2tv imam u kompletu. Sad nzm sta da radim treba mi neki ozbiljan net i to upload mi je najbitniji ima neko neki savet? Problem je sto sam sa sela iz okoline subotice pa nemamo bas neke mogucnosti..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ako nemas uslove za optiku najveci upload ima telekom, e sad ne znam koliko si daleko od centrale, uz box 3 koji je 3000 imas net 50/8.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je nista, ako se ne varam (mrzi me da opet proveravam cene), posto za MTSTV (skoro) stalno ima nesto tipa 50% off ili barem 25% off, ili 6 meseci probe (samo ne zaboravi da vratis posle)... a u Boxu MTSTV izadje preko 1000 uvek.
Probao sam 6 meseci.i kad sam vraćao probali da me zadrže. Ako ubacis u box da bude box 3 oko 650 je samo tv. Na to mi nudila 2.meseca po 1 din. Pazi, na ovih 6 jos 2. Nije ni malo

Dobio sam 4 meseca po 1 din za box3+omorika1

Probao sam 6 meseci.i kad sam vraćao probali da me zadrže. Ako ubacis u box da bude box 3 oko 650 je samo tv. Na to mi nudila 2.meseca po 1 din. Pazi, na ovih 6 jos 2. Nije ni malo
~2000 je VDSL50+fixni van boxa (2040 valjda preciznije).
Box 3 VDSL50+IPTV je 3000, -250 ako dobijes 2 meseca po dinar, to je 2750, sto znaci 750. Nije 1000 kao sam mislio, ali opet je skuplje nego zasebno IPTV uglavnom (kazem uglavnom jer nema uvek onih 50% off promoa za njega).
A nisi vezan istim ugovorom, mozes da rasparujes.

Vrh Dno