image url
Evo ovo su parametri.
Tehnicari su izlazili i danas na teren i ovo je slikano posle njih. Net danas radi ok.
Mozete misliti kakvu sam situaciju imao dok sam objasnio matorcima da vide ovo![]()
Zagušenje WiFi-ja je 100%. Vdsl ili radi ili ne, ti imaš 48h uptime tako da prekida nisi sigurno imao, i uzmi net 50, taj što ti je rekao da ne može nema veze o životu!
Drugaru zatvorili portove koji su mu potrebni za gaming i kad je zvao tehničku podršku kažu da je jedini način da mu dodele statičku IP adresu... da li je ovo realno...?![]()
Dali može da se otkaže 3g pretplata od 100 din?13.10 sam produzio ugovor i receno mi je da cu imati 2 meseca free pretplatu. Stize pun racun za oktobar, mislim bice onda "na okruglo" od sledeceg meseca, tj novembar i decembar besplatno. Stize racun za novembar 1din, za decembar 2/3 od punog racuna. Kontam ja da su zeznuli nesto, racunaju kao da su mi naplatili prvi mesec samo trecinu kako su i trebali, a nisu nego su PUN racun. Zovem korisnicki servis, javlja se najiritantnija osoba sa kojom sam u zivotu pricao i posle svake trece reci mi se obraca sa gospodine, ponavlja to 20 puta, kao da me provocira nesto, ne razumem... Posle kraceg cekanja i provere, kaze mi da nemam pravo na zalbu jer se nisam zalio na oktobarski racun u roku. Ja kazem da nisam ni znao da treba da se zalim dok nije stigao racun za decembar, ona u fazonu "gospodine, ko vas sisa, nije to moj problem"... i ponavlja mi kao robot jedne iste stvari,kao da sam *****.
Sta mi je ciniti? Nije mi do 1500din toliko, koliko do toga da ima bre da im uzmem sta mi pripada, jer su vasljiva stoka najveca. Imam najgori internet godinama, stalno neki problemi, nikako da mi srede. Mesecima mi krali izmisljenu pretplatu na 3g,iako sam otkazivao x puta... Pa neces vala vise, ni dinar im ne dam!
Najgore mi je sto nemam alternativu, mogu samo u kopernikus, pa tek onda da obolim od nerviranja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari