Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

A jesi to trazio ili ti oni dali te 3 pretplate za 1 dinar?

Pogledajte prilog 235052

Ovo sad stoji ako se uzima BOX. Mora da je greska da idu cak 7 tv paketa uz BOX i jos dodatni STB. :D

Bilo bi previše lepo da bi bilo istinito. Ali činjenica je da nešto tumbaju. Ono najgore što može biti je da će ovo samo važiti za nove korisnike.
Sad im gledam sajt, više nema ponude za klasični box4, izbačen je iz ponude što znači da ga bildaju kao što je nekada bio super box. Na box 3 izbačena mobilna tarifa... Biće ovo zanimljivo :)

Poslednja izmena:
Sad bas gledam racun za jul. Box 4 je i dalje 3200 din. Da li to znaci da cu i dalje placati tu cenu ili od sledeceg meseca mogu ocekivati poskupljenje na 3500 din ?

Ti ces isto placati, ali pri isteku ako zelis isti paket onda ce ti biti 3500 ako bude toliko.

Mogli bi ubaciti antenu u box umesto klasicne iptv :D

Sad bas gledam racun za jul. Box 4 je i dalje 3200 din. Da li to znaci da cu i dalje placati tu cenu ili od sledeceg meseca mogu ocekivati poskupljenje na 3500 din ?

Placaces 3600 nakon isteka UO,dok i njega ne poskupe. :D

Screenshot_27.png

@joojant200

Mislis na pink paket umesto iptv,posto u antena paketu imas samo pinkove kanale. ;)

A jesi to trazio ili ti oni dali te 3 pretplate za 1 dinar?

Мораш да тражиш, напиши им мејл да желиш да потпишеш нови уговор и питај да ли имају неке погодности за старе корисинике. Зваће те телофоном па ти тражи 3 месеца гратис, толико угавном могу да одобре.
Шаљу уговор поштом, не можеш у пословници јер није стандардна понуда.

Meni je istekao box4 i stigao račun 3600, plus indentifikacija poziva i 72h unazad. Ukupno 3800 din.

Послато са HTC Desire 610 уз помоћ Тапатока

Мораш да тражиш, напиши им мејл да желиш да потпишеш нови уговор и питај да ли имају неке погодности за старе корисинике. Зваће те телофоном па ти тражи 3 месеца гратис, толико угавном могу да одобре.

Iskreno ja sam nameravao da trazim na stari box 6 pretplata za 1 dinar,i da se nadjem na 5 pretplata za 1 dinar.Time bih dobio BOX po 2800 mesecno sa popustom i lagano da uzmem HBO+ . I sve ukupno da placam 3500 dinara mesecno. To na onoliko los tv pink program i spor internet je podnosljivo.

Od sinoc stari box paketi ne postoje,niti pise da daju neku pretplatu za 1 dinar. Daju samo novim korisnicima pretplate 2-3 po 1 dianr i tako pise na sajtu.I da izboxujes 3 pretplate po 1 dinar i uvezes postpejd paket koji ima 300 minuta,izadje stari BOX 4 3150 mesecno. Daleko od onoga sto sam ja zamislio. :D

Тражио сам и ја 5, нудили 2 и нашли се на 3 на крају :)
Пристао сам јер сам уговор прекинуо 3 месеца раније иако је потписан као промоција (мислим да сам имао нет 3 или 5 месеци за динар)

Kad bi dali KT da se veze u Box sa +10% popusta!

Sinoc je stajala opcija da mozes vezati do 3 bilo koja postpejd broja uz box,cak i pripejd broj. I onda sve besplatno izmedju tako uvezanih brojeva,ali su jutros skinuli. Mogao si par sati da vezes i KT ali bez 10%. :)

Ovi novi BOX paketi nisu za nas korisnike telekoma,vec za neku drugu firmu naruceni da odemo tamo. :)

Da, ranije si mogao da vezes brojeve sa Boxom, ali to se placalo 250din i dobijao si samo besplatno razgovore unutar Boxa (glupost..).
Ja navijam za KT unutar samog Boxa, sa dodatnim popustom, a ne dodatnim placanjem :) U prevodu - sanjam na javi :)

Ukinut je Box4 kao i zasebna ponuda telefona za Box pakete i sada je izbor telefona jedinstven za sve korisnike.
Sada npr. ako uz Box3(fiksna linija,Mts TV i Internet 20 Mbit/s) uzimas samo postpejd tarifu bez telefona imas 50% popusta na izabranu tarifu plus 2899.00 za Box3,
a ako uzimas i telefon uz postpejd tarifu onda imas samo 10% popusta na tarifu plus iznos rate za sam telefon plus 2899.00 za Box3

Ukinut je Box4 kao i zasebna ponuda telefona za Box pakete i sada je izbor telefona jedinstven za sve korisnike.
Sada npr. ako uz Box3(fiksna linija,Mts TV i Internet 20 Mbit/s) uzimas samo postpejd tarifu bez telefona imas 50% popusta na izabranu tarifu plus 2899.00 za Box3,
a ako uzimas i telefon uz postpejd tarifu onda imas samo 10% popusta na tarifu plus iznos rate za sam telefon plus 2899.00 za Box3

Au ala su ga zakomplikovali... Jel si siguran da je samo 10% popust ako se uzima telefon a ne 40%?

/edit A jeste izgleda da je samo 10%, napokon sam uspeo da desifrujem ovo...

Poslednja izmena:
Cek cek, a kako sad ja da uzmem fon uz box kad sam pre desetak dana potpisao na dve godine box3(fix-net-mixM), obzirom da nema vise telefona uz box, nego samo uz postpaid. Da li bi mi dozvolili da predjem na taj novi box2 i da vežem mixM sa celih 50% popusta jer uzimam bez fona. Kakvo s..., mogao sam da uzmem nokiu 3 na 24 rate uz box 3 i da me izadje 3668din mesecno, a sad me to isto izadje 3827 din mesecno. Sve to kao po malo skuplje, ali malo po malo...

Sent from mTalk l532ds wp10

Ranije su to davali,sad idi sto pre pitaj.Ako si dobio benefit neki da ne bude to problrm.Mada sa njima se nikad ne zna.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

To ispada kao da uz stari box3 uzmem nokiu 3 na 24 rate van boxa posto je ona sada 24000, a bila je 18000 uz box. Stvarno su sa uredjajima katastrofa. Barem sa ovim jeftinijim.

Sent from mTalk l532ds wp10

U boxu 4 će verovatno zadržati mobilnu tarifu i to će biti premium paket.

Neka trazi i 5 meseci ja sam trazio i dobio.

Mislim da nije ukinut nego trenutno povučen, jer se radi na njemu verovatno.

Mozes u poslovnici da resist ostalo .meni su zvali preko telefona i rekli da su mi odobrili 3 meseca, ja ih pito e mogu da odem do poslovnice posto mi je blizu da preuzmem box i to i oni rekli mogu, potpisao standardni ugovor stim sto su mi na licnu mesta prebacili 3 meseca po dinar :)

Poslednja izmena od urednika:
Ljudi sta raditi kada je iptv katastrofa, recimo non stop secka, prekida, izbacuje neku gresku... To mi je kod roditelja,uvek kad svratim njima nesto nevalja, da si se zaliti, da li traziti raskid ugovora ili je to tako inace kod telekoma (imaju onaj paket box4+mix m)

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Ljudi sta raditi kada je iptv katastrofa, recimo non stop secka, prekida, izbacuje neku gresku... To mi je kod roditelja,uvek kad svratim njima nesto nevalja, da si se zaliti, da li traziti raskid ugovora ili je to tako inace kod telekoma (imaju onaj paket box4+mix m)

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Od raskida nema ništa, može, ali da platiš preostale penale, a što se tog seckanja tiče dosta činilaca utiče na to. Najbolje ih pozvati da tehničar ispita kvalitet parice, svičera, rutera i ostalog.

Ja sam imao taj problem prosle nedelje. Dan-dva je islo sam tim seckanjem..radi - ne radi da bi nakon toga crklo skroz. Nije mogao da podigne sistem..stizao je do 8% i kanal. Prijavio sam kvar, zvali me nakon sat vremena prvo iz BG, a nedugo zatim i serviser iz mog mesta. Dok smo bili na vezi on je nesto radio..valjda je iskopirao neke linkove koliko sam shvatio. Posle toga sve radi ok.

Lik iz BG koji me zvao rekao mi da na broj 19771 mogu direktno da stupim u kontakt sa tehnickom sluzbom vezano za neki problem.

Trazi da izadju na teren i moras da budes uporan. Ja sam, nakon preuzimanja nove opereme, imao seckanja i lose funkcionisanje skoro dve nedelje i bio sam uporan tako da su sve doterali da bude u skladu sa mogucnostima parice koja je, prema njihovim recima odlicna. Ono sto su oni konstatovali je da je instaliacija do uticnice u stanu bez bilo kakvih greski i to se lepo vidi na njihovom uredjaju za merenje a povecanje greski se javlja od tog mesta do naredne uticnice i to, najverovatnije, zbog kabla koji je verovatno malo ostecen prilikom provlacenja.
Prevezali su da konekcija ide preko druge dve zice i definitivno to sasvim pristojno radi (IPTV ne prijavljuje cuvene medijske greske a net izvlaci oko 47 Mbs).

Ono sto je i dalje problematicno kod njihovom modema je usporeno reagovanje na komande nakon nekoliko dana koriscenja.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno