Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Tako je superbox i dalje postoji uskoro ce biti vidljiv na sajtu ne brinite a ako ne bude napadnite ma a ako ga bude onda HDMI-a napadnite sto pise lazi samo trenutno nije dostupno na sajtu inace SB postoji i dalje naravno sa HD kanalima kosta 3699 din.
Inace fixni ce biti ukinut u Avgustu mislim besplatni saobracaj da znate iako imate SAD neograniceni.

My Samsung S6 sent this

I ranije je bilo gratis perioda samo ga je bilo teško videti zbog njihivog cirkus sajta.
Mobilni net koji ti greje maštu važi samo pola ugovora.
Kako god okreneš ovo je ogromno povećanje cena za one koji su merkali stari superboks.

Poslednja izmena:
Tako je superbox i dalje postoji uskoro ce biti vidljiv na sajtu ne brinite a ako ne bude napadnite ma a ako ga bude onda HDMI-a napadnite sto pise lazi samo trenutno nije dostupno na sajtu inace SB postoji i dalje naravno sa HD kanalima kosta 3699 din.
Inace fixni ce biti ukinut u Avgustu mislim besplatni saobracaj da znate iako imate SAD neograniceni.

My Samsung S6 sent this

"Postojeća Box mobilna postpejd tarifa i Super Box paket se ukidaju i više nisu u ponudi za nove Box korisnike."
Izvor: https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privatni-korisnici---vesti/1600

Pusti čoveka u njegovom slepom verovanju svega što mu kažu čuvene brigo moja pređi na drugoga šalteruše

Rekao si da su ti rekli u poslovnici da ima superboksa i da ostaju hd kanali.
Valjda čitaš šta si sam napisao.
Imaš sada lepo napisano koji su stari paketi pa lepo možeš da vidiš da sam bio u pravu kada sam rekao da su te navukle čuvene šalteruše a ti si mi se još smejao kako ja znam sve.
Ti samo laprdaj a sacekacemo da azuriraju komplet ponudu samo nemoj da bezis pravim SS od tvojih poruka pa cu da postavim sve i da te bude sramota sto lazes, da kazes jos nije sve gotovo to je ok a da optuzujes da nesto NE postoji umesto da ga trenutno nema ba sajtu e to cemo da vidimo.
Dal lazu ovi u mts ili TI.
Nemoj da bezis onda kad sve bude gotovo.

Edit
Da mocice da se dobije 3 meseca po 1 din pa mu to dodje na 24 meseca manje nego sto jeste realno a vi sracunajte da li se isplati ili ne. Nekom ce da se isplati nekom ne, da su mogli bolje, mogli su, da su mogli i gore i ro su mogli.
Po meni he OK ponuda.

My Samsung S6 sent this

Poslednja izmena:
Koliko dana treba cirkuzantima za ažuriranje sajta a ima ih pet puta više zaposlenih od potreba.
Ja i dalje ne mogu da verujem da su ukinuli hd kanale.
Nikoga ja ne lažem već samo gledam u cirkuzantski sajt i ližem one njihove sladolede.
Niko mi ništa nije rekao niti imam insajdere u cirkusu.

Poslednja izmena:
Pa ti ne veruj a mi cemo da koristimo te HD kanale u koje ti ne verujes.
I nemoj sad koliko im treba, rekao si da lazu u poslovnici i da nema SB i HD.
Videcemo.
Ovo sad dodje kao makarena vs ostali papani sa SK foruma samo u drugoj temi.
Sad smo agen.me vs HDMI da vidimo ko prica istinu a ko laze, kao u onoj temi kod makarene.
Jedan od nas dvojice bi bilo bolje da ne pise u ovoj temi ako se ispostavi da laze, eh a mozda ce osramoceni i sam pobeci...
Videcemo....

My Samsung S6 sent this

@agen.me: A da li tu umeš da pročitaš kad ostavi neko link do Vesti/Novosti sekcije MTS gde najavljuju ove promene i gde je jasno napisano da se ukidaju SuperBox i stari Box paketi tj da su od danas nedostupni za nove korisnike . Znači ko je uzeo SuperBox uzeo je, ko bi hteo više ne može da ga uzme. Kao što u Telenoru imaš ljude ja starim "Prenesi i surfuj" tarife jer imaju "neograničen internet" plus su i jeftiniji a te tarife nisu više u komercijalnoj ponudi. Kao što neki i dalje imaju Upload Booster koji su takođe izbacili iz zvanične ponude.
Ostaje samo pitanje da li će postojećim SuperBox korisnicima nešto menjati odmah ili tek kad istekne ugovor.

Poslednja izmena:
Imajte razumevanja praznik je (1 maj,uskrs),valjda ne mislite da oni nesto rade kao sav obican narod danas :D
Sacekjte koju godinu dok srede sajt :d

Superboks verovanto ostaje starim korisnicima do kraja ugovora onako kako je bio.
Ostaje da se vidi koji će to nov paket uključiti HD kanale, osim u slučaju da uvedu Rudi Čajevac TV uz box paket.
Možda pod okriljem noći ljudi sa fantomkama vrate super boks,ko zna.

Poslednja izmena:
А ја који имам стари бокс без УО, јел се мени мења шта ако не потписујем уговор?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ha ha,ti mislis da nesto znaju na 0800 :D
(zadnji put kad sam zvao,rekla je podnesen je zahtev za 4g na kontrolu troskova,smejurija da sam pao sa stolice skoro,a na svako sledece pitanje je bilo,da se konsultujem ili da pitam kontrolora)

Poslednja izmena:
Pozovi 3 put u razmaku od 20 minita i dobiješ 4 različita odgovora...

Nego, gde nam je @enraged? :D

Telekom mlada se izgleda opasno kiti za udaju čim ovde kod nas danas kopaju ubacuju još kabla kao da pojačaju link ka gradu i konačno izgleda nekim direktnijim & kraćim putem razvlače DSL kabl za ove nesrećnike u perifernih ulicama koji ne mogu da dobiju ADSL i koriste WiFi.
A neće stavljati nikakav istureni stepen... bar tako mi rekoše terenci.

Poslednja izmena:
Da li rade dobro na 0800 i ne ne znam i da li je istina sta kazu nisam nikad koristio xDSL pa ne znam ali trebalo bi da znaju, ja koristim RV to je kablovski ali je zanimljivo i pratim mnoge teme a kakvi su vam ovi na 0800 ne znam ali trebalo bi da znaju valjda nisu valjda i oni neznalice, ako je tako kako kazete ja vam verujem jer ne koristim adsl i vdsl onda pod hitno na prodaju i otkaz svima pa pravi ljudi sa znanjem da se zaposle.

My Samsung S6 sent this

Sve je to deo plana, kada se privatizuje Lelekom bice bolje a mozda i skuplje, kako ce nam pokazati kako su nesto bolje uradili..e Srbijo.

Sve je to deo plana, kada se privatizuje Lelekom bice bolje a mozda i skuplje, kako ce nam pokazati kako su nesto bolje uradili..e Srbijo.
Upravo tako,sve su to nasi d*b*li smislili da se ovaj narod samo sto vise opljacka i da mu se oguli koza sa ledja!
Nemojte misliti da se neko iz njihivog menadzmenta *****ao ili prevario,sve su oni to lepo isplanirali odavno, samo se cekalo da se zavrse izbori pa raspali po narodu (muvi) Eeee Srbijo!:mad::lupko::rupa:

Poslednja izmena:
Grešite, ovo znači da je prodaja ugovorena i da će u narednom periodu periodu cene da se nivelišu po željama budućeg vlasnika, čisto da ne bi izašao na zao glas po preuzimanju, a tada možda ponudi neki "popust".

Bojim se da si u pravu.
Sto neko rece bar da su sredili infrastrukturu pa povecali cene, ah Srbija.

My Samsung S6 sent this

Meni je baš odgovarao flat fiksni zbog ukućana koji pozivaju starije rođake... Ukoliko ne ubace bar opciju da se dokupi flat fiksni po nekoj ceni kao što to ima SBB eto mene tamo kad istekne sadašnji box pa nek menjaju pakete...

Gledajući ponude za Box paket dolazim do istog zaklučka kao i vi. Ono što meni "bode oči" je ukidanje besplatnog saobraćaja za fixni telefon, koji je bio jedan od razloga za potpis ugovora sa Telekomom. Uglavnom, dodatni troškovi su neizbežni, pošto se kod mene u kući fixni dosta koristi. Upravo gledam ponude SBB-a i zaključak je da ne znam šta ću kada mi za par meseci ugovor istekne.

Dobra stvar je što je povećan protok neta, a za mobilni nisam zainteresovan, tako da mi je Box 3 sasvim solidan i to ovako na prvi pogled. Nadam se da će korigovati pojedine stvari tj. dodati HD kanale, korišćenje 72 unazad, Multiscreen i besplatni fixni, što je malo verovatno.

Da ljudi više koriste VoIP (sip), klasičan fiksni bi postao skroz nepotreban, pa ne bi bilo bitno da li daju minute ili ne.

E to je dobra vest (bar za mene), jer ne vidim nikakvu prednost za nas koji smo osuđeni na 10/1 adsl..
Znači ostaje neograničen fiksni i sve kao što je bilo i do sada?

Nazad
Vrh Dno