Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Detalj koji sam ja zapazio jeste da ni MTS, ni njegov vlasnik Telekom, nisu imali račune u svojoj MTS banci. Sada je Telekom mnoge svoje račune prebacio iz Inteze i drugih u PŠ. Možda je ipak nešto bilo planirano.
mts je imao 360 račune, ali samo za uplatu opomena i nerasknjiženih dugovanja, inače su prioritizovali račune u Intezi. Upit stanja je bio moguć samo na bankomatima PŠ još od pre dve godine, tako da se već tada nešto moglo naslućivati i to se desilo.
Znači treba da tražim Dina karticu?
Dina Discover debitna će se koristiti za ovu mogućnost, ali preduslov je prijem zarade ili penzije, s tim što ne može da se sveukupno limit za sve rate optereti više od 30% plate/penzije odn. maksimalna pojedinačna kupovina je u njenoj visini.

Poslednja izmena:
Da li će od 01.07 biti promena po pitanju kursa ili će i dalje mts i Poštanska imati različite kurseve?

MTS BANKA:

EURKUPOVNI 117,2721
SREDNJI 117,5660PRODAJNI 118,1538

POŠTANSKA:

EURKUPOVNI 116.3903SREDNJI 117.5660PRODAJNI 121.0929

Jel od 1.7.podizanje novca u pošti na šalteru bez provizije?

Prošao si bez održavanja za ovaj mesec?
Nemam pojma. Očekivao sam da mi skinu pre zatvaranja računa. Zbog toga sam i ostavio neka sredstva. Kako račun nije mogao da se ugasi sa više od 10rsd na njemu, ja sam ga ispraznio. Videćemo da li će stići neki sms opomene ili slično danas ili u narednim danima. Danas su me zvali da pitaju za razlog gašenja računa, ali nisu pominjali nikakvo dugovanje.

U vezi kursa, pitao sam ih preko četa i odgovoriše:

Screenshot 2021-06-30 at 2.56.22 PM.png

Jel zna neko da li je na Poštinim bankomatima besplatno podizanje novca? Oni imaju mrežu bankomata ali ih nema na sajtu Banke PŠ, a imaju njihov logo na sebi, čini mi se.

Do sad su mi svakog poslednjeg u mesecu naplaćivali održavanje, evo danas neće da skinu, verovatno čekaju sutra, da onda mogu da naplate održavanje, jer će biti promena na računu.

Ne verujem da će to raditi, da će zbog naplaćenog održavanja za ovaj mesec, naplatiti 250 dinara održavanje za jul narednog meseca jer bi tako išlo u krug svaki mesec.

Poslednja izmena:
Jel zna neko da li je na Poštinim bankomatima besplatno podizanje novca? Oni imaju mrežu bankomata ali ih nema na sajtu Banke PŠ, a imaju njihov logo na sebi, čini mi se.
S obzirom da su i to bankomati PŠ, trebalo bi da jeste, sudeći po tekstu koji stoji na ekranu:
94658162_1737128293109071_2556559800972345344_n.jpg

Ne verujem da će to raditi, da će zbog naplaćenog održavanja za ovaj mesec, naplatiti 250 dinara održavanje za jul narednog meseca jer bi tako išlo u krug svaki mesec. Meni su uvek skidali prvog u mesecu za održavanje računa za prethodni mesec.
I ja se nadam da neće, ali je i čudno da su prethodnih 7 puta skidali poslednjeg dana u mesecu i to sve ujutru, a evo sad ne skidaju.

Evo kod mene naplaćena naknada za održavanje.
1625068999224.png

I kod mene naplaceno odrzavanje 100 dinara, poslednje😭

I meni je naplaceno 100 din za odrzavanje ali su mi iz nekog razloga stavili da imam 6 para minus na racunu. Pojma nemam kako... Ostavio sam bio poslednjih 100 din da skinu.
Sad sam prebacio toliko (moze iz MOBI-a i 6 para da se prebaci) i na nuli je. Generalno ne bi trebalo nista vise da mi naplate? Nisam do sad bio u minusu, nasli su kad ce da me cimaju :D

Bas bi voleo da objave koliko sad korisnika ima postanska stedionica.

Promenili ceo sajt kada se ulogujete, ostao isti kao MTS, ali sada plave boje i piše PŠ.
Nije loše, ali kurs ostao na 118,1538 kroz e-banking, Izgleda da je MTS njih preuzela :) Hajde da vidimo sutra će promeniti na PŠ.

• Like
Reagovanja: uji
Da čak su postavili baner "Otvorite račun plus"...
Ne prima me da se ulogujem kod njih. Pa videćemo koliko će to spajanje da traje i koji če sajt da "prevagne" i bude za sve korisniike. Vrv ovaj redizajnirani PŠ, mada ne bih vole jer me MTS meni baš odgovarao. Jedino ako zadrže sve opcije, onda ok.
Ali kada kliknkete na "Otvorite račun plus", ima link e-banking, tu klinkete i odmah Vas preusmeri n MTS sajt u plavom sa logomom PŠ.
Mozda za racun plus ostane nepovoljniji kurs, sto bi bilo bzvz. Videcemo.

Iako je navedeno da broj kol centra ostaje isti, u ebanku je promenjen. Pozivom na 0800 103 103 kaže dobrodošli u kontakt centar banke Poštanska štedionica, tako da pitanje je da li je ovo privremeno ili će ga zadržati.
Edit: Do kraja godine je ovako, posle se brojevi računa menjaju. Najverovatnije će mts-ov ebank biti za sve od 2022.

Iako je navedeno da broj kol centra ostaje isti, u ebanku je promenjen. Pozivom na 0800 103 103 kaže dobrodošli u kontakt centar banke Poštanska štedionica, tako da pitanje je da li je ovo privremeno ili će ga zadržati.
Edit: Do kraja godine je ovako, posle se brojevi računa menjaju. Najverovatnije će mts-ov ebank biti za sve od 2022.
Videcemo, mozda promene samo prva tri i zadnja dva broja racuna, a izmedju br tel ostane isti. Takva je neka logika...

meni ne otvara sajt od mts banke vec me preusmerava automatski na postin sajt..gde ne mogu da se ulogujem

Meni uredno otvara standardni sajt, samo su zamenjene boje i logo mts banke.

Prilozi

• Screenshot 2021-07-01 024516.jpg
    Screenshot 2021-07-01 024516.jpg
    391.1 KB · Pregleda: 58
Sada sam platio Vip online račun i nije mi stigao SMS da je plaćeno (sa podacima o raspoloživom stanju). Do sada se to nije dešavalo.

Изгледа да су мењали курс.
(Делује да је много повољније)

Prilozi

• Screenshot_20210701_113834.jpg
    Screenshot_20210701_113834.jpg
    37.5 KB · Pregleda: 34
Sada sam platio Vip online račun i nije mi stigao SMS da je plaćeno (sa podacima o raspoloživom stanju). Do sada se to nije dešavalo.
Ako si preneo broj kod drugog operatera, moraćeš da obavestiš sada PŠ da si u Vipu jer im tako funkcioniše SMS servis.
Edit: Druga mogućnost je da su odvajali SMS servis za Poštansku i mts pošto je upravo stigla poruka od ,,POSTED" i nije u istom inboxu sa ,,posted".

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno