Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

To oko broja HD kanala verovatno još nisu ažurirali na sajtu kako treba. Za Box 4 plavi stoji 60, ja sad gledao imam 67. Za max paket sad piše da ima 75 HD kanala.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ali bi svakako trebali da budu u listi, bilo dostupni za gledanje ili ne.
Ali njih u listi nema

I opet diskriminacija korisnika.Prvo je bilo sa brzinama.Ko je na vdslu ima brzinu npr.50/8 a ko je na optici ima 200/40 za istu cenu?!Tako i sa ovim kanalima.Napravili su da ih imaju samo korisnici sa novim paketima,ocigledno.A pitas ih nesto na FB ili sajtu,prave se ludi.

Zasto su duplirani kanali, arene i jos neki star, fox i sl.?

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Pitaj boga sta rade. Azuriraju sajt svakog dana po malo, pa prave pravu zbrku. To sto su kanali duplirani je zato sto imaju SD i HD verziju istog kanala. Kome vise treba SD verzija kanala?!

Žalili se preko fejsa na nedostatav ovih HD kanala, zvali posle pet minuta da pitaju o čemu se radi.
Kažu videće sutra šta se dešava pa će rešiti

Nadam se da su svesni da imaju neki sistemski problem. Puno je korisnika (čitajući razne forume) koji imaju isti problem kao i ti.

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

ja imam box3 pise mi plusHD nemam ni jedan 700+ kanal e trebam negde to do ukljucimili?

ja imam box3 pise mi plusHD nemam ni jedan 700+ kanal e trebam negde to do ukljucimili?

Probaj prvo da restartujes STB box. Pozadi ima dugmence za iskljucivanje i ukljucivanje. Iskljuci ga na 10 sek i ponovo ukljuci, pa onda proveri kanale.

Kod mene su novi kanali prisutni, upravo proverio. Box 3 optika, nov ugovor (od marta).

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Otvorili su tiket, pa će kao da vide o čemu se radi

Pogledaj u meniju STB uređaja (na TV-u) pod Moj nalog/Istorija kupovine/Paket ... šta piše.
Ako stoji Plus SD, onda moraš da ih zoveš i reklamiraš. Pozoveš se na potipsan ugovor i Plus HD paket koji su dužni da puste prema ugovoru.
Zaboravio sam koja je opcija u meniju na 0800100100, ide se na aktivaciju usluga.

Pise samo
Obracunski period May 2020
"Nema podataka"
i da stavio sam na Paket tab :)

U svakom slucaju,zovi da reklamiras ili ti je bolja opcija da im pises na sajtu preko chat-a.Tu ti odmah odgovore.

Pritisni one tri vodoravne crte na "kocki" daljinskog, dole desno. Imaš tu za tri meseca unazad da pogledaš, ne znam kada si produžio ugovor.
Imao sam taj problem da mi je ugovor bio plus HD a pušten plus SD.

Uglavnom, samo malo vremena te košta da ih nazoveš ali obavezno mozak na ispašu i drž se mantre imam ugovor HD uključen SD ... :)
Po meni vredi to isterati, videćeš razliku, posebno sport i malo kvalitetnije snimljeni programi.

od ovog meseca su mi uveli optiku stim sto sam podneo zahtev 15stog januara tako da sto se tice ispashe tu sam lagan :) , sta znam videcu prvo da mi srede stari prigovor pa kad to zavrse da se zalim za novo :)
da li vredi iskreno ne znam ja Tv ne gledam nego za matorog sismisa

Vezano za nove HD kanale, objašnjenje je da sam na starom ugovoru i da ih zato nemam. Ako ih hoću, moram da pređem na box plavi.
Moraću da im sastavim neki mejlić, ne može se sa njima drugačije....

Sta sam rekao?Tacno sam znao da ce tako i biti.Pustili su ih samo za Start,Plus i Max pakete,iliti te nove pakete a nas stare korisnike ko j....

Polako, prvo kako nemamo te pakete kad su trenutno (navodno) svi paketi sem HBO/Cinemax/Farmi otvoreni?

Drugo, kako to da ih nema ni na listi, makar blokiranih.

Treće, i najvažnije, medju ovim novim kanalima ima nekih OK, ali generalno nisu nešto posebno zbog čega bi ljudi jurnuli na šaltere da potpisuju nove ugovore, pogotovo ne u doba Korone.

Vezano za nove HD kanale, objašnjenje je da sam na starom ugovoru i da ih zato nemam. Ako ih hoću, moram da pređem na box plavi.
Moraću da im sastavim neki mejlić, ne može se sa njima drugačije....

Ja imam plavi (četvorku), a od kanala ni traga ni glasa.

Polako, prvo kako nemamo te pakete kad su trenutno (navodno) svi paketi sem HBO/Cinemax/Farmi otvoreni?

Drugo, kako to da ih nema ni na listi, makar blokiranih.

Treće, i najvažnije, medju ovim novim kanalima ima nekih OK, ali generalno nisu nešto posebno zbog čega bi ljudi jurnuli na šaltere da potpisuju nove ugovore, pogotovo ne u doba Korone.

upravo to
morali bi biti listi u svakom slučaju

Ko zna šta oni rade. Kod mene ima tih novih HD kanala, Box 4 plavi (plus tv paket), ali zato na listi nema par kanala više koliko su ubacili u max tv paket. Logično je da i oni budu na listi samo zaključani.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ako dobro razumem, HD kanali su od 700 pa na dalje? Svastika je uzela box 3 net 50, i dva STB-a, da joj kazem da proveri ima li te kanale u stb-u. Ako nema preko 700, to znaci da joj nisu ukljuceni HD kanali?

Ja bitao za stanje tiketa
Kažu raspravljaju još

• Like
Reagovanja: M J
Rece neko da vaze i oni meseci po dinar ako se uzme telefon uz box 4. Znam da su davali 8 meseci za dinar bez telefona, da li je neko dobio tih 8 meseci za dinar, a da je uzeo i telefon?
P.S. Bonus jedno glupo pitanje. Ako daju te mesece za dinar pretpostavljam da je dinar samo rata za box (4500 dinara u slucaju box 4 crveni), a da se rate za telefon za to vreme uredno placaju i da nisu dinar?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Cini mi se da su krajem aprila omogucili ponovo placanje racuna online, ja evo gledam sad na sajtu da platim i nemam te opcije, samo preuzmi QR kod lol, jesu to opet makli?

Upravo proverih na mom nalogu: kod mene i dalje postoji "platite" dugme odmah iznad tog "Preuzmi QR kod", i klik na to vodi dalje na odabir kartice i tako dalje.

Nazad
Vrh Dno