Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Napisao sam u pogrešnoj temi, pa da se ispravim - zar je moguće da za korisnike Box 4 paketa kojima ističu ugovori ne nude nijedan mesec za dinar za obnovu ugovora? Ili moram da zapretim da ću preći na drugog provajdera i da čekam da izađu sa nekom ponudom? Ima li neko iskustva da je za obnovu ugovora dobio neke povoljnije opcije?

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Napisao sam u pogrešnoj temi, pa da se ispravim - zar je moguće da za korisnike Box 4 paketa kojima ističu ugovori ne nude nijedan mesec za dinar za obnovu ugovora? Ili moram da zapretim da ću preći na drugog provajdera i da čekam da izađu sa nekom ponudom? Ima li neko iskustva da je za obnovu ugovora dobio neke povoljnije opcije?

Dva meseca ti sleduju po slovu zakona kada obnavljaš ugovor za BOX 4 a moraš se cenjkati za više, ja kao pretio drugim provajderom i dali mi u decembru 5 meseci free.

Nemam uopšte fiksni telefon, uređaj, u stanu...
Paket mi je stigao 11.3, 15.3. uvedeno vanredno stanje, par dana kasnije 'pobegnem' na selo. Juče se tek vratim u stan i nađem dva računa od mts-a, jedan za mart (304 dinara) jedan za april (1 dinar i piše dug 304din). Na poleđini računa za mart stoji naziv paketa box3, naknada 0.16, i dole ispod tabela pojedinačno: fiksna, TV, net. Kod fiksne stoji za mesečnu naknadu 248 dinara, to bude tih 304 kad se doda pdv. Na poleđini računa za april stoji samo naziv paketa, naknada 0.83 i nema detaljnog pregleda posebno za svaku stavku.
Ne znam do čega je, sačekaću sledeći mesec da vidim hoće li biti promene. Platiću verovatno ovo što je od marta.. Da napomenem da sam fiksni odjavio prošle godine i da nisam imao ništa prema mts-u od tad.

Mtsova politika je čudo iako si prethodno odjavio fiksni da bi optiku mogo da uvedeš moraš ponovo da uvedeš fiksni.Aktivirali su ti pre uvođenja optike staru paricu da bi po njihovom mogli da ti izvrše proveru i ako im ti naglasiš da je kod tebe prošla optika oni isistiraju da dok ne uvedeš fiksni ne možeš da potpišeš ugovor za optika box paket.

@jok, @intuite, @obris, hvala svima, poslao sam im mejl pa cu videti sta ce da odgovore.

Ja sam u decembru uveo optiku, a nisam imao fiksni telefon. Nisu mi ništa dodatno naplatili.

Kakva su vaša iskustva, gde su veće šanse da se izvuče koji mesec više za dinar, da li preko telefona, mailom, ili u nekoj poslovnici? [emoji848]

Јел ово ок понуда/уговор за оптику у згради, тј. да ли је у питању неки посредник... Нисам био кући, само су оставили овај примерак.
be61b148c4ad3e46d5a2274003148c5f.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ja sam im slao mail sa pitanjem da li imam mogucnosti za optiku i da li bih imao prvih 6 meseci za dinar.

Dobio sam odgovor da nema mogucnost za optiku ali sam dobio popust tj prvih 6 meseci po 1 din. za BOX 4 plavi.

Ako imam box 2 paket uz koji sam dobio dva meseca gratis i hoću da prekinem ugovor moja obaveza je da nadomestim ta dva besplatna meseca i to je to?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Tesko da ce pristati na to ali probaj.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Više od dve nedelje od prigovora zvaničnog zovu da kžu da imamo 743+ HD kanale, mi im kažemo nemao i dalje. Ini kažu imate, ne vidi te vi dobro. Rekoh, dođite pa se uverite, nesposobnjakovići

Ma nema tih kanala, isto sam redovno dobijao do 743, zadnje 3 nedelje (iako ranije za tim nije bilo potrebe) sigurno barem 10-ak puta resetovao i resiver, i ništa. Niti ih ima, niti su na listi. A nisu na listi jer bi onda morali da nam ih svakako puste barem do kraja promocije, znači negde do jula, a oni su samo zainteresovani da potpisujemo nove ugovore...

Poslednja izmena:
Oni i u novim ugovorima automatski stavljaju TV paket koji sadrzi samo SD kanale, cak i kada ocigledno ima tehnickih mogucnosti za HD TV paket. Izgleda da su im ti HD kanali bas znacajni s obzirom na to da maksimalno izbegavaju da ih omoguce korisnicima. :)

Poslednja izmena:
Zar nije receno da HD kanale od 743 imaju korisnici sa novim paketima....

Više od dve nedelje od prigovora zvaničnog zovu da kžu da imamo 743+ HD kanale, mi im kažemo nemao i dalje. Ini kažu imate, ne vidi te vi dobro. Rekoh, dođite pa se uverite, nesposobnjakovići

Ne znam kako funkcioniše sistem za MTS tv, verovatno na nekim centralama neko nije uključio ili šta je već trebalo da uradi...
Inače su puštena još tri kanala: 775 History HD, 776 TV Monde HD i 777 Al Jazeera Balkans.

Vidim i na portalu da je još otvoren prigovor, ali rešenja nema

Ne znam kako funkcioniše sistem za MTS tv, verovatno na nekim centralama neko nije uključio ili šta je već trebalo da uradi...
Inače su puštena još tri kanala: 775 History HD, 776 TV Monde HD i 777 Al Jazeera Balkans.

Trenutno najveci paketi imaju 84 HD kanala.
MTS je jedini koji sam reklamira da ima manje kanala (83). :wall:
:laugh:

235 HBO HD
236 HBO 2 HD
237 HBO 3 HD
238 Cinemax HD
239 Cinemax 2 HD
700 Arena Sport 1 HD
701 Arena Sport 2 HD
702 Arena Sport 3 HD
703 Arena Sport 4 HD
704 Arena Sport 5 HD
705 SUPERSTAR TV HD
706 Fox HD
707 Fox Movies HD
708 Fox Life HD
709 Fox Crime HD
710 RTS 1 HD
711 RTS 2 HD
712 NBA TV HD
713 Agro TV HD
714 Pink HD
715 Kitchen TV HD
716 24 Kitchen HD
717 Eurosport 1 HD
718 Eurosport 2 HD
719 TV Partizan HD
720 Zvezda TV HD
721 BBC Earth HD
722 Discovery Showcase HD
723 ID HD
724 Trace Sport Stars HD
725 Fight Network HD
726 National Geographic HD
727 National Geographic Wild HD
728 Nature HD/History HD
729 RTS Nauka HD
730 Prva HD
731 B92 HD
732 TDC HD
733 Outdoor HD
734 Toxic TV HD
735 Arena Esport HD
736 Pink Premium HD
737 TV Pančevo HD
738 Dunav TV HD
739 Dexy TV HD
740 Balkan Trip HD
741 K1 HD
742 TVDR HD
743 Kazbuka HD
744 Star TV HD
745 Zdravlje TV HD
746 Turizam+ TV HD
747 CineStar TV Comedy HD
748 CineStar TV Fantasy HD
749 FilmBox Extra HD
750 FilmBox Premium HD
751 Epic Drama HD
752 Sci Fi HD
753 E! HD
754 Docubox HD
755 Discovery Channel HD
756 Viasat Nature HD
758 Viasat History HD
759 History2 HD
760 Travel Channel HD
761 Euronews HD
762 RT HD
763 DW English HD
764 M2 HD
765 Fast & Fun HD
766 Fight Box HD
767 Gametoon HD
768 Motorvision TV HD
769 TV Mreza Most HD
770 Koreni HD
771 BN HD
772 BN Sat HD
773 RTCG Sat HD
774 RTV Bosphorus HD
775 History HD
776 TV5MONDE HD
777 Al Jazeera Balkans HD
826 Dorcel HD
827 EroXXX HD

Danas me je zvao operator iz Telekoma.
Ugovor za box4 mi ističe za 3 meseca.
Pita da li želim da produžim ugovor, ili ne.
Ja mu kažem za postojeće korisnike nema nikakva povlastica, a za nove ima. Gde je tu logika. On mi kaže daćemo vam HD kanale i dva mesec po dinar.
Neznam šta da radim, dodje mi da se odjavim, a da prijavim ćaleta za novi box. Ako ništa drugo ima 6 meseci gratis.
Videću, ima li neko neki predlog....
Pozdrav

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako imam box 2 paket uz koji sam dobio dva meseca gratis i hoću da prekinem ugovor moja obaveza je da nadomestim ta dva besplatna meseca i to je to?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ta 2 meseca plus priključna taksa za obe usluge ako si ih uvodio u trenutku kad se ista placala. Povecali su pre par god npr za internet priključnu taksu sa 1rsd na 6000 rsd bas zbog ovoga. Vidi u ugovoru sta ti pise.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Ta 2 meseca plus priključna taksa za obe usluge ako si ih uvodio u trenutku kad se ista placala. Povecali su pre par god npr za internet priključnu taksu sa 1rsd na 6000 rsd bas zbog ovoga. Vidi u ugovoru sta ti pise.

Svasta.

Tako je svuda. mts je jos i ok, npr u orionu ta priključna taksa je 60000. To su tek pilicari.

Poslednja izmena:
Zatvorili su nam tiket, iako ništa nisu rešili
Vrhunski bezobrazluk

Vrh Dno