Jel ce automatski da ugase hbo paket sad na kraju meseca ili moram da saljem zahtev?
Ne mora uopste sa fixnog a ponajmanje sa tog broja na koji se usluga vodi.Automatski ce ti produziti. Za otkazivanje treba da nazoves sa fixnog na kojem se nalazi nalog i predstavis se kao osoba na koga se vodi telefon i kazes njegov jmbg kad te budu pitali.
Ja sam se za svaki slucaj odjavio prosle nedelje da ne zaboravim.
Tacno, ja juce takodje za minut zavrsio.Bolje otići do poslovnice, nego visiti na call centru. Ja danas završio za minutu.
Beh ja cu da uzmem obican posebno internet koliko vidim on ima i dalje 5 meseci za 1 dinar, sto moram da boksujem a i verovatno mogu posle tih 5 meseci da spojim u box
Treba mi par informacija.Presli bi na Mts Box ,sada me zanima koliko se tv-a moze prikljuciti koliko se placa dodatni risiver za tv.Zanima me i pvezivanje dali kabal za tv signal ide iz telefonske uticnice u zidu pa u risiver za tv ili iz modema za internet to pitam zbog provlacenja kablova posto bi stavili za tri tv-a u tri sobe pa da ne busimo sve za nove kablove a telefonska uticnica ima u svakoj sobi.Ako moze i pomoc kakav je kvalitet kanala i interneta kod Telekoma
Treba mi par informacija.Presli bi na Mts Box ,sada me zanima koliko se tv-a moze prikljuciti koliko se placa dodatni risiver za tv.Zanima me i pvezivanje dali kabal za tv signal ide iz telefonske uticnice u zidu pa u risiver za tv ili iz modema za internet to pitam zbog provlacenja kablova posto bi stavili za tri tv-a u tri sobe pa da ne busimo sve za nove kablove a telefonska uticnica ima u svakoj sobi.Ako moze i pomoc kakav je kvalitet kanala i interneta kod Telekoma
Naravno oni provere sve pre potpisivanja i kazu ti sta ces imati.Predpostavljam da oni to mogu sve da provere pre potpisivanja ugovora a koji kabal ide posto vec imam od kablovske moze li se on iskoristiti ili moram neki drugi da provlacim.Hvala puno za odgovor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari