Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Izvukao si box 5 meseci po 1 dinar? Na koju foru,ja sto znam,maximalno su davali 3 pretplate za 1 dinar. :D
Pa na onu foru:
Ja je pito i ona mi dala...
Poslao im mail da mi uskoro istice UO i da ako zele nastavak saradnje pristajem ali da dobijem 5 mes po 1 din.
Sutra me zvala teta iz Mts-a i kaze odobreno je i tako.

I ja sam sredinom juna izvukao 5 meseci po 1 din za Box 4, a UO bila istekla u novembru. Poslao mejl, posle nekoliko dana zvali da preuzmem novu opremu i potpišem ugovor.

Huawei P9 Lite via Tapatalk

Pa na onu foru:
Ja je pito i ona mi dala...
Poslao im mail da mi uskoro istice UO i da ako zele nastavak saradnje pristajem ali da dobijem 5 mes po 1 din.
Sutra me zvala teta iz Mts-a i kaze odobreno je i tako.

Ti si odlicno prosao,tih 5 pretplata po 1 dinar mu dodje 17500 dinara ustede. Sad dele neke vaucere,kad dodje vreme moracu i ja da trazim 5-6 pretplata po dinar. Jel em su poskupeli box sa 3200 na 3500,em nista nisu novo ponudili uz te box pakete. Da nema HBO+ ,sem sporta nema sta da gledas. :)

E nego e zna neko kako na ovom MTS adsl modemu da namestim fiskni QoS, stavio sam na LAN4 cabal odvojeno WIFI ruter al nigde nema opcija ili sam ja slep.
Hocu da mi WIFI smece nikad ne vuce vise od 10mbs i 1mbs upload , na ovom najeftinijem TENDA wifi modemu ima opcija

Samo jedno glupo pitanje: ja u stanu imam razvedene koaksiajlne kablove. Ako bih uzeo box paket, sa recimo 2 risivera, da li bih mogao da iskoristim tu infrastrukturu ili bih morao da razvlacim kablove do svakog TV-a?

Hvala

koks kablovi mislis od kablovske televizije ?
^^ nema to veze sa MTS TVom
on prima signal u modem preko telefonskog kabla a od modema razvlacis mrezni kabal do TVboxa tako da ti taj koks kabal nema svrhu :(

Hvala ;)

A jel to neki problem ? Evo ja sam veceras zvao i zavrsio sve sto sam trebao za minut ...

+pdv = 100 din

Послато са HTC Desire 610 уз помоћ Тапатока

Стизало ми неко додатно плаћање уз редован рачун... прво 360 па онда 720 динара. Некакав ''cGate'' или тако нешто... Звао их да ме откаче са тога и са HBO-a... рачун за Бокс4 ми набубрио на преко 5000 због тих глупости. Морам их звати да ме скину и са тог гледања у назад...

Da li neko ima problema da mu zadnjih par dana secka slika, kasni zvuk?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Meni je tih 72 sata unazad must have. Reklame više ne vidim

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Стизало ми неко додатно плаћање уз редован рачун... прво 360 па онда 720 динара. Некакав ''cGate'' или тако нешто... Звао их да ме откаче са тога и са HBO-a... рачун за Бокс4 ми набубрио на преко 5000 због тих глупости. Морам их звати да ме скину и са тог гледања у назад...

Taj cGate su ti klinci se prijavili kliktanjem reklama ili nekim virusom.
Takvu djubrad treba skroz zabraniti po defaultu :( ali *** ovo su srpski operateri.

• Like
Reagovanja: M J
Stari BOX 2 je u pitanju,fixna i mobilna telefonija,UO potpisana na 12 meseci cena 1849 dinara cena bila. Onda oni menjali pakete,a 31 maja i cene za stare BOX pakete. I po obavestenju od 1 jula je trebalo da se plalca 1449 dinara. Medjutim to su naprasno izbrisali i od danas stoji 1849 I 1699. Ja reko prijtelju i on me malopre zove kaze dosao 400 dinara veci racun haha. Znaci gori od pilicara,taj box sad kosta 1350 na 24 meseca,a oni ga zacepili 1850 dinara. Oni ako mogu bi i gace nekome da skinu.

Nego jel potpisivao neko bilo koji BOX paket ovih dana? Jel dobio popust i koliko?

ja sam uzeo pre jedno mesec max dana box net50 tv fiksni i uzeo 3 meseca za dinar

A jesi to trazio ili ti oni dali te 3 pretplate za 1 dinar?

Screenshot_22.png

Ovo sad stoji ako se uzima BOX. Mora da je greska da idu cak 7 tv paketa uz BOX i jos dodatni STB. :D

To je verovatno onaj promo prvih mesec/dva ili nesto?
Ili im sajt benavi posto juce nije radio :)

Screenshot_23.png

Izgleda da sredjuju sajt sa box paketima,ali na prvi pogled izgleda mnogo komplikovano. Ima da se cita knjiga,oni kad ga zapetljaju,to niko ne ume. :D

Screenshot_24.png

Ha ha oni daju pogodnost novim korisnicima,a starim nista jesu zive legende. :D

Po ovome BOX 4 vise ne postoji,ali mozes BOX-u prikljuciti mobilni postpejd broj.

Poslednja izmena:
Ovde ispada 60% ako se uzme i telefon za dinar, a 50% ako se ne uzme?

Tako sam i ja shvatio,ali.... :D
Da nije 50% popusta bez telefona,a 10% na punu tarifu ako uzmes fon? Gde ima logike 60% i telefon.

Ne radi stranica za kupovinu telefona sa box paketima.A na strani kupovina tableta preko boxa,nema opcije kupovine uz box 4. Ladno ukinuse box 4 auuuuu :zgran:

Screenshot_25.png

Poslednja izmena:
Znam ja da su to mislili, ali onako zvuci, zar ne?:)

Zvuci zvuci :D Nego meni za istice za 4 meseca BOX 4 koji sam placao 3200 dinara. U medjuvremenu on poskupeo iz cistog mira na 3500.Sad ne postoji box 4 vise i kad na box 3 vezem mobilnu liniju (50% pousta) Miks M (300 minuta kao u starm box paketu) , meni ce izaci 3700 dinara sada. I koliko pretplate da trazim sada po 1 dinar. :D

Nego meni ovo nije jasno nikako:

Promotivni postpejd popust od 40 % na naknadu za postpejd tarifu koju vezujete za Box paket.
Box popust – dodatnih 10% - Ukoliko uzimate samo tarifu, dodatnih 10 % se sabira sa prethodnim promotivnim popustom od 40% (ukupno 50% popusta na naknadu za tarifu).

Za sta je 40% popusta,a za sta je 50% popusta??

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno