@kartingdriver tih 2 su dodatnih na ovu trenutno standardnu ponudu? Kako i gde si ih kontaktirao?
Moze i meni molim te.Preko kolege sa foruma. Saljem ti na PP broj telefona Boze. On ce ti to zavrsiti...
Pusti i meni ako ti nije problem.Preko kolege sa foruma. Saljem ti na PP broj telefona Boze. On ce ti to zavrsiti...
Ako moze i meniPreko kolege sa foruma. Saljem ti na PP broj telefona Boze. On ce ti to zavrsiti...
Pa to je to,ti uvek mozes da predjes na nove pakete ali onda nemas pravo na free mesece..
Imam trenutno Box 4 crveni (VDSL povezanost, brzina 20/8), koji ističe krajem septembra.
Sredili smo da nam uvedu optiku u zgradu, najverovatnije krajem ove ili početkom sledeće nedelje.
Da li mogu nekako sklopiti novi ugovor sa MTS a da mi stave brzinu optike iz plavog paketa u crveni paket (200/80 umesto 100/20) ?
Nije moguća takva kombinacija. Možda bi mogao da izvučeš neki mesec više za 1 RSD, pa da smanjiš razliku u ceni, ako ti je bitan brži protok.
Svakako se više isplati, ali teško da bi ti dozvolili prelazak na jeftiniji paket i sa manjim brojem usluga pre isticanja ugovorne obaveze.
Prelaskom na optiku dobićeš 6 meseci gratis tako da ti se svakako isplati u odnosu na box 3, jer će ti prosečna cena računa biti oko 3400.
Ja sam takodje dobio 6+2 za box 4.
P.S. Ne zaboravite da odete do SBB i odjavite ugovor koji vam ističe(može 1mesec pre), inače će vam stići račun (zaduženje)
Dakle, odjava, isplatite zadnji račun i vratite opremu i tek onda ste se razveli od SBB
Poslato sa YAL-L41 pomoću Tapatoka
Dali bi mi 6 meseci po 1 din ako bih prešao na optički internet i ostao na Box 4 crveni ?
Da. I za crveni box4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari