Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Do kada planiraju da kanli budu ovako rasporedjeni,jako me nervira sto izmedju kanal osnovnog paketa su stavljeni neki koi nisu u njemu a otvoreni su na dva minuta.
Totalno *****ski.

Do kada planiraju da kanli budu ovako rasporedjeni,jako me nervira sto izmedju kanal osnovnog paketa su stavljeni neki koi nisu u njemu a otvoreni su na dva minuta.
Totalno *****ski.

Ne bi drugačije mogao (ni hteo) da ih vidiš. A sve sa ciljem da neko u tom šaltanju kanala, odluči da kupi odgovarajući kanal usled zanimljive emisije ili čega god. Vremenom provališ da na tim kanalima koji se plaćaju ima brdo dobrog programa za razliku od šugavog osnovnog paketa.

Poslednja izmena:
Канал BBC Earth (353) који су уврстили у основни пакет почетком јануара имају само корисници нове платформе. Видим ја на сајту мтс-а да је он убачен у основну понуду и рекох да проверим кад оно нема. Позовем кол центар и питам да ли тај канал имају сви корисници или само они који имају нову платформу и оператер ми каже да имају сви и пријави тамо да ја немам тај канал (још ме пита шта се дешава кад укуцам 353, или не зна толико или никад није користио ИПТВ). После сат-два јавља се нека женска, наравно тотално неупућена са питањем да ли ради телевизија. Ја је питам јел зна шта сам пријавио, каже неки канал тамо. Објасним и њој поново све, каже мора да провери дал се налази у понуди (позвала, а нема благе везе, аматеризам тотални). Наравно нема никог после тога и ја лепо пошаљем мејл на инфо телеком и стигне ми одговор да су накнадном провером утврдили да је за емитовање овог канала потребно да заменим опрему. Да, остали канали раде на старој платформи, а сад овај не може као. Ценим да ће сваки нови канал који убаце да пусте само на новој платформи да би натерали људе да мењају опрему. Јел има неког овде са старом платформом да провери 353?

Totalno *****ski.

Ovo je od skoro, tako da...
Канал BBC Earth (353) који су уврстили у основни пакет почетком јануара имају само корисници нове платформе. Видим ја на сајту мтс-а да је он убачен у основну понуду и рекох да проверим кад оно нема. Позовем кол центар и питам да ли тај канал имају сви корисници или само они који имају нову платформу и оператер ми каже да имају сви и пријави тамо да ја немам тај канал (још ме пита шта се дешава кад укуцам 353, или не зна толико или никад није користио ИПТВ). После сат-два јавља се нека женска, наравно тотално неупућена са питањем да ли ради телевизија. Ја је питам јел зна шта сам пријавио, каже неки канал тамо. Објасним и њој поново све, каже мора да провери дал се налази у понуди (позвала, а нема благе везе, аматеризам тотални). Наравно нема никог после тога и ја лепо пошаљем мејл на инфо телеком и стигне ми одговор да су накнадном провером утврдили да је за емитовање овог канала потребно да заменим опрему. Да, остали канали раде на старој платформи, а сад овај не може као. Ценим да ће сваки нови канал који убаце да пусте само на новој платформи да би натерали људе да мењају опрему. Јел има неког овде са старом платформом да провери 353?

A sto ne zamenis platformu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne razumem sta je problem zameniti, ne plaćaš ništa a imaš i premotavanje.

+na kompu, telefonu... a i nekako je lepsa, jos da je crna. Al ne daju [emoji3]

Kako vam radi mrs go? Kod mene neće već nekoliko dana

Послато са Coolpad A8

Radi super. Evo sad probao
IMG_2380.JPG
IMG_2381.JPG

d3a04dcbc2a3f73acb1e8fb512eab141.jpg
Ovako je već 4-5dana

Послато са Coolpad A8

Ko zna... pisao shaman oko nekih problema. Reset modema, problem ako je ip 79...

Resetovao sam modem i isto je. Zvao sam mts oni su"prosledili informaciju" danas me zvao neki lik iz telekoma koji nije ni znao do danas šta je "mts go"

Послато са Coolpad A8

Opet reset

Ne razumem sta je problem zameniti, ne plaćaš ništa a imaš i premotavanje.

Сви живи су се овде жалили да свакодневно треба да се рестартује стб и то што нема брзог бирања на даљинском је стварно велики минус. Јел се и даље то дешава да треба стално да се рестартује? А што се тиче протока, јел нова захтева бржи проток од старе или је исто?

Meni je podjednako očajno radila stara platforma kao i ova nova - očajne instalacije i parica.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ma radi ok, na tu... Tražio, al ne daju, crnu, samo uz zamenu, ako bela crkne...

Сви живи су се овде жалили да свакодневно треба да се рестартује стб и то што нема брзог бирања на даљинском је стварно велики минус. Јел се и даље то дешава да треба стално да се рестартује? А што се тиче протока, јел нова захтева бржи проток од старе или је исто?

Ne pamtim kada sam zadnji put resetovao modem, ali da ima laga kod menjanja kanala ima. Nije toliko izraženo kao kod stare platforme, ali smeta. Znaš onaj osećaj kada ti se čini da nisi možda dobro pritisnuo dugme pa ponoviš, pa ti promeni dva kanala i upadneš u neki nepar da ti više nije do gledanja bilo čega. Doduše i baterije su mi slabe, možda je i do njih, nego nikako da se setim da ih kupim.

Ja kad su slabe baterije na daljinskom odem do poslovnice i zamenim daljinski komplet.

Novi STB moram da resetujem svakih 4-5 dana jer se toliko uspori menjanje kanala da iritira. Nije mi jasno samo šta ga toliko zaglupi. Tako je i kod burazera, pa pretpostavljam da je problem do svih novih uređaja.

Novi STB moram da resetujem svakih 4-5 dana jer se toliko uspori menjanje kanala da iritira. Nije mi jasno samo šta ga toliko zaglupi. Tako je i kod burazera, pa pretpostavljam da je problem do svih novih uređaja.

Takodje i meni se uspori menjanje kanala posle par dana, imam dva stb-a, oba se uspore u isto vreme. Pomaze jedino reset.

Jel je za novu platformu potreban brži protok nego za staru ili je isto?

@mare kg
Barem kod mene na novoj platformi troši za osnovni paket 6-7, a za HD 8-9. Zbog toga a i zbog nedovoljno dobre ponude sam otkazao HD paket.
Kako je na staroj platformi ne znam.

Na staroj platformi nije bio potreban brži protok, ja imao 10 mb/s i kada upaljen stari risiver za IPTV i kada je izgašen. Međutim, kada sam pre godinu i po dana uzeo novi risiver i dobio tu novu platformu situacija nije ista, brzina mi je oko 8,5 mb/s kada izgašen IPTV a kada je upaljen onda mi brzina oko 6 mb/s, što znači da je kolega maki u pravu - za SD kanale troši se oko 2-3 mb/s, a za HD kanale ne znam pošto ih nemam, a troše sigurno tih pomenutih 6-7 mb/s. Znači, sa ovom novom platformom za MTS IPTV situacija je jednim delom slična kao za D3i, jednostavno se oduzima protok neta za tv, iako možda ne bi trebalo, iako nije tako bilo sa starom platformom.

Na staroj platformi nije bio potreban brži protok, ja imao 10 mb/s i kada upaljen stari risiver za IPTV i kada je izgašen. Međutim, kada sam pre godinu i po dana uzeo novi risiver i dobio tu novu platformu situacija nije ista, brzina mi je oko 8,5 mb/s kada izgašen IPTV a kada je upaljen onda mi brzina oko 6 mb/s, što znači da je kolega maki u pravu - za SD kanale troši se oko 2-3 mb/s, a za HD kanale ne znam pošto ih nemam, a troše sigurno tih pomenutih 6-7 mb/s. Znači, sa ovom novom platformom za MTS IPTV situacija je jednim delom slična kao za D3i, jednostavno se oduzima protok neta za tv, iako možda ne bi trebalo, iako nije tako bilo sa starom platformom.

Sve zavisi od kvaliteta parice. Imam box3 sa 20/2 mbp/s i dva stb-a (nova platforma). Imam skoro celih 20 mbp/s sa sd kanalima. Zbog dva ipv-a su mi pustili protok 30720 kbit/s. Dakle sve zavisi od kvaliteta parice.

Brzina interneta ne sme da zavisi od rada stb-a. Jesi zvao da prijaviš da ti je manja brzina na novoj platformi?

Nazad
Vrh Dno