Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

I oni kojima je nebitan kvalitet TVa jer ga ionako ne gledaju nesto, pa im je ovo dosta jeftinije. (fixni i dalje mnogo ljudi hoce i koriste)

Moje iskustvo sa njima je da moraš za sve da zoveš kol centar i to obavezno da pričaš sa operaterom, i onda da ih zoveš opet i opet...

Narode kako funkcionise sad kupovina uredjaja uz box pakete, konkretno mislim na telefone.
Nema jasno definisanog cenovnika ili ja ne mogu da ga nadjem....

Nema trenutno telefona uz Box.

Ima telefona uz box ali mora da se izabere postpejd tarifa sa strane.

Da, ali vezuje se tarifa pored Boxa, ne ide popust na tarifu tada, tj. kao da je mobilna tarifa (samo 4 se mogu birati tada) + telefon.
+10% popusta sto se vezuje u Box.

Pa to im je poenta novih box paketa. Kada si u boxu imaš dodatni popust od 10%, tako da ako biraš npr. MIX M imaš 40% redovno + 10% popusta za box na tarifu, a ako biraš telefon imaš samo dodatnih 10% popusta na tarifu ali i cena telefona prati postpejd paket za razliku od pre gde je bila ista bez obzira na paket.

Sa novim BOX paketima su zakomplikovali mnogo.Cak ispada povoljnije ko uzima telefon. Jel oni novim korisnicima daju 3 pretplate po 1 dinar. E sad dal uz te 3 pretplate za 1 dinar,ako vezes mobilnu telefoniju dobijas tih 10% na pretplatu pa plus 10% na celu pretplatu ako uzmes telefon jel to neko zna?
Kao stari korisnik mozda mozes da izvuces i do 5 pretplata za 1 dinar,sto na najvecem BOX-u iznosi 15000,jos 10% na vezivanje mobilne i 10% na pretplatu. Moze bas povoljno sa ispadne,ako daju. Ako ne moze onda uzmes 5 pretplata po 1 dinar uz BOX,i posebno pregovaras za telefon i mozes tu da dobijes do 3 pretplate za 1 dinar.
Mnogo kombinacija i racunanja ima,naravno zavisi sta kome treba i odgovara. :)

Sad sam se preracunao, ne ispada uopste povoljnije. Problem je napravilo odvajanje mobilne tarfire odnosno ukidanje box 4 paketa.
Ja sam svoju racunicu sveo ovako, trenutno placam 8500 racun za box. Box 4, mix xl tarifa, brdo nekih tv paketa koji me izadju 1500 mesecno i 1900 rata za jedan uzet telefon, i razliku od 1000 din obicno potrosim ili na dokupljivanje internet saobracaja, posto je 1gb bezobrazno malo ili uplatim nekome kredit.
Situacija je sledeca, svideo mi se note 8, kapiram da ce mu ista cena biti kao za s8+, sto bi kad se prevede na ovaj novi sistem cenovnika sa xl tarifom koju sad koristim ispalo 95000 da se plati, sto mu na 24 rate ispadne nepune 4000 mesecno.
Znaci ovako ispadne na kraju, 3000 box 3, 4000 rata za telefon i 1500 za mobilnu tarifu sto dovodi do cifre od 8500.
U sustini placa se isto kao i ranije. Box sa xl tarifom je bio 4000, stim sto sad utice malo tarifa na cenu telefona, sto ranije nije bio slucaj. Sve u svemu dobili smo sipak.

XL ti je 2120 ako uzimas telefon (2000 je tarifa, +120din je 3G harac, mislim da tek za XL+ vazi da se ne naplacuje uz 4G fon).

Ima i 10% popusta na pretplatu kad se veze uz box. Znaci xl, sa 3g pretplatom ispadne 1920 din.
Inace uopste nije ovo lose toliko sto su uradili uz box. Sad mozes i da uzmes normalan telefon za male pare, ovisno od toga koji postpaid paket koristis. Cene telefona su iste, nebitno da li je u pitanju box ili obican postpaid ugovor, plus sto uz box imas i 10% popusta.
Da dozvole samo i da se svi telefonu mogu uzeti uz box i milina...

A cene telefona su u 99% slucajeva sulude uz tarife :(

Da mogu sve tarife uz Box, to bi bilo vec bolje, ali generalno vise kosta Box nego da se uzmu recimo Net + fixni:) Tako da spajanjem tarife u taj box se nista ne dobija.

Meni se cini povoljnije je uzeti telefon,nisam zapamtio stare cene uz BOX da tvrdim 100% ali 99% da.A sta ako kao stari korisnik uz XL dovijes 3 pretplate za dinar ispada pretplata 1750+118 3g= 1868 opet povoljnije od 1920. Znaci povoljnije da ne vezes xl uz box . :) ima razne varijante. Fora da ti na 1920 daju jos 3 pretplate po 1 dinar,trazis ne kosta nista.
Sto rece alfa povoljnije kad sam uzimas posebno i spajas box sam nego gotov. Ali mozes izboxovati 3,4,5 pretplate po dinar i onda vec druga prica. Zavisi sta kome treba,Drakenzen daje jos 1500 dinara na razne tv pakete. Preskupo po meni a nema uvece sta gledas 2-3 sata dok ne upalis HBO+ ili neki paket,sta ko voli.

Ti dodatni TV paketu imaju istu cenu, oni nisu deo samog Boxa, i nisu skuplji/jeftiniji zbog toga. Sem ako ne ulaze u 2/3 pretplate po dinar :)

Box paketi su preskupi, tv ponuda je užasno loša i žali boze para što se bace na tv. Kod telekoma jedino vredi internet, naravno ko ima tehničkih mogućnosti za isti :D

@Drakenzen

Ne znam koje pakete doplacujes ali imas dve nove kombinacije paketa. Premijum paket sadrzi: Uživajte u Muzičkom, Porodičnom, Plus, i HBO + paketu po ceni od samo 999,00 dinara mesečno.
Očekuje vas i dodatna pogodnost u Video klubu - besplatan paket AXN NOW.

To ranije je bilo sve zajedno dosta skuplje koliko se secam. Mene samo HBO+ zanima,posto on jedino vredi za mene.

Video sam danas u prosuri to sto pricas, ali koliko me secanje sluzi moraju prvo da se odjave ovi pa da se novi kupe.
Iskreno najvise koristim hd paket, i to zbog poneke utakmice i to je to. Mada sad sve utakmice lako nadjes na netu, i to zavidan bit rate tako da je vrlo moguce da izleti tv iz sledeceg ugovora.

Ne pratim temu pa ne znam da li je neko vec napisao.

U bloku 63 su poceli da sprovode svoje kablove, a imam info da je u pitanju optika sto je odlicno ako je istina, jer ce morati i ovi ostali da se napregnu i pozure sa uvodjenjem optike.

Bilo je u nekim temama za optiku,samo se nesto prica izokola jel nema zvanicno valjda na sajtu nikakva infomracija. Ali pre neki dan sam bio u poslovnici (Nis) i stoji nov cenovnik sa optkticnim internetom.Znaci nov BOX cenovnik sa Optikom cenovnikom. Na pitanje jel ima to,ona radnica rece da ima i da potpisuju ugovore. Gde to ima u Nisu,ja nisam nigde video a ni cuo.

Poslednja izmena:
Bilo je u nekim temama za optiku,samo se nesto prica izokola jel nema zvanicno valjda na sajtu nikakva infomracija. Ali pre neki dan sam bio u poslovnici (Nis) i stoji nov cenovnik sa optkticnim internetom.Znaci nov BOX cenovnik sa Optikom cenovnikom. Na pitanje jel ima to,ona radnica rece da ima i da potpisuju ugovore. Gde to ima u Nisu,ja nisam nigde video a ni cuo.

Zasto ga ne uslika covece :D Jesi li obratio paznju na cenovnik novih Box optickih paketa, bio bih ti zahvalan ako bi podelio sa nama. :)

Da nisu mozda ove cene?

MyMRlNt.jpg (ovo bi trebalo da su nove cene :trust:)

A ovo su prve cene sa MTS-a kad je tek krenula prica oko optike i MTS_a Beobrazluk.pngBeobrazluk.png

Poslednja izmena:
Bio je jedno vreme cenovnik sa optikom i na njihvom sajtu, pre mesec- dva cini mi se.
Cene su bile jako povoljnje ali je ubrzo to skinuto sa sajta..

Imam i te cene, sad cu updejtovati post, al te cene nece biti sigurno nazalost :(

Trazio 3 meseca uz box za novi ugovor, posle 2 nedelje 3 poslata maila, javlja se neka gospodjica, kaze najbolje sto mozemo da vam je 1 mesec za dinar :d

Poslednja izmena:
Jedno pitanje: Korisnik sam Box-a 3 (Mts tv, fixna linija i Net 50) od februara ove godine, a od juna sam korisnik mts mob. tarifa Mix XL. Interesuje me, da li dodavanjem mobilne linije u Box 3 ostvarujem neke pogodnosti u okviru trenutne akcije, koje i da li se potpisuje nov ugovor, ukoliko se odlucim na ovaj korak.

Napominjem da sam u momentu potpisivanja ugovora za Box 3 imao promociju od tri meseca za dinar, ali je nisam koristio do sada. Hvala na odgovoru.

Trazio 3 meseca uz box za novi ugovor, posle 2 nedelje 3 poslata maila, javlja se neka gospodjica, kaze najbolje sto mozemo da vam je 1 mesec za dinar :d

trazio sam i ja pa mi se javili posle 2 dana kao nema promocije zatim prekjuce kao moze jedan mesec rekao sam nepada mi na pamet sinoc ponovo zvala kao maksimalno 2 meseca ostalo je da im se javim e sad cu da im javim da raskidam ugovor sve i fiksni posle 30 godina koristenja !
sramota sta rade :smash:

Sramota je sto su "neki" pustili da i MTS uradi ono sto njihov operater radi godinama :( Sada je kasno.

Ali Box kao sto rekosmo vec - i uz 2/3 meseca po dinar opet ispada skuplji nego odvojene usluge, sto bas nema smisla.

Sramota je sto su "neki" pustili da i MTS uradi ono sto njihov operater radi godinama :( Sada je kasno.

Ali Box kao sto rekosmo vec - i uz 2/3 meseca po dinar opet ispada skuplji nego odvojene usluge, sto bas nema smisla.

Ja ne znam koju vi matematiku ili kalkulator koristite...
Posebno uzete usluge:
Net50 (5 meseci po 1 dinar)=34200 na dve godine
IPTV =27240 (nisam video da ima nešto gratis)
Fiksni, samo pretplata=14400
Mobilna M tarifa (40% popusta)=20136
Ukupno: 95976 dinara

Uz box3: 63000 (3 meseca po 1 dinar)
Mobilna M tarifa= 20136 (40%, nisam računao još onih 10% vezivanje uz box)=20136
Ukupno: 83136 dinara

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno