Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pa na Optika ce biti veci.

Лепо су они то одрадили... 31. маја су избацили обавештење да се за старе бокс пакете од 1. јула примењују нове цене, нпр. бокс 4 је био 3199, а од 1. јула 3599. Уједно 31. мај је био и последњи дан промоција (2 или 3 месеца по динар) и сад они који неће да плаћају скупље старе бокс пакете морају да обнове уговоре, али више нема промоција па већ од првог месеца плаћају. Тотално фуњарски с њихове стране. Могли су бар још месец дана да оставе промоцију па ко хоће да обнови уговор бар да има неки попуст за то. Немам речи за њихов потез.

Gde su izbacili to obavestenje,ja sam na starom box4,ali nigde nisam video takvo obavestenje jos?

Eto ja sam imao Super Box i 4.5. sam obnovio ugovor da iskoristim promociju 3 meseca za dinar ali sam morao da se vratim na Box 4 jer Super Box nije tad bio u ponudi kad sad vidim da su ga opet vratili!:mad:

Super Box više ne postoji. Ovde su ti samo date nove cene nakon isteka ugovora. To su stari paketi.

Ako potpišeš 10 og juna od 01.07. ide taj period gratis, a za ovih 20 dana ćeš platiti proporcijalno odnosno dve trećine box paketa, nije odvojeno.
Meni teta drugačije rekla :) Plaćam cenu starog boxa zaključno sa 6 junom kad sam potpisao novi ugovor. A 24 dana juna i naredna dva meseca po novom ugovoru ulaze u gratis period. I nešto razmišljam da li da tražim gigu neta više za mobilni u boxu, pa rekoh, ma neću kad sam uspeo da uzmem net 50. Kad sad gledam stanje dva giga mi stoji, kao da su mi čitali misli.

Nije tako bilo...

Popust je išao za pune mesece... Ali ako teta kaže ;)

Meni teta drugačije rekla :) Plaćam cenu starog boxa zaključno sa 6 junom kad sam potpisao novi ugovor. A 24 dana juna i naredna dva meseca po novom ugovoru ulaze u gratis period. I nešto razmišljam da li da tražim gigu neta više za mobilni u boxu, pa rekoh, ma neću kad sam uspeo da uzmem net 50. Kad sad gledam stanje dva giga mi stoji, kao da su mi čitali misli.
Tako je, dobro ti je teta rekla, tako su meni obracunali proslog tj za pretposli mesec.

To nije puna 3 meseca gratis onda, kao sto rade za sve ostalo sada?

Tacno tako to sam i ja njima rekao, dali mi kao 5 mes po 1 din, a u stvari bude manje.
Al, to ti je sto ti je moj Jerotije.

Ali nije tako bilo... Išli su na varijantu, da budu puni meseci... Voleo bih da vidim to na ss

Tacno, nije tako bilo, sad nazalost jeste.
Posto lazem, kad dodjem kuci i budem imao malo slobodnog vremena za gluposti, stavicu ti.
Ne znam cemu nepoverenje?
Ili ih lepo zovi posto "mi lazemo kad kazemo" da je tako, ti lepo nazoves free broj 0800 i sacekas da ti "ljubazna" teta ponovi sto si procitao iznad ovde.
Jos laksa varijanta nego da gubim vreme slikajuci ti ovo sto ti govorim.

Ko ti je rekao da lažeš ? Koje nepoverenje ? Koji vi ? O čemu pišeš, kakve ti stvari pišeš...

Sad do maja nije bilo tako, nemam sad vremena da sa mail-a, izvaličim, pet računa po dinar, takav mi je ugovor 5 meseci po dinar. Znam šta sam platio i potpisao

d5914000a6a50041b51d983baf96a9a0.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam gledao da tempiram prvog baš zbog toga da imam puna tri meseca gratis, ali kvaka je u tome što će oni porukom da te obaveste da u roku od sedam dana dođeš i podigneš novu opremu (u mom slučaju box4 net 50). A poruka će ti stići u sred meseca ili ko meni u mesecu koji je započeo. Ti sad ne moraš dizati opremu u tom roku, oni će je dati prvom slobodnom korisniku pa se ti prcaj. Kod potpisivanja ugovora bez zamene opreme se pretpostavljam može tempirati dan.

Tako je.
Zato imas fixni, predji na VDSL bez promene ugovorne obaveze i imaj spreman broj koji ces dodati i IPTV aktivan. Pa ih spoji prvog :) Fora je da ako cekas od 10. juna do 1. jula, ti ces ovih 20 dana platiti bez popusta za Box, i maltene ce ti usteda biti nista ;)

Završio sam ja sa tim 6. juna (potpisao ugovor), jer sam bio na box 4, net 10. Platiću za tih šest dana što nije jada, a imam još dve rate za telefon, tako da će računi za ta tri gratis meseca biti podnošljivi jer sam račune dve prethodne godine plaćao oko 5500 dinara mesečno :)

Mogu samo da iskažem svoje nezadovoljstvo što su ovo promenili i ne daju pune mesece po dinar, kao što je i bilo.

Gledaju na svaki način da te zavrnu. Čekam još dva meseca da otplatim telefon pa da odjavim 3g pod hitno.

Podneo sam zahtev za preseljenje box4 paketa na novu adresu, ono sto me je iznerviralo pored toga sto sam podneo zahtev jos 23. Maja i sto jos nisu odradili prenos jeste da se prilikom preseljenja mora potpisati novi ugovor na 24 meseca i to bez prava na prva tri meseca za dinar. U poslovnici su mi rekli da vise nemaju tu akciju , jel to tacno?
E kakvi nesposobnjakovici rade govori cinjenica da prvi put kad smo podneli zahtev tog 23. Maja ispada da nismo nista uradili jer pozivom kol centra 2.juna da proverim status dobijam informaciju da zahtev za preselje u opste nije podnet i da je usluga box 4 paketa jod uvel na staroj adresi pa smo ceo postupak morali ponoviti 2.juna.

Napisao sam im zalbu i prihvatili su da mi da mi daju 3 meseca za dinar.Losa vest da jos uvek nisu odradili seledbu.Koliko u opste moze da traje ova selidba box paketa, 23. maja smo se jos upustili u ovu avanturu.Dajem im fore do srede mi puste box kad mi stize tv jer iskreno do sada i zbog frke oko selidbe mi nije ni trebao.

Napisao sam im zalbu i prihvatili su da mi da mi daju 3 meseca za dinar.Losa vest da jos uvek nisu odradili seledbu.Koliko u opste moze da traje ova selidba box paketa, 23. maja smo se jos upustili u ovu avanturu.Dajem im fore do srede mi puste box kad mi stize tv jer iskreno do sada i zbog frke oko selidbe mi nije ni trebao.

I ja imam slična iskustva samo sa drugim provajderom... u principu dok ih ne pritisneš oni oni se prave blesavi :whip:
I za to preseljenje moraš da ih zivkaš stalno... jedino tako ćeš nešto uraditi. Probaj i za to da im pišeš žalbu :D Prenos realno ne bi trebalo da traje duže od 7 dana...

Ako ima portova, nedelju dana, max. 10 dana, i to ako su zauzeti (ljudi) u centrali (zbog broja zahteva).
Ako nema portova u novoj centrali, sto ti nece reci ni nakon 3 meseca cekanja, moze potrajati i godinu dana, tj. sve dok neko drugi ne oslobodi port. Ne verujem da ikada dodaju portove, cak i da ima puno zahteva. (zasto - nagadjam, SBB trazi tako :))

Ako ima portova, nedelju dana, max. 10 dana, i to ako su zauzeti (ljudi) u centrali (zbog broja zahteva).
Ako nema portova u novoj centrali, sto ti nece reci ni nakon 3 meseca cekanja, moze potrajati i godinu dana, tj. sve dok neko drugi ne oslobodi port. Ne verujem da ikada dodaju portove, cak i da ima puno zahteva. (zasto - nagadjam, SBB trazi tako :))

Ja podneo zahtev da mi sa 10 prebace na 20 , lik kaze eto pre neki dan bila jedna zena koja je podnela zahtev u decembru dobila je tek sada, sve zavisi od portova [emoji33]
Ja zgranut.

Pancevo, a kao da je neko selo.

Sent from Dead OS ☹

Poslednja izmena:
Naprotiv, sela imaju portova (da li zato sto centrale imaju neki minimum, ispod koga ne rade, ili ako su dinamicki portovi su lose procenili..), dok mi u vecim mestima nemamo!

Najgluplje je sto u (ne svim) naseljima gde mogu optiku, oni i dalje forsiraju VDSL modeme, i samim tim imaju manjak portova.

Da li za BOX pakete vazi kao i za mobilne telefone, da li moze da se obnovi ugovor 3 meseca ranije i da se uzme uredjaj?

Cak i ako nisi isplatio uredjaj moze,ranije moglo 2 uredjaja.BOX je specifican,rate se iz stare UO prebace u novu UO.Znaci nova UO 24 meseca 24 rate za nov uredjaj i na primer 5 rate od starog uredjaja.Uvale ti svasta a vezu te za lepu cifru na 24 meseca odgovara im. :D

Meni je rečeno (do sada sam isplatio 7/12 rata) da NE može drugi uređaj dok ne istekne ugovorna obaveza od 24 meseca.
Pitano pre mesec-dva na svim lokacijama kojih sam se setio (poslovnica, KC, mail).

Jel ce automatski da ugase hbo paket sad na kraju meseca ili moram da saljem zahtev?

Vrh Dno