Jel' nema promocije više iptv 6 meseci za dinar, na probu?
Pa nista, sacekacu sledeći mesec pa cu videti... U ugovoru nista ne pise...
To je nista, ako se ne varam (mrzi me da opet proveravam cene), posto za MTSTV (skoro) stalno ima nesto tipa 50% off ili barem 25% off, ili 6 meseci probe (samo ne zaboravi da vratis posle)... a u Boxu MTSTV izadje preko 1000 uvek.E, nisam vam javio. Ponudili mi da ubacim tv u box i nudili 2 meseca po dinar za tv. Nekih 1300 u gratisu. Odbio sam. Možda od jeseni mada mi vrši posao i mtstv go
Meni istice box3, placao sam ga oko 5000 din, mix xl i hbo i 2tv imam u kompletu. Sad nzm sta da radim treba mi neki ozbiljan net i to upload mi je najbitniji ima neko neki savet? Problem je sto sam sa sela iz okoline subotice pa nemamo bas neke mogucnosti..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Probao sam 6 meseci.i kad sam vraćao probali da me zadrže. Ako ubacis u box da bude box 3 oko 650 je samo tv. Na to mi nudila 2.meseca po 1 din. Pazi, na ovih 6 jos 2. Nije ni maloTo je nista, ako se ne varam (mrzi me da opet proveravam cene), posto za MTSTV (skoro) stalno ima nesto tipa 50% off ili barem 25% off, ili 6 meseci probe (samo ne zaboravi da vratis posle)... a u Boxu MTSTV izadje preko 1000 uvek.
~2000 je VDSL50+fixni van boxa (2040 valjda preciznije).Probao sam 6 meseci.i kad sam vraćao probali da me zadrže. Ako ubacis u box da bude box 3 oko 650 je samo tv. Na to mi nudila 2.meseca po 1 din. Pazi, na ovih 6 jos 2. Nije ni malo
Dobio sam 4 meseca po 1 din za box3+omorika1
Meni istice ugovor krajem jula, idem ovih dana da trazim isto to. Javicu sta su mi dali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari