Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Koliko vidim telekom je prilično poskupio usluge i ukinuo benefite na usluge koje su se tic ale starijih korisnika. Da li ima neko podatke da li se radi o privremenim merama ili ostaju kao komercijalna ponuda za stalno?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Jel ce automatski da ugase hbo paket sad na kraju meseca ili moram da saljem zahtev?

Automatski ce ti produziti. Za otkazivanje treba da nazoves sa fixnog na kojem se nalazi nalog i predstavis se kao osoba na koga se vodi telefon i kazes njegov jmbg kad te budu pitali.
Ja sam se za svaki slucaj odjavio prosle nedelje da ne zaboravim.

Automatski ce ti produziti. Za otkazivanje treba da nazoves sa fixnog na kojem se nalazi nalog i predstavis se kao osoba na koga se vodi telefon i kazes njegov jmbg kad te budu pitali.
Ja sam se za svaki slucaj odjavio prosle nedelje da ne zaboravim.
Ne mora uopste sa fixnog a ponajmanje sa tog broja na koji se usluga vodi.
Pisao sam o tome, samo morate znati svoj JMBG i mozete sa mobilnog zvati(ja licno posto uopste ne koristim fixni zovem sam mob sa Vip kartice isto je poziv free) kao ja samo kazete broj na koji se usluga vodi, ime vlasnika i jmbg i sve gotovo.
To sam isprobao bar 15 puta do sad i nikad problema nisam imao.
A opet mozete i kako kolega rece sa broja na kog se vodi...

samo sam im poslao mail preko njihovog mail servisa i otkazali su mi hbo bez problema :)

Zaboravio sam da odjavim danas u toku dana HBO kanale i sad im vise call centar ne radi. Radno vreme call centra je do 20h, a ugovor na box paket nije na moje ime pa ne mogu otici do poslovnice.
Da li postoji neki nacin da se otkaze do 23:59 hbo paket?

Otkazi mailom.

Zovem ih treci put. Svaki put pukne veza kad se operater javi.

Na 0800100100, pa 3, ja sam malo pre zvao i završio nešto drugo vezano za tv, baš brzo

Uspeo sam da zavrsim. Cekao sam da mi se operater javi svaki put duze od 15min.

Bolje otići do poslovnice, nego visiti na call centru. Ja danas završio za minutu.

Ja sam znaci u minut do 12 iskoristio popust 3 meseca za dinar!

Beh ja cu da uzmem obican posebno internet koliko vidim on ima i dalje 5 meseci za 1 dinar, sto moram da boksujem a i verovatno mogu posle tih 5 meseci da spojim u box

Ne moze posle u box ako je iskoriscrna promocija.

Treba mi par informacija.Presli bi na Mts Box ,sada me zanima koliko se tv-a moze prikljuciti koliko se placa dodatni risiver za tv.Zanima me i pvezivanje dali kabal za tv signal ide iz telefonske uticnice u zidu pa u risiver za tv ili iz modema za internet to pitam zbog provlacenja kablova posto bi stavili za tri tv-a u tri sobe pa da ne busimo sve za nove kablove a telefonska uticnica ima u svakoj sobi.Ako moze i pomoc kakav je kvalitet kanala i interneta kod Telekoma

Treba mi par informacija.Presli bi na Mts Box ,sada me zanima koliko se tv-a moze prikljuciti koliko se placa dodatni risiver za tv.Zanima me i pvezivanje dali kabal za tv signal ide iz telefonske uticnice u zidu pa u risiver za tv ili iz modema za internet to pitam zbog provlacenja kablova posto bi stavili za tri tv-a u tri sobe pa da ne busimo sve za nove kablove a telefonska uticnica ima u svakoj sobi.Ako moze i pomoc kakav je kvalitet kanala i interneta kod Telekoma

Moze najvise 4 televizora dakle 1+3 dodatna.
Dodatni stb se placa 250 ili 300 din sad sam zaboravio tacno.
Kablovi za TV ti idu iz rutera ka stb-u.
I na kraju kvalitet kanala i i terneta je odlican ako je sva instalacija odlicna.
Ali itanje dal bi ti dali 4 stb-a jer to zavisi od brzine koju bi mogla tvoja parica da izvuce pa smim tim ces videti koliku uopste brzinu mozes da dobijes.
Sto znaci ako je za tvoju paricu max 50 dobio bi od samog interneta 20 ostatak bi bio rezervisan za TV e sad uma i varijanta ako uzimas HD onda ti jos vise treba za tv itd.

Predpostavljam da oni to mogu sve da provere pre potpisivanja ugovora a koji kabal ide posto vec imam od kablovske moze li se on iskoristiti ili moram neki drugi da provlacim.Hvala puno za odgovor

Od koje kablovske ?

Sve ćeš dobiti...

Ako uzimas box4 komplet sve,plus dodatna 3 televizora 3x300 izadje te 4400 mesecno,nema popust nikakav,dobijes neki kotiki vaucer pa letuj.Ono sto treba znas dobijas opremu sam,pa se snalazi i montiraj.Imaj u vidu da je hdmi kabal od rutera do iptv boxa prekratak.Pa ces verovatno morati sam kupiti jos brdo kablova i sve to sam uklpoiti i izbusiti u stanu.Dok na primer SBB ne naplacuje nista za 3 dodatna tv i sami insaliraju odmah na licu mesta,tvoje samo da im pokazujes kuda da stavljaju kabl.Ono najvaznije da znas tv ponuda je izuzetno slaba.Pa ces doplacivati neki dodatni paket da mozes nesto normlano pogledati sem brda pinkovih kanala. :)

Predpostavljam da oni to mogu sve da provere pre potpisivanja ugovora a koji kabal ide posto vec imam od kablovske moze li se on iskoristiti ili moram neki drugi da provlacim.Hvala puno za odgovor
Naravno oni provere sve pre potpisivanja i kazu ti sta ces imati.
Kabl od kablovske, nista to ti ne treba.
Nema na cemu.
Pozdrav.

Na koji mejl da pošaljem zahtev za ukidanje HBO?

Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока

Znaci ako sam ja dobro razumeo. Modem - AP sa prikljuci kroz tel prikljucak. Iz modema idu lan kablovi do STB uredjaja, a iz njih HDMI ?

Ako bih uzeo BOX4, da li dobijam STB za samo jedan TV ili moram da doplatim za drugi ?

Dobro si razumeo. Dobijas samo jedan stb. Svaki dodatni se placa.

Tako je.

Samo jedan STB dobijas uz Box4/MTS TV, za ostale je doplata 300/mesecno.

Super. Hvala na brzom odgovoru. Cak i sa dodatnim STB uredjajem ispadne mi jeftinije od 800 do 1000 dinara nego SBB + za fiksni se dobijaju neki minuti koje ce sestra iskoristiti.

Jedini nedostatak je sto nema FOX kanala, ali sta je tu je.

Poslednja izmena:
Vrh Dno