Da li je moguće da su toliki bednici pa da u onih 100 gb koji se dobijaju uz BOX 4 uračunavaju trošenje megabajta i gigabajta kada se gleda MTS TV GO a ne bi trebalo da je tako. Konkretno, imam Moravu 1 sa mizernih 256 mb i to nije toliko bitno ali su mi na raspolaganju ovih 100 gb ili malo manje jer sam pridruženi broj na BOX paketu gde glavni broj koristi ćale sa Omorikom 1. On kad gleda MTS TV GO ne troši mu internet od tih nekih 6 gb koje ima u paketu nego samo par mb čisto se potroši pri pokretanju aplikacije, tako i treba i tako je uvek i bilo. Ja recimo potroših za desetak dana juna 5-6 gb neta na MTS TV GO i vidim da je to uredno obračunato uz sve ostale gigabajte koje sam potrošio mimo te usluge. To stoji na MTS aplikaciji na mobu i na njihovom sajtu mojmts. Tako bilo i prošlog meseca, tada neka 2 gb potrošio na malopre pomenutu uslugu.
Osim toga, trošenje mb i gb mi se ne poklapa kada stanje pratim u aplikaciji telefona, tamo gde se prati potrošnja interneta i statistika korišćenja podataka pojedinih aplikacija i kada stanje pratim preko MTS aplikacije, bilo na mobu ili kompu. Uvek je za nekih 30-50 mb dnevno više ''potrošeno'' kada se uzme zvanična statistika preko MTS aplikacija nego što to pokazuje sam telefon, to mu dođe mesečno možda i nekih 1-2 gb, možda ništa strašno ako se uzme u obzir količina podataka koja mi je na raspolaganju ali eto, kopka me, možda telefon dobro ne pokazuje, možda je MTS u pravu, preko toga ću i preći ali ovo za MTS TV GO mi nikako nije jasno, koristio sam tu uslugu kada sam imao priprejd broj pa sa dodacima koji dođu za internet nikad nije trošio više od par mb, pa onda ne troši više od par mb ni kada se troši preko interneta koji sleduje preko postpejd linije mimo ovih 100 gb ali kada krenu da se troše ovi gigabajti onda i ova aplikacija krene uredno da troši i megabajte i gigabajte iako ne bi trebala. Proveravao više puta, pratio grafikone i statistike preko MTS aplikacije i tako mu dođe, jednostavno se topi internet i troše stotine megabajta i neki gigabajti umesto da se samo uračunava tih par mb pri samom pokretanju ove aplikacije.