Pa u tom delu treba da mozes VDSL 50, ko li radi tamoКоначно могу да се праве Бокс пакети по потреби, мада остаје питање могућности код свакога. Мени су на ~700+ метара понудили 20 па можда то буде неки стандард. Јесам, на 80м од те улице негде око почетка. Централа је код музичког клуба.
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privatni-korisnici---vesti/1600
Pogledajte prilog 199930
Gotovo je starim box paketima,i neogranicenim minutima u fixnoj,tek ce uslediti dranje![]()
Sajt je upravo osvežen,nigde HD kanala ,nigde superboksa,nigde neograničeni razgovori u okviru fiksne mreže.Ne ja prenosim to sto sam pitao pre 15 min u poslovnici gde su rekli da je u cenu superboxa i dalje ostaju HD kanali.
Ali nemaju jos sve kombinacije i informacije jer je to danas "startovalo" kako devojce rece.
Tako da ako ne uzmes 3 mes po 1 din mozes da uzmes neki od uredjaja umesto toga, ali jos uvek ne znaju po kojoj ceni sta jer ponavljam sve je novo od danas i nemaju sve informacije.
My Samsung S6 sent this
A sta je problem u neogranicenim minutima?Sajt je upravo osvežen,nigde HD kanala ,nigde superboksa,nigde neograničeni razgovori u okviru fiksne mreže.
Biće da su te pogrešno informisale çuvene mts šalteruše.
Rekao si da su ti rekli u poslovnici da ima superboksa i da ostaju hd kanali.A sta je problem u neogranicenim minutima?
Pa odmah sam rekao da nema cim sam izasao iz poslovnice.
Bice da ti ne citas kako treba vec kako ti odgovara.
My Samsung S6 sent this
E jesi car, a savet ti je na nivou... Kao kada bi nekom mladom rekao e aj batali smartphone 3310 ti zavrsava sve poslove... Za skype ne treba net? Time trosak jos veci..a stari su bas za internet zaludjeni...Nek predju na Skype baba i deda resen problem.
My Samsung S6 sent this
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari