Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Cek bre ja podpisao kada je bilo pre mesec 2000 :-D auuu lopine

https://www.mts.rs/privatni/box/kupi-box

Ljudi, ja kad ovo otvorim (probao sam i firefox i chrome) ne daje mi opciju da kliknem i odaberem mobilnu tarifu, tj. box4... Samo kod mene ili kod svih?

Btw, rekao sam da je bilo bolje prodati Telekom, ovako da bi mogli da isplate radnike moraju da povećaju cene i tu ništa nije novo. Ako neko misli da je smanjenjem plata smanjen trošak MTS-a, prevario se. Kada su smanjene plate i penzije, bruto plate su ostale iste.

Sem toga, može ko šta hoće da kaže, al ovo je daleko skuplja solucija nego što je bilo ranije (box4 je bio 3200, sad je 3500 (sa 10 brzinom), ima 15000 minuta u mts mreži al tek kad potrošiš onih 300... šta će mi 15000 kad me *****avaju? što nisu odvojili to?... hd paketa nema u superboxu, nema besplatnog fiksnog - iako ga nisam ni koristio, al opet...)

Ono što mene zanima, ako sam ja potpisao ugovor pre mesec dana na 24 meseca za superbox, koja će sad cena biti? Ostaje po starom ili daju nove cene?

^Trenutno očigledno nešto rade na sajtu, ne mogu ni ja.

Коначно могу да се праве Бокс пакети по потреби, мада остаје питање могућности код свакога. Мени су на ~700+ метара понудили 20 па можда то буде неки стандард. Јесам, на 80м од те улице негде око почетка. Централа је код музичког клуба.
Pa u tom delu treba da mozes VDSL 50, ko li radi tamo :(

Sto se Boxeva tice, sacekajte ljudi da se malo staloze, kada je MTS radio kako treba prvih dana promena ;) Samo im reklamu pravite :D
Jedino poboljsanje je sto sada moze Net20/Net50 da se uzme.

Ali cemo uzjedno i videti uskoro koliki % stanovnistva moze VDSL50 uzeti, jer je ova izmena bila tempirana sa odredjenim % pokrivenosti VDSLom.

Meni je ovo veliki fail jer ne nude vise besplatni fixni u okviru mreze. A u smislu kako moji ukucani koriste fixni to znaci racune vece za 2000-3000 din. Izgleda da ce ovo usloviti povratak na omrazeni SBB :/

Shvatili da su se zeznuli sa neograničenim minutima na fixnom.. Srecom sam produzio u februaru box 2, sad sam miran 2 godine.

Ok cemu onda preplata? Sta placamo odrzavanje linije, ko bre jos i koristi fixni u Srbiji, to bre treba da bude 100din preplata a ne 600...

Kolega iznad tebe recimo koristi mnogo fixni ako se ne varam.
Inace svi matorci to koriste iako mogu i imaju preko mobilnog brdo minuta ali navika ili sta je to vec ne znam.

My Samsung S6 sent this

Opet ja sam sklopio ugovor na 24 meseci x 2000din -> 48 000din - prosecna plata u Srbiji.

Po novom za Box 2 net i fixni 24 x 2149din -> 51576 ali minus 2 preplate posto su po 1din pa tako izadje za dve godine 47280 dinara :D ali bez :

besplatne razgovore sa preko 2.500.000 pretplatnika mts fiksne mreže koje možete da koristite nakon potrošenih 150 minuta za razgovore ka svim fiksnim mrežama u Republici Srbiji.

LELEKOM!! slazem se neko bas forsira fixni ali vecina ne...oni ce odrati te matorce.

Sad ovako kad se prica o adsl ili bilo cemu svi kukaju kao ko koristi ja ne koristim fix, a sad kad se gube besplatni fix svi kukaju sto ih nema i to su bas najglasniji oni koji sve vreme pisu da ne koriste fix.
Paradoks ili neko malo, ma nalo vise lagi po forumu?
Ja sam znao i ranije istinu ali sad je i dobro sto su ovo uradili sad se vidi koga pogadja a koga ne, mene ne i bas mi drago da su poceli tako.
Uvek me podseti na to po forumima kad svi kao pljuju Pink i one Farme, Parove ili sta vec a te emisije imaju najvecu gledanost u Srbiji. I opet sam i tu u manjini jer TV ni ne gledam ne stignem od obaveza a i nikada se nisam lozio na te malogradjane.

My Samsung S6 sent this

Pa ko god imalo mozga ima videce da su povecali cene i nista drugo i to je ok? I molim te objasni nebulozu u razlici sto se tice net paketa izmedju net 10,20 i 50 a zna se da najvise korisnika ima mogucnost samo za net10 i da oni nece raditi na tome da se njima omoguci u nekoj buducnosti pristup paketima net20 i 50.. e vidim tvoju potrebu da branis MTS - cak i da radis u istom ne budi bot bar na forumu.

U bre ili ti ne citas dobro ili ja konfuzno pisem, a bice ovo prvo.
Dakle niti radim u mts, niti sam bot niti opravdavam to sto mi pripisujes, vec "prozivam" te koji pljuju po fixnom i kazu da oni to ne koriste a sad kad ce se saobracaj naplacivati pljuju po tome ato se fixni naplacuje.
A citiraj gde sam branio mts i napisao da je dobro to sto ne naprave pristup sto vecem broju ljudi mogucnost za 20, 50...
Ne budi....(da ne pisem sta da ne bih krsio pravila foruma a i svoja pravila da se kulturno ophodim sa svima)

My Samsung S6 sent this

Znaci ako ne koristim fixni onda nemam pravo da kazem da su odrali one koji koriste fixni :-D looool

Ko ti brani, a pitanje, sta te briga pa nisu tebe odrali jel, a i ko koristi fixni, nesto to pitanje vise ne preovladjuje kao do juce...
Loooooooollllll

My Samsung S6 sent this

A mozda zapravo na prvu loptu zvucim sebicno pa se setim pa ja imam Babu, imam Dedu, imam rodbinu...nisam ja samo u pitanju.

Ne ja prenosim to sto sam pitao pre 15 min u poslovnici gde su rekli da je u cenu superboxa i dalje ostaju HD kanali.
Ali nemaju jos sve kombinacije i informacije jer je to danas "startovalo" kako devojce rece.
Tako da ako ne uzmes 3 mes po 1 din mozes da uzmes neki od uredjaja umesto toga, ali jos uvek ne znaju po kojoj ceni sta jer ponavljam sve je novo od danas i nemaju sve informacije.

My Samsung S6 sent this
Sajt je upravo osvežen,nigde HD kanala ,nigde superboksa,nigde neograničeni razgovori u okviru fiksne mreže.
Biće da su te pogrešno informisale čuvene mts šalteruše kao što sam i predvideo.

Poslednja izmena:
Nek predju na Skype baba i deda resen problem.

My Samsung S6 sent this

Sajt je upravo osvežen,nigde HD kanala ,nigde superboksa,nigde neograničeni razgovori u okviru fiksne mreže.
Biće da su te pogrešno informisale çuvene mts šalteruše.
A sta je problem u neogranicenim minutima?
Pa odmah sam rekao da nema cim sam izasao iz poslovnice.
Bice da ti ne citas kako treba vec kako ti odgovara.

My Samsung S6 sent this

A sta je problem u neogranicenim minutima?
Pa odmah sam rekao da nema cim sam izasao iz poslovnice.
Bice da ti ne citas kako treba vec kako ti odgovara.

My Samsung S6 sent this
Rekao si da su ti rekli u poslovnici da ima superboksa i da ostaju hd kanali.
Valjda čitaš šta si sam napisao.
Imaš sada lepo napisano koji su stari paketi pa lepo možeš da vidiš da sam bio u pravu kada sam rekao da su te navukle čuvene šalteruše a ti si mi se još smejao kako ja znam sve.

Poslednja izmena:
Nek predju na Skype baba i deda resen problem.

My Samsung S6 sent this
E jesi car, a savet ti je na nivou... Kao kada bi nekom mladom rekao e aj batali smartphone 3310 ti zavrsava sve poslove... Za skype ne treba net? Time trosak jos veci..a stari su bas za internet zaludjeni...

U svakom slucaju hvala za savet, odusevio sam se, odlicna ideja.

Poslednja izmena:
Nije ništa poskupelo od jutros nego su u kalkulatoru samo neke mobilne tarife a u cenovniku su sve moguće tarife.
Jutros je bilo više tarifa a sada je manje u kalkulatoru.
Sajt je kao što sam već rekao,totalna papazjanija.
I dalje ne mogu da verujem da nema HD kanala kao u sada već starom superboksu.
Očigledno je da se sprema premijer boks paket, ako su sada stvarno ukinuli hd kanale.

Poslednja izmena:
E posle ažuriranja sajta ovaj box ima smisla, jer se uz ovu naknadu, odnosno gratis period od tri meseca dolazi do računice od 3500 mesečno. Znači skuplji je za 300 dinara ali dobija se 1 giga data saobraćaja više i četiri puta brži net. Ovo sada pije vodu. Fali HD paket i ovo bi potpisao odmah. Druga stvar. Imam utisak da ovi sa mtsa itekako čitaju forum čim ovako lako menjaju podatke u našu korist :D

Vrh Dno