Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Imam nekoliko pitanja. Aprila mi ističe ugovor za stari SuperBox (50/2, mobilna linija, iptv sa HD paketom, telefon)... Danas su me zvali i ponudili mi da potpišem ugovor na 3700 mesečno (što je 100 din skuplje nego sad) bez hd paketa (ako oću hd paket onda 400 din plus) i bez ikakve dodatne promocije (dakle bez 2 ili 3 meseca besplatno, bez telefona ili tableta, samo može tv na rate). Malo je to *****ski što ništa ne nude da ostanem tu još 2 god.

Šta se dešava ako ne potpišem novi ugovor a ne raskinem ni ovo što imam? Neko ovde reče da se gasi hd paket i 100 din je skuplje. Ona mi je danas rekla na telefonu da se ugovor automatski produžava za 2 godine ako ne potpišem (po kom to zakonu? to mi nema logike) drugi. Šta će biti sa mobilnom linijom, da li ona ostaje ista ako ništa ne potpisujem i ne menjam?

Hvala.

Ja sam u istoj poziciji kao ti bio pre par meseci, tačnije, istekao mi je isti ugovor sredinom decembra.
Meni su isto ponudili ništa, da ne kažem k. Pre nekoliko dana sam im pisao online, preko sajta, i pitao koje mi pogodnosti nude ukoliko poželim da produžim ugovor - operaterka je rekla da je zabeležila podatke i da će me pozvati - naravno nisu.
Nema HD paketa, 100 din je skuplje, ugovor ti se automatski produžava, ali nije (i ne može bez tvog potpisa biti) produžen na dve godine, nego se nastavlja za svaki sledeći obračunski period/mesec.
Mobilna linija ostaje ista, 300/300/1GB.

Sve u svemu, slabo i ne baš profesionalno, ali opet je jedna od izbalansiranijih ponuda na tržištu.
Čim nađem bolju ponudu da iskombinujem net, mobilni, fiksni i TV odmah prelazim, bez žaljenja.

Imam nekoliko pitanja. Aprila mi ističe ugovor za stari SuperBox (50/2, mobilna linija, iptv sa HD paketom, telefon)... Danas su me zvali i ponudili mi da potpišem ugovor na 3700 mesečno (što je 100 din skuplje nego sad) bez hd paketa (ako oću hd paket onda 400 din plus) i bez ikakve dodatne promocije (dakle bez 2 ili 3 meseca besplatno, bez telefona ili tableta, samo može tv na rate). Malo je to *****ski što ništa ne nude da ostanem tu još 2 god.

Šta se dešava ako ne potpišem novi ugovor a ne raskinem ni ovo što imam? Neko ovde reče da se gasi hd paket i 100 din je skuplje. Ona mi je danas rekla na telefonu da se ugovor automatski produžava za 2 godine ako ne potpišem (po kom to zakonu? to mi nema logike) drugi. Šta će biti sa mobilnom linijom, da li ona ostaje ista ako ništa ne potpisujem i ne menjam?

Hvala.

To za automatsko produžavanje ugovora te je slagala, naravno da je nezakonito. Superbox po isteku ugovora će ti biti skuplji 200din i ostaješ bez HD kanala.

Sačekaj da ti istekne ugovor i zatim podnesi pismeni zahtev/molbu u poslovnici da ti odobre 3-4 meseca po dinar (meni su bili odobrili 5 meseci, ali nisam čuo da je bilo ko drugi uspeo toliko da izvuče, po iskustvima drugih ovde standard je 4 meseca). Superbox više ne postoji ali sada je opcija box 3 + mobilna linija sa 50% popusta, ti biraš tarifu koja ti odgovara. Trenutno imaju promociju gde tarife od Miks XL pa naviše imaju 100GB mesečno tokom trajanja ugovorne obaveze, promocija ističe 31. marta, ali su je već par puta produžavali, tako da je možda produže opet.

Poslednja izmena:
To za automatsko produžavanje ugovora te je slagala, naravno da je nezakonito. Superbox po isteku ugovora će ti biti skuplji 200din i ostaješ bez HD kanala.

Sačekaj da ti istekne ugovor i zatim podnesi pismeni zahtev/molbu u poslovnici da ti odobre 3-4 meseca po dinar (meni su bili odobrili 5 meseci, ali nisam čuo da je bilo ko drugi uspeo toliko da izvuče, po iskustvima drugih ovde standard je 4 meseca). Superbox više ne postoji ali sada je opcija box 3 + mobilna linija sa 50% popusta, ti biraš tarifu koja ti odgovara. Trenutno imaju promociju gde tarife od Miks XL pa naviše imaju 100GB mesečno tokom trajanja ugovorne obaveze, promocija ističe 31. marta, ali su je već par puta produžavali, tako da je možda produže opet.
I mene su zvali da potpišem novi ugovor za super box, pošto je stari istakao, ali ne bih dobio ništa više nego što imam sada. Koliko se sećam možda bih dobio malo više minuta u mobilnoj telefoniji ali mi to ništa nije značilo pa sam odbio.

Ti meseci po dinar trenutno nisu deo zvanične ponude, tako da ih uglavnom neće ni sami nuditi, nisu ih nudili ni meni. Već to mora pijačarski sa podnošenjem zahteva, najbolje pismeno u poslovnici (mora vlasnik linije), jer na to šef poslovnice mora da da odgovor. U decembru/januaru, kada sam ja produžavao, po mojim iskustvima i iskustvima ostalih forumaša (po kojima sam se i ja poveo), sve zahteve su odobravali, verovatno prolazi još uvek. Probajte.

Poslednja izmena:
Ajd što je skuplje za 100 din, nego mi arenu hd uzimaju... Jedino me to nervira. Pritom, Rama je napisao 200 din, greška ili sad neka druga informacija?
Mislim da će ostati tako kako je sad samo bez hd paketa, neki mesec dok nešto ne ponude ili promene... Živećemo nekako bez arena u hd-u.

• Like
Reagovanja: M J
Sve piše na linku, ali očito da tekst preskačete :D

Nakon isteka ugovorne obaveze, korisnicima Super Box paketa će, od 1. jula, biti na raspolaganju Osnovni TV paket, u okviru usluge mts TV. *

Poslednja izmena:
Svak cita ono sto mu odgovara da procita. :)
Naeavno da se ukida HD paket nakon isticanja UO za super box.
I cena je veca za 200 dinara.

Kad sam potpisivao ugovor rekli su mi da cu dobiti 4 meseca po dinar, i sad mi stigao prvi racun ceo iznos da platim. Jel su to pogresili ili je to normalno?

Ako nema na papiru odnosno ugovoru taj dogovor okaci macku o rep

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

@SensationGG : Zavisi kad si u toku meseca potpisao ugovor. Telekom je nekada (ne znam da li je to i dalje praksa) to kad se sklapa ugovor u sred meseca za taj prvi mesec ti naplaćivao pretplatu proporcionalno broju dana koliko si koristio pa ti od 1. u sledećem mesecu kreću ti besplatni meseci. Znači da ne bi bile situacije da si potpisao ugovor 28. u mesecu i da ti se tih 2-3 dana do kraja meseca računaju kao "1 besplatni mesec".

@SensationGG : Zavisi kad si u toku meseca potpisao ugovor. Telekom je nekada (ne znam da li je to i dalje praksa) to kad se sklapa ugovor u sred meseca za taj prvi mesec ti naplaćivao pretplatu proporcionalno broju dana koliko si koristio pa ti od 1. u sledećem mesecu kreću ti besplatni meseci. Znači da ne bi bile situacije da si potpisao ugovor 28. u mesecu i da ti se tih 2-3 dana do kraja meseca računaju kao "1 besplatni mesec".
Tako je meni bilo. To je sigurna priča.. Potpisao 14og februara (menjao ugovor) i platio proporcionalno do kraja meseca a mart i sad april će mi biti besplatni..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Kad sam potpisivao ugovor rekli su mi da cu dobiti 4 meseca po dinar, i sad mi stigao prvi racun ceo iznos da platim. Jel su to pogresili ili je to normalno?
Salio sam se malo ne zameri
Naravno da ce biti ovako kako kazu kolege, mts uvek ispostuje dogovor

Осим ако буде она екстра понуда па обећају нешто што не следује. После пар месеци се правдају да то не може и нема начина да се тражи. Мени обећали 3 месеца по кинту уз КТ са телефоном а када је стигао пун рачун, правдају се да то не иде. Нема везе, нисам на неком губитку, ионако ће то да се обрне више пута. ;)

Tako je meni bilo. To je sigurna priča.. Potpisao 14og februara (menjao ugovor) i platio proporcionalno do kraja meseca a mart i sad april će mi biti besplatni..

Nije to u pitanju. 25. januara sam potpisao, ovo je racun za ceo februar. Jel tebi u ugovoru negde pisalo da ces imati prve mesece po dinar? Meni nista o tome ne pise...

Nije to u pitanju. 25. januara sam potpisao, ovo je racun za ceo februar. Jel tebi u ugovoru negde pisalo da ces imati prve mesece po dinar? Meni nista o tome ne pise...
Nije pisalo, usmeni dogovor.. Ali sam redovno dobio februar za dinar.

Evo da javim, sad sam ih zvao. Posto su mi postom slali ugovor da potpisem, ja sam 25. januara potpisao a njima je izgleda tek 1. februara stiglo pa se taj mesec ceo ne racuna, tek od marta krece promocija.

Drugari imao sam internet 50/2 + tv + fixni za 3300. I to je isteklo... Sta bi mi predlozili da trazim ili da menjam :)
Sajt im ne radi...
8643f60720869cdef20cd9c0cf0e8fe8.jpg

Poslednja izmena:
Posalji im mejl za par meseci free.Bolji i stabilniji net ,makar u mom slucaju ,neces naci.Za dve godine mozda je dvaput pukao ,od kad sam presao na sbb,muke nevidjene,puca wi fi na svakih par sati ponekad i vise puta .

Posalji im mejl za par meseci free.Bolji i stabilniji net ,makar u mom slucaju ,neces naci.Za dve godine mozda je dvaput pukao ,od kad sam presao na sbb,muke nevidjene,puca wi fi na svakih par sati ponekad i vise puta .
To me zanimalo, meni je stabilan signal posto sam preko puta centrale (50ak metara). A koliko vidim i cene su svuda slične... Orion ima neku akciju, ali na njih se najviše i zale ljudi :)

Isključenja za korisnike box paketa za neplacen račun za Januar su planirana za 29.3.

Istu je priča i kod mene, u poslednjih 15 dana sam im poslao mejl tri puta, i svaki put kažu da će se javiti... Čekamo

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nije mi jasna njihova ideja poslovanja - mi njih jurimo da nam uzmu novac, i to ne ide lako.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zovem ih danas drugi put u zadnje 2-3 nedelje. Uskoro mi istice ugovor za Box i zelim da vidim koje povoljnosti mogu da ocekujem. Evo drugi put mi obecavaju da ce me neko uskoro pozvati i niko me ne zove. Ako sledeci put budem pozvao bice psovani kolektivno. Totalna neodgovornost i sprdanje sa korisnicima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno