Лепо су они то одрадили... 31. маја су избацили обавештење да се за старе бокс пакете од 1. јула примењују нове цене, нпр. бокс 4 је био 3199, а од 1. јула 3599. Уједно 31. мај је био и последњи дан промоција (2 или 3 месеца по динар) и сад они који неће да плаћају скупље старе бокс пакете морају да обнове уговоре, али више нема промоција па већ од првог месеца плаћају. Тотално фуњарски с њихове стране. Могли су бар још месец дана да оставе промоцију па ко хоће да обнови уговор бар да има неки попуст за то. Немам речи за њихов потез.
Meni teta drugačije reklaAko potpišeš 10 og juna od 01.07. ide taj period gratis, a za ovih 20 dana ćeš platiti proporcijalno odnosno dve trećine box paketa, nije odvojeno.
Tako je, dobro ti je teta rekla, tako su meni obracunali proslog tj za pretposli mesec.Meni teta drugačije reklaPlaćam cenu starog boxa zaključno sa 6 junom kad sam potpisao novi ugovor. A 24 dana juna i naredna dva meseca po novom ugovoru ulaze u gratis period. I nešto razmišljam da li da tražim gigu neta više za mobilni u boxu, pa rekoh, ma neću kad sam uspeo da uzmem net 50. Kad sad gledam stanje dva giga mi stoji, kao da su mi čitali misli.
Podneo sam zahtev za preseljenje box4 paketa na novu adresu, ono sto me je iznerviralo pored toga sto sam podneo zahtev jos 23. Maja i sto jos nisu odradili prenos jeste da se prilikom preseljenja mora potpisati novi ugovor na 24 meseca i to bez prava na prva tri meseca za dinar. U poslovnici su mi rekli da vise nemaju tu akciju , jel to tacno?
E kakvi nesposobnjakovici rade govori cinjenica da prvi put kad smo podneli zahtev tog 23. Maja ispada da nismo nista uradili jer pozivom kol centra 2.juna da proverim status dobijam informaciju da zahtev za preselje u opste nije podnet i da je usluga box 4 paketa jod uvel na staroj adresi pa smo ceo postupak morali ponoviti 2.juna.
Napisao sam im zalbu i prihvatili su da mi da mi daju 3 meseca za dinar.Losa vest da jos uvek nisu odradili seledbu.Koliko u opste moze da traje ova selidba box paketa, 23. maja smo se jos upustili u ovu avanturu.Dajem im fore do srede mi puste box kad mi stize tv jer iskreno do sada i zbog frke oko selidbe mi nije ni trebao.
Napisao sam im zalbu i prihvatili su da mi da mi daju 3 meseca za dinar.Losa vest da jos uvek nisu odradili seledbu.Koliko u opste moze da traje ova selidba box paketa, 23. maja smo se jos upustili u ovu avanturu.Dajem im fore do srede mi puste box kad mi stize tv jer iskreno do sada i zbog frke oko selidbe mi nije ni trebao.
Ako ima portova, nedelju dana, max. 10 dana, i to ako su zauzeti (ljudi) u centrali (zbog broja zahteva).
Ako nema portova u novoj centrali, sto ti nece reci ni nakon 3 meseca cekanja, moze potrajati i godinu dana, tj. sve dok neko drugi ne oslobodi port. Ne verujem da ikada dodaju portove, cak i da ima puno zahteva. (zasto - nagadjam, SBB trazi tako)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari