Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Cini mi se da su krajem aprila omogucili ponovo placanje racuna online, ja evo gledam sad na sajtu da platim i nemam te opcije, samo preuzmi QR kod lol, jesu to opet makli?
Ako ti je račun 1 dinar ne može online plaćanje.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

To je to onda, znaci moram 50 din proviziju :D preko mobi banke, top. Ima li jeftinije opcije? Nije da su neke pare no sto da bacam.

Poštovani, postupajući po Vašem prigovoru 1-12806454850, obaveštavamo Vas da Vam je u skladu sa zaključenim ugovorom o korišćenju paketa BOX4PLAVI, omogućeno korišćenje dodatnih paketa:HBO, Cinemax, Plus, Muzički, Mađarski, M music, Filmbox i Stingray music paketi, Snimanje sadžaja i Gledaj unazad, dva meseca besplatno, nakon čega se naknada naplaćuje prema važećem cenovniku. U skladu sa prethodno navedenim, obaveštavamo Vas da Vaš prigovor ne možemo uvažiti.

Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku. Za sve dodatne informacije o našim uslugama na raspolaganju Vam je Kontakt centar 0800/100-100, mreža poslovnica i internet strana www.mts.rs

Vaš mts

Verovatno ovo, da mu nisu aktivirani HD kanali koji su sad deo Box Plavi:

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?175491-TS-IPTV-Informacije-cene-itd&p=6088261#post6088261

Ako je potpisao ugovor pre nego što je bila poslednja "reforma" MTS TV ponude = kad su dodali neke HD kanale u Osnovni paket.

Ovo što zvanično imaju 3 paketa (gde sva 3 imaju bar neke HD kanale) a u praksi novim korisnicima gledaju da uvale "Plus SD" umesto "Plus HD" a starim koji su ranije potpisali ugovore oni kao žive u prošlosti i nisu deo trenutno aktuelne i zvanične ponude TV paketa.

Prošle godine negde u ovo vreme su menjali TV ponudu i ponudu Box4 paketa.. Podigli su cene i za "Crveni" box su smanjili broj STB-ova sa 3 (1 osnovni + 2 dodatna) na 2. Tj bile su bar 2 revizije Box ponude u periodu od 2-3 meseca.
Pa su npr neki naši kućni prijatelji uzeli po jeftinijoj ceni "Crveni" Box4 a mom ćaletu kad je istekla UO i uzeo isto po skupljoj ceni plus iako mu sleduje "Start HD" i iako "parica" bez problema može da gura HD stream su uvalili "Start SD" TV paket.

Poslednja izmena:
Da, na HD kanale, isto kao i renne. Ništa od HD kanala starim korisnicima, samo novi ih dobijaju.

Dobro,meni istice ugovor u septembru pa cu videti sta nude.Ako postoji mogucnost za optiku,odlicno.Taman cu opet moci da iskoristim 6 meseci za din.Ako nemam mogu nosti,onda mi jedino SBB preostaje.

Jel mozemo da napravimo neki "presek i rezime" ko je kako zadovoljan sa optikom?
Nesto sa razmisljam da predjem iz VIP-a i sa SBB na box 4 (moze optika, s obzirom da komisluk vec ima) u paketu sa Redmi note 8 pro.
Kad se sve baci na papir, sa svim eventualnim popustima, izadje oko 36000din jeftinije box 4, nego ugovor u vip-u + sbb.
Mts mobilnu sam koristio maltene od kad je proradila, do pre 2 god kad sam presao na vip, i mogu reci da sam bio zadovoljan kako je radilo.
Sa sbb-om realno godinama nisam imao problema i mogu reci da radi ok.

Tu je jos i mts tv go, sto mi je interesanto za habanje na vikendici povremeno, ali to vidim u prethodnih par postova da je diskutabilna usluga...

Rebus mi je da li da se upustam u ekskurziju u nepoznato zarad ustede... :)

To je to onda, znaci moram 50 din proviziju :D preko mobi banke, top. Ima li jeftinije opcije? Nije da su neke pare no sto da bacam.

Da ne navodim banku, ali godinama bez ikakve provizije i evo drugi mesec kako im uplaćujem po 1 dinar bez ikakvog problema. Ne bih se ni kod jedne druge zadržao da znam da naplaćuju proviziju, pod uslovom da nisam kreditiran, ali i te sitnice se prvo proveravaju.

Ako si jos na starom paketu,neces ih ni dobiti dok ne potpises nov ugovor...

Ma to ni oni sami ne znaju. Da je tako ne bi bilo ni kadala do broja 743, a oni rade, a ugovor je iz maja, posle toga nisu ni menjali pakete

Ako si potpisao ugovor kad su krenuli novi paketi,onda si svakako trebao imati HD kanale.Jedino zavisi od toga da li imas "tehnicke mogucnosti"....

Ma maximalna optika

Zeznuh se i stavih pogresnu sifru placanja, umjesto 221 - 222. Svi ostali podaci su ok. Oce li im to stic regularno ili cu se morat cimat oko toga ko kad sam vise para uplatio?

Pozdrav!
Imam jedno laičko/naivno pitanje. Kada se uzme box3 (net100+TV+fiksni, osnovni paket) fiksni telefon se naplaćuje posebno? Pitam pošto mi je stigao račun za fiksni od 300 neki dinar, i račun za box od 1 dinar. Koja je onda poenta boxa kad ga reklamiraju kao paket od tri za određenu mesečnu pretplatu? Hoće li mi, kad prođe promo period 6 mes za dinar, i dalje stizati posebno za telefon i to dalje biti još recimo 500 dinara + redovna pretplata od 2900 koliko košta box3? Da napomenem da sam fiksni odjavio prošle godine, nisu mi pominjali da je neophodan...

Ne naplaćuje se posebno, to je cena za Box 3, znači za sve tri usluge. Tih 300 din su verovatno potrošeni za razgovore, pa su zato naplaćeni.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Nemam uopšte fiksni telefon, uređaj, u stanu...
Paket mi je stigao 11.3, 15.3. uvedeno vanredno stanje, par dana kasnije 'pobegnem' na selo. Juče se tek vratim u stan i nađem dva računa od mts-a, jedan za mart (304 dinara) jedan za april (1 dinar i piše dug 304din). Na poleđini računa za mart stoji naziv paketa box3, naknada 0.16, i dole ispod tabela pojedinačno: fiksna, TV, net. Kod fiksne stoji za mesečnu naknadu 248 dinara, to bude tih 304 kad se doda pdv. Na poleđini računa za april stoji samo naziv paketa, naknada 0.83 i nema detaljnog pregleda posebno za svaku stavku.
Ne znam do čega je, sačekaću sledeći mesec da vidim hoće li biti promene. Platiću verovatno ovo što je od marta.. Da napomenem da sam fiksni odjavio prošle godine i da nisam imao ništa prema mts-u od tad.

Nemam uopšte fiksni telefon, uređaj, u stanu...
Paket mi je stigao 11.3, 15.3. uvedeno vanredno stanje, par dana kasnije 'pobegnem' na selo. Juče se tek vratim u stan i nađem dva računa od mts-a, jedan za mart (304 dinara) jedan za april (1 dinar i piše dug 304din). Na poleđini računa za mart stoji naziv paketa box3, naknada 0.16, i dole ispod tabela pojedinačno: fiksna, TV, net. Kod fiksne stoji za mesečnu naknadu 248 dinara, to bude tih 304 kad se doda pdv. Na poleđini računa za april stoji samo naziv paketa, naknada 0.83 i nema detaljnog pregleda posebno za svaku stavku.
Ne znam do čega je, sačekaću sledeći mesec da vidim hoće li biti promene. Platiću verovatno ovo što je od marta.. Da napomenem da sam fiksni odjavio prošle godine i da nisam imao ništa prema mts-u od tad.
To ti je zaduzenje za fiksni od predhodnog meseca. Tih par dana pocetkom marta pre box-a

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Ugovor za MTS je uvek vezan za fiksni telefon, jer bez njega, tj. žica, nema ni ostalog.

Iako je u pitanju opticki internet? fiksni bi trebalo da se ukljuci direktno u ruter

(izvinjavam se ako sam oduzio sa pitanjima)

Uzmeš ugovor, dobro ga pročitaš... Nazoveš MTS. Al' objasni im sve, i za optiku, koju nisi odmah napomenuo...
Pa se razaberite.

Ugovor za MTS je uvek vezan za fiksni telefon, jer bez njega, tj. žica, nema ni ostalog.

Delimicno tacno, ugovor je vezan za fiksni telefon zbog evidencije a prilikom uvodjenja optike fiksni se bode u modem tako da uopste nije vazno da li imas telefonsku liniju u stanu ili ne, tako da to nije tacno, prednost sa optikom je ta sto ako neko nema telefonski broj ne mora da juri i busi zid da bi uveo telefonski prikljucak vec to funkcionise na vec pomenuti nacin. Ukoliko nema optike u stanu telefonski priljucak (ne samo broj) je neophodan jer se na njega kaci VDSL.

@jajajaja

Napravili su ti martovsko zaduženje od 300 dinara po sistemu APP.

Nisi imao mts uslugu pre uvođenja optilke, zaduženje nije regularno, to im i napiši u prigovoru na račun.

Rok za prigovor ističe 20. maja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno