Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Autencija mi je 14db, oko 1017 metara i rekli da mogu 20/2, ali u box paketima nije postojala opcija 20/2 net. Imam 2 iptv resivera. Hvala na informaciji.

Ma one stare halo kartice su u pitanju...
Ja pitam da li je prepaid MIX alternativa :) Cini mi se da je imao i ka fixnim pozive ranije?

Meni nije jasno, ako se ima u vidu da se većina potencijalnih i sadašnjih korisnika ne razume u problematiku o kojoj razglabamo ovde na forumu, mocućnostima, prednostima i manama kako paketa tako i svega drugog, zašto taj isti telekom još više pravi konfuziju oko same ponude? Svi mogući prodavci stavljaju minimalne cene (akcijske), neki čak stavljaju krupno ispisane cene bez pdv-a, samo da bi privukli kupca, dok telekom postavlja maksimalne cene bez dobijenih gratis meseci koji su ispisani sitnim slovima i jedva vidljivi. Zlo i naopako!

Ti mene zezas ili ovo ozbiljno stavljas kao losu stranu Telekoma???? Varati kupce cenama koje nisu tacne je OK, a isticanje najvisih cena nije dobro za kupce???????????
Koji raspad sistema kada smo dosli dotle!
Nisi ti mene bratac razumeo... Govorim o marketingu. Svi mogući distributeri, lanci (idea, maxi...) sa akcijskim cenama privlače kupce. Kod jednog metroa na primer, prvo na flajeru što vidiš je istaknutija cena bez pdv-a, a malo niže, malo sitnija, pa takoreći neprimetna ona prava cena sa pdv-om. Ali idu na prvu loptu ili šta je oku milo. Dok kod telekoma imamo fantomsku cenu od 3999 dinara za najskuplji paket koji u suštini košta 3500 dinara mesečno zbog ona tri meseca gratis na ugovor od dve godine. I umesto da na sajtu bude istaknuta cena od 3500 dinara koja i jeste tolika nakon dve godine plaćanja pune cene (3999) manje tri meseca gratis. I da time naprave koliko toliko primamljiviju varijantu za buduće korisnike oni rade kontra. Gde si ti video bilo gde da je bilo koja akcija istaknuta sitnijm fontom? A na šta se ti brecaš ja pojma nemam.

Poslednja izmena:
Pa to znaci da ne lazu korisnike, jao neko ko.pise cene PDVa, sto inace ne sme :)

uglavnom skuplji su u odnosu na stari paket
ja stari plaćam 3500 sa dodatnim stb-om a novi bi plaćao isto toliko ali bez tog jednog stb

još uz to ukinut je neograničeni fiksni

sad su otprilike kao i sbb po ceni, s tim što sbb ima bolji net, bolji spisak kanala i što je najčudnije daje više minuta na fisknom od telekom koji drži fix telefoniju

Poslednja izmena:
Sti bi Plasma rekao, to je uradjeno da bi SBB zaradjivao :)

Sreca pa sam jos prosle godine ugasio taj ugovor za BOX ovako bih se sa ovim novim paketima samo nervirao :)

Razumem, ti hoces da MTS prodaje vise - da su uradili kako kazes, bilo bi "pi*de, vidi kako kriju cene!" :)
Barem su ovako korektni.

Imam HG530 za 10mbps ali moracu u poslovnicu da potpisem novi ugovor da bih uzeo kombinaciju sa 20mbps...
Da li moram da vracam ruter telekomu i uzmem novi, ili ce moci i ovaj da izvuce 20?

Razumem, ti hoces da MTS prodaje vise - da su uradili kako kazes, bilo bi "pi*de, vidi kako kriju cene!" :)
Barem su ovako korektni.
Ne, nego hoću da kažem kakvi god da su, ne umeju ni kampanju da urade kako treba. Reklamiraju cenu paketa koja je jeftinija od naznačene, kada se izvede matematika. Zašto bi bili pi*de za nešto kad je tako? Paket kakav god da je košta 3500 dinara mesečno uz ugovor na 24 meseca. I opet nisi razumeo šta sam pisao.

Mucki, za 20 daju novi ruter, takvo je pravilo sada.
Bane, shvatam taxno to, ali takav marketimg je pilicarski. Posto ima 3 razlicite cene.

Sad sam zvao i nude mi 2 meseca za dzabe ili neki tablet .Sta mislite da se vise isplati?

I jos jedno pitanje.Posto mi se ostalo 14 meseci od proslog ugovora da li sad ako potpisem novi ide 14 + 24 meseca, ili samo 24 meseca?

Poslednja izmena:
Ako si zadovoljan novim boxom,potpises bez tableta,ako ti bas treba tablet uzmes i njega.A ranije bilo kad potpises vazi 24 meseca.Mada ja nikad nisam 14 meseci ranije potpisivao ugovor,a meni vise odgovara stari box,tako da necu potpisivati nov box,dok me ne oteraju. :D

Ako ti daju 2 meseca dzaba da sada produzis, mozda i ima smisla, ali ne verujem da moze tek tako ;)

Novi box 4 (najjeftiniji) je sada 3500?

I daju 3 meseca gratis = 437 dinara mesecno gratis.

Ja sada placam 3200 dinara. 3500-437 = 3063 dinara :D

Da li to teretski znaci da bih placao manje?

Jedino sto za sada nisam odusevljen je da su uveli mesto BOX mts broja preveli ga u mix M. Ostalo sve isto koliko vidim. Moze i tablet da se uzme za 1000 dinara i proda odmah :D

Moze, ali taj tablet kosta 2/3 pretplate + 1000 din (ne moze i 2/3 pretplate za dinar i tablet). Iskreno, tablet ne moze za toliko da se proda :)

Aha, jasno je onda. Ne isplati se uz tablet :)

Mislio sam da je caka 3 pretplate i tablet :)

Jel zna neko šta je sa MTS ponudom telefona, nema više za box paket...jel to ažuriraju sajt 5 dana ili više nema telefona za box korisnike?

Jedino sto za sada nisam odusevljen je da su uveli mesto BOX mts broja preveli ga u mix M. Ostalo sve isto koliko vidim. Moze i tablet da se uzme za 1000 dinara i proda odmah :D
Boks jeste 3500 ali sa tri meseca gratis. Plaćaćeš više za trista dindži ako uzmeš novi paket.

Ja ako potpisem i dodam 3000 dinara za fixni koje sad potrosi moja zena uglavnom,dobijem astronomsko poskupljenje.Znaci zavisi kako ko iz kog ugla gleda.A da je poskupeo jeste,koliko? zavisi kako ko gleda

Bezveze za fiksni meni majka napravi po 600minuta mesecno... Sta je sa telefonima uz box, u poslovnici imaju cenovnik na sajtu ih izbacili?

Da potpišete ugovor za BOX 2 ili bilo koji veći paket i da se obavežete na ugovornu obavezu na dve godine i da vam za to daju samo 150 minuta za fiksnu telefoniju je ništa drugo nego izvlačenje ušiju korisnicima. Pri tome razgovore zaokružuju tako da svaki zapčeti minut tretiraju kao ceo minut. Koliko ste ustvri vi onda potrošili minuta ako obavite 100 ragovora po 1min i 10 sec? Ovo je kalsična krađa i ne znam zašto to nadležni organi koji kontrolišu ovu oblast uopšte tako nešto tolerišu?
Pa da li su oni normalni dali istu ponudu za fiski telefon korisnicima sa ugovorom i onima koji to nemaju?
Onom kome ne treba IPTV slobodno mogu da se otkače telkeoma za sva vremena. Sreća njihova je što su stvarno još uvek mnopolisti.
Sve u svemu sprema se prodaja Telekoma a mislim da će posle toga biti još gore i skuplje.

Ovako će i EPS jednog dana da rasture i kazaće eto vidite da je bolje da smo ga prodali.

Poslednja izmena:
+1

Sto se telefona tice, polako... tek 3 dana su novi paketi, ima jos mesec dana da se sete da urade nesto na sajtu ;)

Nema od toga ništa..... Znaju oni vrlo dobro zašto su ovo uradili. Korisnike prisiljavaju na taj fiksni telefon i omogućili su im samo da:wall: kad im stigne račun.

Da potpišete ugovor za BOX 2 ili bilo koji veći paket i da se obavežete na ugovornu obavezu na dve godine i da vam za to daju samo 150 minuta za fiksnu telefoniju je ništa drugo nego izvlačenje ušiju korisnicima. Pri tome razgovore zaokružuju tako da svaki zapčeti minut tretiraju kao ceo minut. Koliko ste ustvri vi onda potrošili minuta ako obavite 100 ragovora po 1min i 10 sec? Ovo je kalsična krađa i ne znam zašto to nadležni organi koji kontrolišu ovu oblast uopšte tako nešto tolerišu?
Pa da li su oni normalni dali istu ponudu za fiski telefon korisnicima sa ugovorom i onima koji to nemaju?
Onom kome ne treba IPTV slobodno mogu da se otkače telkeoma za sva vremena. Sreća njihova je što su stvarno još uvek mnopolisti.
Sve u svemu sprema se prodaja Telekoma a mislim da će posle toga biti još gore i skuplje.

Ovako će i EPS jednog dana da rasture i kazaće eto vidite da je bolje da smo ga prodali.
Upravo tako,ovo sto su uradili sa novim BOX paketima mi lici samo na to da se sprema prodaja Telekoma!
U suprotnom samo neko ko je malouman ili mrzi Telekom iz dna duse bi smislio ovakve pakete!:rtfm:

Upravo tako,ovo sto su uradili sa novim BOX paketima mi lici samo na to da se sprema prodaja Telekoma!
U suprotnom samo neko ko je malouman ili mrzi Telekom iz dna duse bi smislio ovakve pakete!:rtfm:

Sto ga mrzi ajde,sto ga unistava ajde,nego sto i nas korisnike mrzi :D
Sta ce biti videcemo,ali sad mu fixni u sbb:390din 200 minuta +390 din (flat paket-1500min) dodje za 780 din 1700 minuta u fixnoj,ili pomocu one unifon aplikacije 1500 + 200 min rominga, dodje skoro dzabe :D

Niko nikoga ne mrzi ,već se telekom lepo snašao da kupovinu premijer lige prevali na sve korisnike fiksne telefonije.Pričao ne pričao tvoje parice odoše u mančester ili liverpul, da im popuniš njihov budžet ,dok u isto vreme jedva krpiš svoj, čak i nemao pojma ko je mančester i sa kolike udaljenosti se izvodi penal.
Svaki put kad izgovoriš alo Požega u slušalicu,znaj da si doprineo punjenju kraljičinog budžeta,budi ponosan na telekom što ti je omogućio takvu neizmernu radost jer ti "imaš prijatelje"

Poslednja izmena:
Telekom je stvarno uzas. Bio sam u poslovnici jer mi istekao net, i to mozda dan kako su krenule ove novotarije i kaze mi zena fixni ti je 150 min samo uz box paket (ja joj kazem pa kako ce stari korisnici), ona kaze od avgusta svojevoljno se svi prebacuju (a ti navikao staru majku na ćaskanje) i neeeema više. Ovo me podseća na famozno skresavanje kontrole troškova. Naravno svako će imati pravo da raskine ugovor, ali će se telekom dobro nafatirati u avgustu dok ljudi ne skontaju da minuta više nema.
Ja hteo da uzmem tablet uz box, medjutim imaju 4 tableta, 3 su ista klasa i nista specijalno, cetvrti skup i nesiplativ, a što je najgore pre 2 godine sam uzeo tablet preko telekomovog kućnog neta koji je bolji od sva ta tri tableta i koje ovde lud. Umesto da ubace nekoliko različitih modela i klasa uz doplatu, te akcije kao da pravi moja mala sestra od 6 godina.
Meni je najgore što ne gledam TV inač da ima SBB varijantu fix i net sutra bi se prabacio.

А које је њихово оправдање што су сјебали одличан бокс мобилни пакет и убацили скупље а горе у бокс?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno