pozdrav drustvo ugovor mi istice 15.04 dobio sam poziv pre jedno mesec dana da mi istice ugovor i poceli da smaraju otkacio sam ih i rekao da cu svratiti do poslovnice
bio danas i kolko mogu da vidim uslovi su mnogo gori nego kod prethodnog box 4 paketa
uglavnom za istu cenu sad dobijam isto sve sto sam i imao samo bez mobilne tarife ukljucene u box
nisam imao pojma sve do sad da je moguce traziti da se dobije promo perod par meseci po dinar
zasrao sam a mozda i nisam uzeo sam mix xl bez telefona 999din 102gb neta 600/6000min 100sms
potpisao sam box3 fiksna+net 10/1+tv
sad kontam da nema nazad kad sam vec pojeo g a radno vreme poslovnice je isteklo
koristim box od prvog kad je izasao kao i telekom net i mob broj prosli ugovori dva tel uz to s7edge i j5 racuni preko 10k zadnjih 24 meseci mada ebe se njima za visegodisnje korisnike
pokusacu sutra da ispumpam nesto da se zalim
jedna konstatacija vezana za uredjaj uz box ubedjivala me je da necu imati popust na tarifu ukoliko uzmem neki uredjaj to jeste tacno ali vazi za postpaid u sklopu boxa
nema veze sa boxom nemojte se *****ati imate pravo da uzmete uredjaj uz box npr tesla L7.1 3g i ne time ne narusiti popust za mob tarifu 83din mesecno 1999din ukupno ili neki tv npr
gresis...ako uzmes mobilni uredjaj gubis ....ako uzmes tablet koji ide uz box ili tv ili laptop ne gubis nista ....https://www.mts.rs/privatni/uredjaji/tableti/tabletiuzboxpakete ali nije kasno mozes i kasnije da uzmes tablet za npr 83din mesecno zvao sam call centar objasnili su mi da moze mali je izbor sta sve mozes da uzmes uz box a da ne narusis postpaid ali moze sve sem telefona Pogledajte prilog 248788
Ovih dana moram da rešavam pitanje ugovora... Dakle, planiram da uzmem Box3 plus onaj paket od 700 din (sa 50% popusta), dakle Miks M i 3 ili 4 meseca gratis Box3 (koliko već odobre ako odobre uopšte). Mogu li da zahtevam i ovaj tablet za 83 din mesečno uz ovih nekoliko meseci, tj. da probam li da tražim? Hvala.
Možda nisu vezani za 50% popusta na mob tarifu, ali možda onemogućavaju 3 meseca gratis Box paketa ako se uzme box3+tarifa. Ako napraviš računicu: 3 meseca po 1 dinar je 9000 din manje (plaćaš samo mob tarifu 700 din). Ako ne može 3 meseca gratis ako se uzme tablet onda mi 83 din mesečno ništa ne znači.
@ milos85 @ B@K@
ja mislim da je suludo uzeti uredjaje koji su daleko skuplji u odnosnu na maloprodajne cene
ali uredjaj koji kosta 9999din na 24rate a koji mozes utopiti za 150e i dodati za uredjaj po zelji svakako je po meni dobar izbor ...
takodje zasto odustajati od modela Huawei T3 7 ili Tesla L3.1 dual sim
za smesnih 42din ili 83 din mesecno ...jesu jadni slazem se ali ako ti se ne svidja prodas pa dodas kintu i kupis ono sta ti odgovara ...
kazem samo da treba iskoristiti i uzeti bilo sta jer su sva tri tableta izuzetno povoljna ma kakve im bile karakteristike
Malopre svratio do poslovnice ,mozes birati ili uredjaj ili par meseci gratis ,oba nemoze,prilikom potpisivanja ugovora ,inace dva uredjaja mozes uzeti bilo kada u toku trajanja ugovora/telefon +neki drugi/ ,stim sto se samim tim ugovovor automatski obnavlja.
Mozes uzeti bilo koji uredjaj ,stim da se vrsi obnavljanje ugovora.da li mogu uzeti tablet uz postojecu box ugovornu obavezu? nisam uzeo nikakav uredjaj kada sam obnovio ugovor? imam box 3, net 50/2, fix, iptv, bbtf..
Sent from Galaxy S8
Iskreno ja sam se pokajao sto sam sa vdsl a ,presao na sbb,mnogo mi je bio stabilniji vdsl i radio je perfektno .Kod sbba dosta cesto dolazi do pucanja veze ,posebno na wi fi ju.Mozda je samo do moje mreze jer vidim drugima radi ok.Da li ostati na sbb-u ili preci na mts optiku (box optika 3), naravno radnik Teledirekta je na moje pitanje da li je brzina zagarantovana odgovorio da je u ugovoru navedena brzina do 150/20 Mb/s ali da je to optika i da nema razloga da ta brizina ne bude ispostovana, plasim se adsl scenarija za paket do 20Mb/s, nekome 15Mb/s nikome 20Mb/s hahaha...
Hteo si da razbijes komsijin tablet?Komsa ima yoga tab 10 uzasno je spor hteo sam da ga razbijem koja je to krntija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari