Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja sam prevideo da više nema box 4 , već box3+ postpaid, tako da ne znam da li će dati free pozive sa fiksnog ako ne uzmem mts tv.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Svi ce dati drugacije odgovore. HDMI nije jeftin kabl, da ga ne traze, dok LAN i fixni su toliko jeftini, da je vece cimanje nego vrednost. A i cesto se kvare, svesni su oni da daju jeftine uz rutere.

@iron, proveri. Po recima promocije, vazi samo za Box 3, dakle uz MTS TV.

Poslednja izmena:
Pa to, pravi se zabuna jer je sadašnji box3, negdašnji box 4.

Ja sam prevideo da više nema box 4 , već box3+ postpaid, tako da ne znam da li će dati free pozive sa fiksnog ako ne uzmem mts tv.

Besplatni pozivi u mts fiksnoj nemaju veze sa tv-om. Možeš da imaš i Box 2 i biće besplatni.

Besplatni pozivi u mts fiksnoj nemaju veze sa tv-om. Možeš da imaš i Box 2 i biće besplatni.

Mislim da je mislio na ovo ,ali nije lepo napisao,ako hoces besplatne ka mobilnom ,moraces tv.

,,Besplatni razgovori uz Box 3 sa mobilnom linijom
Ne propustite sjajnu priliku, jer smo za vas pripremili još veće pogodnosti u okviru Box paketa!

Odaberite postpejd tarifu Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 ili Morava 3 i pridružite je u Box 3 paket, koji sadrži fiksnu liniju, internet i mts TV, i očekuju vas besplatni razgovori sa fiksnog telefona ka svim mts mobilnim brojevima.,,

Izgleda da nece biti problema oko kablova, matori ostaju u mts. Ona sjajna ponuda poste je limitirana zbog lokacije na kojoj nema uslova za kablovski net. Tako da ce ipak biti pogadjanja. Planiram da im trazim 3 meseca za dinar i dva stb bez naknade za box tri. Jel realno da daju to? Kako bese online da im pustim zahtev? Oni u poslovnici em su pogubljeni em imaju nikakakva ovlascenja da daju pogodnosti.

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Месеце за динар можда добијеш, бесплатне СТБ не верујем.

Sent from Galaxy S8

Izgleda da nece biti problema oko kablova, matori ostaju u mts. Ona sjajna ponuda poste je limitirana zbog lokacije na kojoj nema uslova za kablovski net. Tako da ce ipak biti pogadjanja. Planiram da im trazim 3 meseca za dinar i dva stb bez naknade za box tri. Jel realno da daju to? Kako bese online da im pustim zahtev? Oni u poslovnici em su pogubljeni em imaju nikakakva ovlascenja da daju pogodnosti.

Mesece ces sigurno dobiti ,besplatne stb, jok.

Na koji mail da ih kontaktiram oko benefita za produzetak ugovora? Ne mogu nigde da nadjem...

Možda je najbolje da lično odeš do poslovnice. Tamo često ponude više nego preko call centra. Ako nećeš da se cimaš, zovi ih na 0800/100-100, pa će te tamo preusmeriti na "službu" za brigu o korisnicima.

Na koji mail da ih kontaktiram oko benefita za produzetak ugovora? Ne mogu nigde da nadjem...

Назови их телефоном и реци да ти је истекао уговор и да се двоумиш око новог уговора. Тако сам ја урадио и после два дана су ми се јавили и понудили ми 4 месеца по динар. Само треба да одем у најближу пословницу и потпишем уговор. У уговору неће стајати детаљи око повољности које дају...

Vazi hvala. Zovem sutra pa cu da vidim sta nude...
Inace koliko je sad doplata za drugi stb ako mi ne daju za dz? Ne mogu da nadjem...

Drugi, treci stb se doplacuje 150 dinara uz novi ugovor za box, ako uzimas samo mts tv cena je 210 din.

Da li je moguće da mora biti ugovor na dve godine?
Sve što sam gledao je na 24 meseca
Hteo sam preći u post net, ali nema uslova za kablovski net, a verovatno neće ni biti u narednih 100 godina
Ustvari, prvo sam hteo u SBB ali ni to ne može, jer naravno nema u mom delu grada
I bojim se da sam ponovo osuđen na mts

Poslednja izmena:
Do juce je bila ponuda za box 3 optiku, mogla je da se proveri i dostupnost ali sad vise ne mogu da nadjem, cena je bila otprilike 7900 za 1000Mbit-a.

Da li je moguće da mora biti ugovor na dve godine?
Sve što sam gledao je na 24 meseca
Hteo sam preći u post net, ali nema uslova za kablovski net, a verovatno neće ni biti u narednih 100 godina
Ustvari, prvo sam hteo u SBB ali ni to ne može, jer naravno nema u mom delu grada
I bojim se da sam ponovo osuđen na mts
Da nemas ST Cable ili kako se zvase onaj operater kod vas, koga hvale?

• Like
Reagovanja: M J
I Epic Drama vise nije u osnovnom paketu zajedno sa TV 1000.Sramota,osnovni paket im sastavljen od repriznih kanala RTS-a,Pink-a i Prve.

• Like
Ja sam morao da uzmem Super paket i doplatim jos 600 din da bih izmedju ostalog imao HBO i jos neke bolje kanale.

U poslovici sam dobio informaciju da je moguce preci sa starog box4 na novi box3 bez problrma,
no kad sam poslao mail tehnickoj podrski sa ovim zahtevom dobio sam sledeci odgovor:

"Напомињемо да свака промена уговореног повлачи за собом раскид Уговора и
наплату уговорене накнаде штете.
...
Уколико и поред наведеног желите да извршите отказ уговора за BOX4 пакет
услуга, потребно је да, по пријему овог дописа за то поднесете одговарајући захтев у
најближој Пословници, вратите опрему, платите накнаду (дана 16.08.2018.)од
=21.374,01 дин. и у том случају ће након раскида Уговора за BOX3 пакет услуга кроз
прву наредну фактуру бити емитована уговорена накнада штете."

Imam celu godinu xbox4 pod ugovorom, i celu godinu jos do isteka ugovora,
a i nisu isli bas u detalje odakle im ova cifra od 21.374,01 din(do jedne pare su tacno izracunali :) )

Koji "stari box4" i koji "novi box3"? Logicno je da moze, ako bi zadrzao mobilnu liniju uz taj Box.

Stari box4 je sa mobilnim, bio u ponudi sve do ovih novih "morava" "omorika" paketa.
novi box3 je odnedavna, i ide kao bez mobilnog ali moze da se "prikaci", te dobijaju se razni popusti onda,
mada ja sam zeleo novi box 3 zbog boljih paketa(na primer, trenutno imam 1gb internet na mobilnom paketu mesecno, a za iste pare uz box3 moze se imati 4gb),
plus ima i drugih povoljnosti,
ipak, dobio sam navedeni odgovor.
No, zanimljivo mi je to da mi je covek rekao u poslovnici u Novom Sadu jedno, a kad sam napisao email u tehnicku, kazu sasvim drugo.

Upotrebio sam rec "migrirati" sa stari box4 na novi box3, mozda nisu najbolje razumeli o cemu se radi :/

Poslednja izmena:
Uradi reply, obicno prvi mail prolazi kroz ruke totalnih botova :( Mene bi cudilo da ti ljudi mogu da sami sastave recenice, ili ako mogu onda je u pitanju nego toliko iznuren ili bezobrazan ;)

Uzass im je osnovna ponuda kanala :( od ostalih provajdera naravno...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pazi kada bolju ponudu imaš za dž preko neta.

Uništiće mts tv kako su krenuli. Ne vredi ni dinar mesečno.

• Like
Pa uz box se ni ne placa, niti ce ikada i oni to znaju zato i daju tako osakacen servis.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Iskreno ako im se ovakav trend mentalne ponude kanala nastavi odjavljujem mts tv čim mi istekne ugovor za box.
Kupujem set top box i cao, ionako gledam tv jednom sedmično....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pazi kada bolju ponudu imaš za dž preko neta.

Uništiće mts tv kako su krenuli. Ne vredi ni dinar mesečno.

Gde za dzabe , ja sam trazio al sve nesto radi pa ne radi

Iskreno ako im se ovakav trend mentalne ponude kanala nastavi odjavljujem mts tv čim mi istekne ugovor za box.
Kupujem set top box i cao, ionako gledam tv jednom sedmično....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ja tv i ne gledam , samo zbog sismisa u kuci ga placam , inace imam rpi3 prikacen i skida mi nocu sve sto mene zanima , za ovaj set top box mislio si da hvatas ove besplatne kanale? ja sam mislio da tu ima samo RTS i jos nesto plus ja sam u pridzemlju ne znam da li bi imao signal uopste

Nazad
Vrh Dno