Mozda ste u pravu ljudi.Naravno da nije tako. Jedino zbog tehničkih mogućnosti ti mogu ograničiti da li možeš imati HD kanale. Tipa ADSL 10/1 i 20/4 sigurno ne mogu izgurati HD na dva uređaja, a da pritom imaš i protok za net. Dok npr. nema prepreke za 2 stb-a sa HD kanalima, ako je u pitanju najmanji VDSL, pod uslovom da je parica dovoljno kvalitetna da pogura profil od preko 30mbps-a.
Čini mi se da su ranije davali HD samo ako imaš 50+mbps down, što je možda i preterano. Na optici bez problema idu i do 3 stb-a sa HD-om (na svim uređajima, naravno).
Da druze,^Pre godinu dana je bilo razlike pri potpisivanju ugovora. Na primer, PLUS SD i PLUS HD.
Ne znam koja je situacija danas.
Pošto si imao HD kanale, proveri za taj Start paket ili koji je upisan u ugovor, da ne piše npr. START SD.
Ako je SD paket, nemaš aktivirane HD kanale.
Zoveš korisnički (ne znam sada više pod kojom opcijom, box-aktivacija usluga...) i zahtevaš aktivaciju HD paketa na osnovu toga što ispunjvaš uslove a nisu ti isporučili uslugu koju su dužni da isporuče prema njihovoj ponudi na sajtu. Lepo pomeneš da si imao HD kanale. Piši i mail, ne škodi višak tiketa
Onda budeš baš strpljiv, u mom slučaju je bilo i mesec dana minimalno.
Kada isteraš i reše da te uključe, onda te najverovatnije zovu da potpišeš aneks ugovora u kome će da piše START HD. I tek tada ti puštaju HD kanale.
Ja se iskreno nadam da su ubrzali proceduru, moje iskustvo je od pre godinu dana za plavi box i VDSL![]()
Ma nema sanse da odustanem....kakvi....Budi uporan za nešto što ti sleduje
Dodali su jos dva HD kanala, pa ih sada ima 86.
- RTS3 HD (konacno)
- Viasat Explorer HD
Inace na optici svi STB uredjaji koliko god da ih imate imaju HD kanale, a sve i da hocete ne mozete kupiti paket bez HD kanala.
Jos kad bi ih poredjali iole smisleno, a ne da posle rts1 i 2 ide NBA pa AgroTV...
Sent from my iPad using Tapatalk
NeJel može da se izaberu kanali kada se uključi ona opcija slika u slici(mozaik).
Da sam izaberem koja 4 kanala da se prikazuju?
Ne uspevam...
Uvek neki sportski kanali.
Poslato sa YAL-L41 pomoću Tapatoka
Druže a gde se nalaze ta podešavanja na Q11?
Takođe nemogu da nađem ni ono podešavanje da li da prebacivanje kanala bude uz onaj lag ili sa onom pauzom.
U ugovoru pise da ukoliko je prekid neke od uslyga vise od 72h triskive tog meseca snosi ce mts.Od 03.06 nemam internet i tv saobraćaj.
Niko ne izlazi na teren (V. Stepe)...
Pisao, zvao, obilazio poslovnice.
Šta mi je činiti, imate li neki savet?
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Od 03.06 nemam internet i tv saobraćaj.
Niko ne izlazi na teren (V. Stepe)...
Pisao, zvao, obilazio poslovnice.
Šta mi je činiti, imate li neki savet?
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Kof Boxa4 na optici, koje su mogućnosti preusmeravanja poziva sa fixnog telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari