Bilo je u nekim temama za optiku,samo se nesto prica izokola jel nema zvanicno valjda na sajtu nikakva infomracija. Ali pre neki dan sam bio u poslovnici (Nis) i stoji nov cenovnik sa optkticnim internetom.Znaci nov BOX cenovnik sa Optikom cenovnikom. Na pitanje jel ima to,ona radnica rece da ima i da potpisuju ugovore. Gde to ima u Nisu,ja nisam nigde video a ni cuo.
Bilo je u nekim temama za optiku,samo se nesto prica izokola jel nema zvanicno valjda na sajtu nikakva infomracija. Ali pre neki dan sam bio u poslovnici (Nis) i stoji nov cenovnik sa optkticnim internetom.Znaci nov BOX cenovnik sa Optikom cenovnikom. Na pitanje jel ima to,ona radnica rece da ima i da potpisuju ugovore. Gde to ima u Nisu,ja nisam nigde video a ni cuo.
Trazio 3 meseca uz box za novi ugovor, posle 2 nedelje 3 poslata maila, javlja se neka gospodjica, kaze najbolje sto mozemo da vam je 1 mesec za dinar :d
Sramota je sto su "neki" pustili da i MTS uradi ono sto njihov operater radi godinamaSada je kasno.
Ali Box kao sto rekosmo vec - i uz 2/3 meseca po dinar opet ispada skuplji nego odvojene usluge, sto bas nema smisla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari