Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Zna li neko koliko izadje paket fiksni + net 10/1 + morava 3?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Trenutno imam fiksni + net 10/1 + MIKS M i placam 2799 din.
Posto treba da obnavljam ugovor ponudili su mi da predjem na Morava 3 (identicna tarifa kao MIKS M). Pretplata za takav paket uz kupovinu mobilnog uredjaja iznosi cca 3500 din. Velikodusno mi nude i tablet za 1 din. Vrh ponuda, nema sta...

Pa niko te ne tera da uzmeš i uređaj... Ja imam Box 2 (fiksni i net 10) + Omoriku 1 za 3100 din.

Niko me ne tera, naravno, ali mislim da je ovo generalno nepovoljna ponuda s obzirom da obnavljam ugovor

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Sinoc sam poslao mail da zelim Box 3 i Omorika 1 i da bi bilo lepo da mi daju neki mesec bez pretplate. Prvo zovu da me potsete da mi istice ugovor i nude mi bas to sto sam trazio ali na pitanje da li mogu da dobijem neki mesec gratis kazu da oni to ne mogu nego mora u poslovnici. Posle par sati zove drugi tip i on daje 4 meseca pretplate po dinar za Box ali pretplata za mobilni mora da se placa uz dodatni STB, identifikaciju i sve dodatne usluge. Cetiri meseca puta 2900 dinara za neplacanje i nije lose :).

Jedno pitanje za sve clanove razmisljam da predjem na boh 3 paket posto imam problema sa prijemom kopernikus signala ali nigde ne mogu da nacem na njihovom sajtu na koliko stb imas prava uz paket konkretno uz osnovni tv internet 10 ili 20 mb i fiksni

Trenutno kosta 150, ima neki promo za vise STB uredjaja.

Istekao mi ugovor za box, čudno mi da me niko nije kontaktirao da mi ponudi novi i sl.
Verovatno razmišljaju, a ovaj je naš korisnik već 10+ godina i nema bolje opcije, ko ga šiša, osećam se jadno[emoji23]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Istekao mi ugovor za box, čudno mi da me niko nije kontaktirao da mi ponudi novi i sl.
Verovatno razmišljaju, a ovaj je naš korisnik već 10+ godina i nema bolje opcije, ko ga šiša, osećam se jadno[emoji23]

Mene su zvali :p , al opet nisam produzio i ako su mi ponudili 4 meseca besplatno Box 3 , internet 50 mb/s, fiksni i IPTV osnovni paket. Plasim se tih zamrzavanja slika ako nesto skidam na netu. Da li su moji strahovi opravdani ? Sta mislite ?

Saobraćaj dodeljen IPTV televiziji nema veze sa saobraćajem za internet pa ne mogu jedan drugog da "uspore".

@zholinho Pustiš im mejl sa zahtevom za odjavu usluga i odmah zovu i nude 5 meseci po dinar i slične pogodnosti :)

E pa posla sam mail da zelim da produzim ugovor i pitao koliko pretplata mogu da dobijem za dinar, sad cekad poziv. Ocekujem da ce mi ponuditi 3 ili eventualno 4.

Saobraćaj dodeljen IPTV televiziji nema veze sa saobraćajem za internet pa ne mogu jedan drugog da "uspore".

Ovo baš i nije u potpunosti tačno. Kod ćaleta je slučaj da brzina neta zavisi od trenutno uključenih STB-ova (ima ih 2). Tako da brzina "neta" ide od ~3 Mb/s do ~10 Mb/s.

To je slucaj jer je verovatno previse udaljen od centrale pa su morali da mu sve ukupno limitiraju na 10 umesto na 14 kako se to radi. Posto covek spominje 50Mb/s verujem da je blizu centrale i da je dobra parica, pa cisto sumnjam da bi bilo tih problema.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Jel ima sanse da mi daju bar tri meseca za dinar i uredjaj uz box, konkretno me zanima neki tv do 20k za matorce?
Box 3 je u pitanju.

Ne znam napamet cene TVova uz Box, ali ako mislis 3 meseca za dinar i plus TV, to moze, mislim da je cak i zvanicna ponuda ako nisi imao net i TV, ovako se moras cenakti malo.
Ranije su bili ili/ili, sada nisu exkluzivni benefiti.

Sad sam video i ponudu poste koja je takodje u mojoj zgradi i ciji sam korisnik bio do pre dve godine kad sam presao na box i ono je stvarno extra. Za 1980 dinara 30/3 net i kablovska sa svim sportskim kanalim (arene i sk) u hd-u i na sve to 5 meseci po dinar. Ovi iz mts-a bi morali bas nesto nerealno da mi ponude da bih ostao...

Poslednja izmena:
Ja definitivno raskidam boks, isti taj 10/1 net imam kod KCN za 700 dinara manje...

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Interesuje me,da li se zatamnjuje hrt,obn na orionu kad ide program koji nije njihov??

Box 3 sa 20mb me kosta ovamo 2 900,orion tv sa interentom od 20mb plus pretplata kod lelekoma za fiksni 3 160.

Poslednja izmena:
Ti za box mozes da dobijes neki mesec za 1 dinar sigurno, tako da bi to bilo manje od tih 2900, orion adsl je 20/1, u mts-u je 20/4

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno