Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nema ni sport klub... I samo digitalno bez analognog... I sve preko telefonskog kabla pa ti uzima MBps od interneta... I ne mogu da se poređaju kanali. Kad bi sve to popravili bio bih i ja na box4, ovako box3+sbbTV.
sent from wp10 L532ds

Prvo, digitalno/analogno ? Druga, sta uzima od neta ?

SBB tv se dobija putem njihovog kabla kojim se dobija i digitalni i analogni signal, digitalni je kvalitetniji i ima razne neke mogućnosti, ali analogne signale možeš da poređaš kako hoćeš, nema seckanja, resivera, možeš na koliko hoćeš televizora bez dodatnih uređaja, doplate, samo razvučeš kablove.
A IPTV da bi radio trebaju mu određeni megabiti interneta, tako da kad uzmeš box4 sa 10mb/s, realno brzina ti je manja jer ti par megabita uzme IPTV.
Ako neko zna stručnije neka objasni.
sent from wp10 L532ds

Pa valjda je bolje digitalno...

Ovo za net, ostaje rezervisano za tv. Kod mene net 50, a set na 66

SBB tv se dobija putem njihovog kabla kojim se dobija i digitalni i analogni signal, digitalni je kvalitetniji i ima razne neke mogućnosti, ali analogne signale možeš da poređaš kako hoćeš, nema seckanja, resivera, možeš na koliko hoćeš televizora bez dodatnih uređaja, doplate, samo razvučeš kablove.
A IPTV da bi radio trebaju mu određeni megabiti interneta, tako da kad uzmeš box4 sa 10mb/s, realno brzina ti je manja jer ti par megabita uzme IPTV.
sent from wp10 L532ds
ako na liniji moze da se izvuce veca brzina protoka, IPTV nece uticati na koriscenje neta.

Poslato sa Note3

Nema ni sport klub... I samo digitalno bez analognog... I sve preko telefonskog kabla pa ti uzima MBps od interneta... I ne mogu da se poređaju kanali. Kad bi sve to popravili bio bih i ja na box4, ovako box3+sbbTV.
sent from wp10 L532ds

Upravo si mi dao super ideju. Ako uzmem BOX 2 (Fixni i moj mobilni - kada se spoji sa cenom realne mesecne potrosnje), onda mozdu da uzmem i SBB Net + TV. Gde bi mi cena mi cema bila samo 100 dinara vec od ovoga sto placam sada, a to je OK.

Hmm, gle to... Box 2 trenutno ispada kao da je i dalje 50% popusta na Miks M :)

NEmas mogucnost za VDSL ili imas neki drugi razlog zasto bi isao na SBB Net? TV kapiram, ali ako mzoes VDSL, nelogicno je uzimati SBB net.

Poslednja izmena:
Hmm, gle to... Box 2 trenutno ispada kao da je i dalje 50% popusta na Miks M :)

NEmas mogucnost za VDSL ili imas neki drugi razlog zasto bi isao na SBB Net? TV kapiram, ali ako mzoes VDSL, nelogicno je uzimati SBB net.

Nisam 100% siguran, ali VDSL ne bi trebalo da bude problem. Zgrada mi se nalazi na nekom covristu i uvek smo imali pristum svim mrezama i cudima. Moj cilj je da sto jefitnije prodjem, a da svi clanovi porodice budu zadovoljni (nemoguca misija). Razmislio sam par dana i mislim da cu uzeti BOX 3 (fiksni, mobilni i net) + SBB TV. Na taj nacin ce ukucani imati Fox i cuda koje prate, a ja cu imati OK net i pri tome necu placati mnogo vise od onoga sto placam sada. Na zalost ovo cu moci tek u avgustu sve da odradim, ali nije strasno.

Poslednja izmena:
Ako mozes VDSL uzmi 50/2 to ti je 1800din i plus mozes da izboksujes a za tv ti je jeftinije IPTV da uzmes sa nekog online sajta

Ajde malo zareza i korekcije, ja ne kapiram sta si hteo reci?:) Kako 1800?
Inace, da, isplativije je uzeti VDSL odvojeno od Boxa, zbog onih 2-5 meseci po dinar.

Ajde malo zareza i korekcije, ja ne kapiram sta si hteo reci?:) Kako 1800?
Inace, da, isplativije je uzeti VDSL odvojeno od Boxa, zbog onih 2-5 meseci po dinar.

Nekad ne kapiram i ja :) , hteo sam reci uzme VDLS za 1799din 50/2 po cenovniku MTSa , uzme negde drugde iptv , i inace moze da uboksuje VDLS posle sa Fiksnim kad mu istekne 5 meseci po dinar (tj trenutno je 2 meseca probe + 4 meseca po dianar)

Ne moze da se uboxuje VDSL koji je uzet uz bilo koju akciju.

Probao 3x, ne daju.

sent from wp10 L532ds
SBB polako gasi analogni signal (negde je odavno ugasio).

Užas. Sada je red na proizvođače tv-a da usklade uređaje da svi mogu da primaju digitalni signal preko one kartice a ne preko resivera. Inače he ovo sa resiverima i daljincima postala komedija. Udeneš kabal u tv i gledaš, od kada je to postalo loše. Sada gomila raznobojnih kablova zgužvanih iza komode za tv a pored tv-a plastična kutija sa lapičicama i digitalnim satom koja ne može ni da stoji na svojim nogama jer je vuku kablovi i gravitacija. Ali važno da je slika kristalno čista i da svi u kući znamo napamet brojeve kanala koje volimo da gledamo. Pa onda dok ukucamo trocifren broj, pa dok ga on učita prodje 5 sekundi. Ali važno da je slika kristalno čista.
sent from wp10 L532ds

Nisam 100% siguran, ali VDSL ne bi trebalo da bude problem. Zgrada mi se nalazi na nekom covristu i uvek smo imali pristum svim mrezama i cudima. Moj cilj je da sto jefitnije prodjem, a da svi clanovi porodice budu zadovoljni (nemoguca misija). Razmislio sam par dana i mislim da cu uzeti BOX 3 (fiksni, mobilni i net) + SBB TV. Na taj nacin ce ukucani imati Fox i cuda koje prate, a ja cu imati OK net i pri tome necu placati mnogo vise od onoga sto placam sada. Na zalost ovo cu moci tek u avgustu sve da odradim, ali nije strasno.

Kombinuj, samo nikako nemoj sa box2 jer je on najneisplativija varijanta i kao solo i kao kombinacija sa sbb.

Poslednja izmena:
Zavisi ko koliko trosi. On je bese 1345din. U mom slučaju bi mi u box2 fix-mob, mob mixM došao džabe jer imam 8-12 sati na fiksnom što sa pretplatom izadje taman oko 1300 din.
Inace imam bo3 fix-mob-net10mbps, ali onaj stari od 2700 dinara mesečno + sbbTV i ne planiram da ga ikada menjam iako mi u oktobru istice ugovor za box.
Sent from mTalk l532ds wp10

Poslednja izmena:
Ko ovih dana potpise box sa mobilnom telefonijom,neka javi jel dobio iz promocije 100gb,Jel na naslovnoj strani promocije pise da se dobija 100gb uz box.Ali kad se ode na box pakete,nema ni reci o tome. :D

Obnovio bih BOX ugovor, pa me zanima kako da izvucem 3 pretplate za 1 dinar? Svuda pise na reklamama da daju 3 pretplate za 1 dinar ali na sajtu ne mogu to nigde da nadjem... Da li daju 3 pretplate za 1 dinar i na 1 godinu ugovora ili samo 2? Hvala. :D

Obnovio bih BOX ugovor, pa me zanima kako da izvucem 3 pretplate za 1 dinar? Svuda pise na reklamama da daju 3 pretplate za 1 dinar ali na sajtu ne mogu to nigde da nadjem... Da li daju 3 pretplate za 1 dinar i na 1 godinu ugovora ili samo 2? Hvala. :D
Postoji BOX na godinu dana?

trenutno ne daju 3 pretplate za jedan dinar u opste, za ugovor na godinu dana ne znam da ima uopste

Vrh Dno