Pa ti onda ocigledno ne citas sta ja pisem.Čemu onda pitanje, ako ćeš "normalno" da platiš. Dovoljno kulturno?
Druze mislim da je ova prica bukvalno od starta ovakva i da stari korisnici nikad nisu imali benefite a i pise lepo da je 12x1 promocija samo za nove korisnike na optici pa ne znam zasto se srdis? Iz tog razloga nama preostaje da se snalazimo... Ili gimnastika ako hoces da nastavis sa njima poput cekanja 30dana, potpisivanja na drugog clana porodice ili jurenja agenta koji ce da ti pomogne... Druga opcija je naravno Telenor, ali njihove informacije na sajtu su da promocija vazi do 28.02 odnosno jos 4 dana. Pretpostavljam da ce kao i MTS tu akciju produzavati u nedogled, ali opet oni su samo posrednici pa moze da se desi da tih 12x1 uzmu kao profit sebiTuzno kao starom korisniku danas me zovu da mi daju 7 meseci upola cene na box4 beli paket... Vidim da cu preci u telenor, samo novi korisnici svuda dobijaju ponude kako valjaju.
Slazem se totalno... Ni na pijaci nije ista cena za svakoga, tako da proverite i isplanirajte na sta ste spremni pa u pregovore. Isto tako, ako u jednoj poslovnici ne moze, treba probati u drugoj, trecoj.Само добро провјерите да ли може да се узме услуга на другог члана породице, баш због онога што је @m1tsu писао о (не)информисаности и (не)знању оних који раде у пословницама и дају информације. До скоро то дефинитивно није могло, иста адреса услуге је била примарни параметар, а исто презиме су одмах повезивали са бившим корисником и нису дозвољавали. Ми смо одрадили варијанту 30 дана без услуге, тј. 2.5 мјесеца смо било код Теленора и тестирали Хипернет, потрефило нам се тако па смо могли...
Елем, уопште није искључено да сад дају и тако, на другог члана породице, с обзиром на то да и акцију 12 мјесеци за 1 динар константно продужавају мјесец по мјесец, из њима знаних разлога. Скренух пажњу чисто да се неко не ослони на ту варијанту и испланира све кораке и тајминг, па се испостави да то не може...
Ili nadjes druga, tasta, tastu, udatu sestru (kao podstanari kod tebe), pa ko hoće da potpise ugovor na svoje ime, a na tvoju adresu i samo nastavljas sa uslugom, a novom opremom i 12 meseci za dinarDruze mislim da je ova prica bukvalno od starta ovakva i da stari korisnici nikad nisu imali benefite a i pise lepo da je 12x1 promocija samo za nove korisnike na optici pa ne znam zasto se srdis? Iz tog razloga nama preostaje da se snalazimo... Ili gimnastika ako hoces da nastavis sa njima poput cekanja 30dana, potpisivanja na drugog clana porodice ili jurenja agenta koji ce da ti pomogne... Druga opcija je naravno Telenor, ali njihove informacije na sajtu su da promocija vazi do 28.02 odnosno jos 4 dana. Pretpostavljam da ce kao i MTS tu akciju produzavati u nedogled, ali opet oni su samo posrednici pa moze da se desi da tih 12x1 uzmu kao profit sebi
Slazem se totalno... Ni na pijaci nije ista cena za svakoga, tako da proverite i isplanirajte na sta ste spremni pa u pregovore. Isto tako, ako u jednoj poslovnici ne moze, treba probati u drugoj, trecoj.
ako ce to biti prvi telefon na tvom imenu onda uglavnom ne..Da li se vrsi upit u kreditni biro kada se uzima mobilni telefon na rate kao korisnik BOX4 paketa?
Prvi telefon na mom imenu.Inace sam korisnik 7 meseca.ako ce to biti prvi telefon na tvom imenu onda uglavnom ne..
07 који изгледа исто као 4024, мења брже од оба(моментално) и стабилнији је од ку11, сигурно их још имају јер ја сам добио око новембра мислим - ако те мрзи да чекаш тај фамозни апдејт, нађи неког промотера ако може да ти среди замену.Hvala puno na odgovoru!
Bas je iritantno. Probao sam da povezem opet Q11 od komsije i radi savrseno. Prebacim na novi, radi ko kanta. Secka, ton smanjen...
Probao sam u onom njegovom skrivenom meniju da nesto resim, ali ne vredi. Dodje mi da negde preko oglasa kupim Q11 ili kod MTS-a...![]()
Da li je 07 isto Huawei ili je to neka druga marka? Sad se razmisljam mozda je bolje ako vec uzimam taj drugi da uzmem njega ako vec kazes da je bolji od ova dva...07 који изгледа исто као 4024, мења брже од оба(моментално) и стабилнији је од ку11, сигурно их још имају јер ја сам добио око новембра мислим - ако те мрзи да чекаш тај фамозни апдејт, нађи неког промотера ако може да ти среди замену.
Као што рече човек купљен ти неће радити, имам ја два упакована 07, јер тренутно користим само један тв, али све је то већ подешено кад су доносили.
HValaMoras da iniciras proceduru da bi ti poslali ponudu, najbolje od pocetka mailom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari