Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pricas napamet ,tablet je savim korektan ,i sa 1 giga ,a kamoli ovaj sa 2.Sa druge strane ne mozes dobiti ultra kvalitet za 100 evra ,ne ide to.

Moji su pre 3 godine uzeli Lenovo Adam, kako li se zvase tacno... umesto 3 meseca za dinar za VDSL, znaci oko 50e ih kostao.
Extra korektan tablet. Nije valjda ovo sada gore?

Giga rama nigde i nikada ne moze raditi dobro. I jugo preveze gde treba ako ćemo tako

Pricas napamet ,tablet je savim korektan ,i sa 1 giga ,a kamoli ovaj sa 2.Sa druge strane ne mozes dobiti ultra kvalitet za 100 evra ,ne ide to.

Care covek ga ima vise od godinu dana i posto se slabo razume stalno me cimao da mu pokazem nesto. Ako je tebi korektan svaka cast. Sa 1GB rama mozes na androidu samo da se slikas zadnjih par godina. Ne trazim ultra kvalitet al za 12500din uz paket da dam za tablet koji je izaso jos 2015-te godine...

Izgleda care da nisi dobro citao,u pitanju je 8 incha sa 2 giga rama ,njega sada daju.

Sve sa 1 gb rama zaobilaziti u širokom luku. To i džabe da daju ne isplati se uzeti. Ja se mučim sa mediatekovim starim nekoliko godina, go kao pištolj, bez ikakvih servisa i apk, služi mi samo za čitanje stripova. Tuga je to dok se pokrene, posle glat ide čitanje, ali...

prica je pocela pre par postova kad sam pitao koji je od ovih iz mts ponude najbolji (za skype primarno i neke druge osnovne funkcije, nista posebno), i niko jos nista nije napisao, osim sto se prica o 1 gb ram memorije..

Sent from Galaxy S8

Pa svi koliko vidim osim ovog Huawei T3 10 imaju 1gb. A da li taj vredi tih 10000, ne znam.

edit: ovaj yoga, iskreno, meni je to previše malo što ne znači da tebi neće odgovarati.

Poslednja izmena:
za yogu pise na mts sajtu da ima 2gb rama. na gsm areni pise 1gb. da li postoje dve verzije ili je greska kod mts-a?

Sent from Galaxy S8

Uzeo sam taj Huawei , mali problem možda je rezolucija,ali meni lično nesmeta,baterija je sasvim O.K ,radi zadovoljavajuće,za moje potrebe i više nago dobro,i još jedna zamerka je samo slobodnih 6 gb. Meorije koja ostaje slobodna korisniku,tako da sam to rešio sa memorijskom karticom.Sve u svemu po meni ocena 8.5 od mogućih 10.

Za svaki STB uredjaj se dodaje + 4Mb/s, sto znaci da za internet paket od 10Mb/s sa dva STB-a port treba da bude konfigurisan na 18Mb/s, naravno ukoliko linija to dozvoljava. Ukoliko ne port ce biti konfigurisan na manju brzinu na stetu internet protoka.

Ako je linija losa ili ne moze da izvuce ukupno vise od tih 10-ak Mb onda je to u redu s njihove strane ali ako nije tako onda je ovo jos jedno potkradanje korisnika jer sam video vise ovakvih slucajeva.

Ukoliko si u mogucnosti izbaci screenshot sa parametrima linije da vidimo kako stoje stvari.
Dva STB-a, samo SD IPTV, uz 10mb/s net.
dsl.png

Situacija se malo poboljšala od poslednje provere. Da li postoji osnova za prigovor Telekomu? Speedtest sa uključena oba STB-a:

Mogu oni da puste na ovoj liniji mnogo više. Trenutno ti je 12Mbps ukupan protok na ADSL liniji. Probaj da im kažeš da povećaju bitrate na liniji. SNR ti je 16dB za downstream. Ima tu još mesta za povećanje ukupnog protoka.

Poslednja izmena:
Imas dosta prostora za povecanje brzine. Zivo me zanima zasto je port sa dva stb-a konfigurisan na nepunih 12Mbps.

Rekao bih da ili nemaju profile (manje sanse..) ili da ima previse gresaka (a ima).

Nista ne ksota da zatrazi i proba.

Odobrili su mi box2 sa dva meseca gratis + Huawei 10 na rate. Prošlog utorka su poslali ugovor koji je moj otac potpisao,i sada bi trebalo da pošalju tablet i prethodno su mom ocu objasnili da je takva procedura.
Evo prošlo je već nedelju dana a tablet nikako da pošalju da li je normalno da se ovoliko čeka ili da krenem da ih cimam preko telefona

Jeste,5-7 radnih dana otprilike.Ali nista ne smeta da ih pozoves reci ce ti da li je poslat ili kada ce.

Stigao juče Huawei t10 .Nisam ga puno testirao,rezolucija nije problem barem meni kome je ovo prvi tablet i slabokoristim smartfonove.Nije šampion u trajanju baterije,sporo se puni, wifi hvata malo slabije od telefona.
Praktično čist android sa nekoliko preinstaliranih programa.Zvuk solidne jačine ne posobnog kvaliteta,kamera da se nađe.Brz u radu barem za sada. Završna obrada deluje kvalitetno kao i touchscreen

Tebi je prosao ugovor i uzeo si taj tablet, ali dobio si i par meseci besplatno?

2 meseca,ugovor 2 godine. Poslao sam im mejl sa molbom kako bi nastavili saradnju,mada sam probao sa 3 meseca ali nisu dozvolili
Paket Box2 iptv+fixni

Jer je bilo teško MTS-u da u saopštenju napiše da važi i za box ...

Uobicajena nepreciznost i njihovo zamisljanje da se nesto podrazumeva :D

Svi Box korisnici, koji uzimaju internet, imaju identicne Net paketa kao i korisnici koji samo uzimaju internet. Verovatno im je to neka logika.

Nisam ispratio temu, postavio sam pitanje, ne konstataciju. To što u dotičnoj firmi ne umeju da sastave adekvatno obaveštenje nije moja krivica.

@invictus2404: A zašto ti ne pišeš potpunu informaciju? Da si dobio povećanje tek kad si ih "cimao" da ti povećaju... Za sad na Benchmark forumu se nije javilo ni 3 čoveka da su dobili povećanje bez "lične intervencije". I od tih ~3 bar dvoje je završilo sa ovim slučajem da iako se u ruteru vidi nova brzina upload i dalje ne ide preko 2 Mbps.

Čovek ne tvrdi nego pita da li je dobro protumačio vest ili ne. Što uopšte ne čudi u svetlu toga da su pojedincima isto pogrešno tvrdili neki od neupućenih Telekom zaposlenih.

Nazad
Vrh Dno