Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Sa TV-om trenutno da, ali TV je sada cesto na 50% promou ili slicnom.

Probaj to isto bez TVa, videces da je skuplji Box (sem mozda za Net10)

U tom slučaju da. Mada su oni uvek išli sa takvom matematikom da određeni box paketi budu nekonkurentni ako se izbaci televizija, net ili mob tarifa u odnosu na box4, sada box3. Ako postoji još neki dostupni provajder tipa sbb, onda se može svašta ukombinovati i sa tim box2 paketom za iste ili malo veće pare, ali sa daleko boljom ponudom na kraju. Problem je što većina nas nema tu mogućnost (ove lokalne kablovske distributere ne računam) i onda se čovek opredeli za najisplativiju varijantu a to je bio box4, sada box3.

Ovo čini mi se ima smisla, samo da ostane sa ovim cenama
Da nisu mozda ove cene?

Pogledajte prilog 235917 (ovo bi trebalo da su nove cene :trust:)

Ove cene ostati nece ja mogu da se kladim u to, i da Beginer, bas sam na ovo mislio, hvala ti sto si iskopao ovo ;)

Nema na cemu ;) I ja sam siguran da one prve cene ostati nece, zato su ih i makli odmah, a i realno cene su ok. Ove druge cene vec... Hmmmm nemam pojma, pise da su za od 6 juna ove godine tako da je to neka najnovija ponuda i cini mi se da je nekome u nekom gradu van BG-a to i zvanicno ponudjeno od strane MTS komercijaliste... E sad, kome i odakle mi ovo lagao bih jer ne znam tacno

Poslednja izmena:
Sta znam... Kad uporedis cene sa prvim cenovnikom (onim crvenkastim) ove cene mi nikako nisu ok... Naprotiv... Sve su samo ne ok... Ja sad imam vecu ili identicnu brzinu koju bi oni pustili preko optike tako da ja tu ne vidim benefit... Po mom misljenju optika je tek od ovog paketa 250/30 pa nagore, sve ovo ispod jok... A cena od skoro 5800 za 250/30 i kriminalno katastrofalno los izbor kanala na IPTV-u je sve samo ne povoljno... da su ostale one crvene cene pa da se kombinuje MTS optika 250/30 i SBB tv bilo bi top prica, ovako ostaje da se nadam da ce ili MTS ponuditi bolje TV kanale i srediti taj IPTV, ili da ce SBB pratiti trend MTS-a pa i oni prosiriti optiku, ili opet glas ide MTS-u ako snize cene, jer ove cene su po mom misljenju kada se gleda odnos cena-performanse (Sta se dobije) ipak previsoke

Ma nek je i box 33 :d ja sam izneo svoje misljenje i vidjenje stvari ;) Meni je Box 2 recimo tu totalno nepotreban :)

Da, onaj prvi cenovnik je samo net u opticaju, ovaj box2 optika mi je više nego dovoljan zbog ovog tv benefita (HD kanali, dodatni stb) što, bi ispalo malo jeftinije nego da sada uzmem hd paket sa netom50 koji imam (box4), a uz ovaj benefit bih imao i net 150/20 što je tri puta više nego sada.

Poslednja izmena:
Da li je u bilo kojoj zgradi vec pusten paket optike? Box ili obican net, svejedno. Ili ce svi cekati dok se sve ne zavrsi?

Mom pss su rekli od decembra davace ponude za optiku do tada nista.

Oce li biti neke bolje ponude za box , ono kao tablet, telefon ili da uzimam ovo 2 meseca za dzabe ?

Ne diraj trenutno, mora biti uskoro neka promena, barem zbog optike (nebitno da li mozes optiku, verovatno ce menjati i najmanji paket Boxa). Kosta te samo 100din vise da sacekas.
A 2 meseca po dinar ne vrede, u sustini da rastavis net+fixni zasebno mozda bi i jeftinije prosao (neke da, neke isto). E sad ako i TV koristis to je nesto drugo, a i neke kombinacije sa mobilnom tarifom su isplative.

Kakve kombinacije kad je mobilni izbacen iz Boxa pa ti je isto uzeo bez ili sa?

Nije isto. U boxu su popusti na tarife 10 i 50 posto, a van boxa 0 i 40 posto, u zavisnosti da li se uzima telefon ili ne.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja mislio neka veca razlika posto je u pitanju komplet paket 3-4 usluge a ono cak dodatnih 10% na pretplatu za mobilni...

Nije isto. U boxu su popusti na tarife 10 i 50 posto, a van boxa 0 i 40 posto, u zavisnosti da li se uzima telefon ili ne.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ma to ti je isto, kao Vučić što je smanjio penzije pa će sad delimično da ih vrati i svi "srećni" :)
pa popust je bio 50% za ugovor bez telefona, pa su ga smanjili na 20-40% za niže tarife.
A ukinuli popust 2 do 3 meseca 1din za produženje ugovora za box....

Ne znam šta im je cilj, možda da smanje broj korisnika ...

Poslednja izmena:
Cilj uspesno sprovode.
Ja i supruga smo bili kod njih(oba mobilna - njen u box-u) + smo imali BOX4 i uzimali dodatne pakete(porodicni i HBO) posto su im osnovni kanali krsh.
Sada smo u SBB-u, ona u Telenoru a meni ugovor istice za 4 meseca pa se verovatno necu ni ja zadrzavati.

Što uzimaš tv preko mts-a? Skuplji su nego li u prodaji kod ovih naših prodavnica, a još je veća razlika u ceni u odnosu na kp.

Da, tv mora uz box sa mts tv. Prednost je što ide na rate.

Uzeo sam prošli put 32 vox. Tad je bio malo skuplji ali sad imaju 50" za prilično male pare. Inace, treba dobro pogledati koji je software i model. Zavisi od serije do serije. A brendovi su im bas skupi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Screenshot_42.png

Screenshot_43.png

Isti tv samo sto je za u prodavnici skuplji 3450 dinara.A Telekomu imas na 12 rate. Naravno u box-u bez redjaja dobijes nekoliko pretplata za 1 dinar. Dobro treba otvoriti oci sta god covek da kupuje. Nije tolika razlika kad je manja cena bilo kojeg uredjaja. Sto veca cena uredjaa veca je razlika tj povoljnije za kes. Meni licno je problem sto je box skoro neupotrebljiv postao,za moje potrebe,nema nista na tv a internet preskup.

Poslednja izmena:
Zna li neko koliko RAM-a ima taj TV? Negde pročitah da većina takvih no-name ima svega 512 MB.

Ja sam na svoj zakacio tv box iz kine od 25e i sad vox bolji od pola samsunga koji imaju ortaci. Svi u fazonu, al sam se zahebo

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Samo sto sad svi bolji tv-ovi imaju smart tako da ne moze da se kupi bez smarta....

Nazad
Vrh Dno