У супер, не дирам ја ово ништа још.. Уговор стар 3 године..Pogledajte prilog 199953
Pojavilo se na sajtu malopremnize se korisiti dok se ne predomislimo za novi,ili da nas nateraju na nove![]()
Нема разлике, мора да буде близу за 50+ али сада углавном већини понуде 20 па после тога можда може да се тражи више. Није неки проблем да свакоме дају на захтев 50 а не може ни десет, једино што ће такви после неког времена да почну да кукају како им интернет не ради на брзини за коју плаћају и опет би била пљувачина. Можда да смисле неки уговор у коме корисник потписује анекс по коме је брзину добио на свој захтев и слаже се да може да буде било колико, па и 10-15 ако не може више.Mene samo zanima da li su sada te brzine od 50mb dostupne svima ili je opet ona fora sa udaljenošću od centrale?
Prepaid MTS MIX? Ne radi za fixne?
Ако си имао неке повластице уз стару УО, мислим да они престају да важе, остаје редовна цена и редовне услуге за тај пакет.
Ja pitam da li je prepaid MIX alternativaMa one stare halo kartice su u pitanju...
Meni nije jasno, ako se ima u vidu da se većina potencijalnih i sadašnjih korisnika ne razume u problematiku o kojoj razglabamo ovde na forumu, mocućnostima, prednostima i manama kako paketa tako i svega drugog, zašto taj isti telekom još više pravi konfuziju oko same ponude? Svi mogući prodavci stavljaju minimalne cene (akcijske), neki čak stavljaju krupno ispisane cene bez pdv-a, samo da bi privukli kupca, dok telekom postavlja maksimalne cene bez dobijenih gratis meseci koji su ispisani sitnim slovima i jedva vidljivi. Zlo i naopako!
Problem može da bude u tome što promena operatera fiksne telefonije nije besplatna; instalaciona taksa kod Oriona košta i do 7000din... :S:kako ce slatko da se predje u orion (samo fiksni), a net cao cao telekome
Ja pitam da li je prepaid MIX alternativaCini mi se da je imao i ka fixnim pozive ranije?
Problem može da bude u tome što promena operatera fiksne telefonije nije besplatna; instalaciona taksa kod Oriona košta i do 7000din... :S:
Jedino možda OrionRing+ za ljude koji imaju voip gateway (i malo želje i znanja da sve to podese) pa time dobiju prepaid fiksni (platiš koliko potrošiš). Minus u ovom rešenju je što se ne može preneti broj, već mora novi iz Orion numeracije, koji je inače besplatan.
Мислио сам на евентуалне повластице које су дошле уз УО на годину, две а не на редовну понуду пакета. Ако их није било или су се истрошиле, онда остаје како је било. Док не промене.Nisu to nikakve povlastice, već paket za koji je potpisan ugovor.
Tu "ponudu" ja dobijam svake nedeljeZa ranije ko da se seti...,a za mix kao da te culi,uveli promociju danas,platis mix 7 dana,sledecih sedam dana oni caste mix,i imas 6000 minuta za 500din mesecno (ono bese vazi samo za mts,ne moze fixni ili moze)
Pre mesec dana sam pitao i nije moglo, imam mogucnost samo za 20/2, ne i za 50/2 koji je super box stari.... Tako da nije moglo u mom slucaju.
To je zato sto tehnicki nisi mogao onda, ali je moglo na veci Box inace. Pretpostavljam da i sada moze.Pre mesec dana sam pitao i nije moglo, imam mogucnost samo za 20/2, ne i za 50/2 koji je super box stari.... Tako da nije moglo u mom slucaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari