Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šteta što odluka o povlačenju višenamenskih uređaja je stupila na snagu odmah, ali nadam se da će ih onda Raiffeisen otkupiti. Nažalost, jedini uplatni bankomat PŠ na Bulevaru Kralja Aleksandra je samo za dinare, tako da je to definitivno korak nazad, a i sam postupak dosta govori o politici poslovanja Poštanske.

Jutros vidim aplikacija ne radi. Sad ću im šaljem mejl da pitam kako su zamislili da uplaćujemo evre i dinare i na kojim bankomatima, a ako odgovore negativno onda bi mogli malo da ih tužakamo jer ukidanje ove funkcionalnosti nisu najavili, a realno je bila bitna stavka.

Meni je radila na 10minuta i sada kada sam probao da prebacim novac na račun u drugoj banci - ne radi. Odnosno radi, ali piše da nemam aktivnih računa.

Moze li neko da mi objasi sta je ovde problem,kakva crna kamata?

Prilozi

• Screenshot_2021-06-29 mts Banka.png
    Screenshot_2021-06-29 mts Banka.png
    78 KB · Pregleda: 89
Po mojim informacijama, ostaju i bankomati i poslovnice, ništa se neće menjati.

Juče sam obišao mts bankomat kod novog merkatora, isključen je.

Ulazim u mts poslovnicu i napravim se lud i pitam zašto ne radi ovi unutra mi odgovaraju isključen je i neće više raditi.

Slobodno neka neko ko prolazi pored nekog mts bankomata baci pogled, nema ništa od toga.

možda su isključeni da bi ih integrisali u novi sistem ili kako se to već kaže

nema mi logike da ih ukinu

Potrebno je na racunu imati 0 dinara da bi se ugasio,upravo ugasen,jedino nisam pitao sta je sa karticama da li se vracaju ili bacaju.

Meni su na mejl zvanično odgovorili da bankomati više neće raditi. A na pitanje na kojim bankomatima možemo uplaćivati evre i dinare nakon integracije, iskulirali, odgovorili samo da podizanje evra može u poslovnicama mts banke.

i-bank raifaissen .
Račun sam ugasio pre 1h , nije hteo da se ugasi dok nisam prebacio sav novac na drugu banku.Ostavio 100 din za održavanje i nije hteo, mora da bude 0 ili +/-10 din. Sad ne znam kako će mi naplatiti proviziju kada ne može novac da se ostavi. Valjda će poslati neki račun ili nešto.
Sta nudi e-bank rajfajzen banke?Jel bolji od mobi banke?

Sta nudi e-bank rajfajzen banke?Jel bolji od mobi banke?
Meni je stari sistem bio savršeniji, ali to je stvar ukusa. Svakako, reaktivniji je i znatno kraće se čeka odgovor servera. Sve je manje-više isto, vratili su plaćanje u tuđe ime, uveli besplatan ips, jedino promenu pina na bankomatu naplaćuju 150 dinara, ali Bože moj, moraju i oni nešto da naplate. Notifikacije o odlivu sa kartice u Srbiji kasne, ali to meni lično ne smeta. Osnovni sms paket obuhvata informacije o prijemu zarade ili penzije i inostrane kartične transakcije, a dodatni je 100 dinara mesečno pa ko voli nek izvoli.
Mobi banka je sasvim korektna barem na osnovnom računu, plata leži bez obaveznog prenosa zarade, pin može na Dinu i MC po želji, besplatni trajni nalozi (Račun na klik) za struju (domaćinstvo, od ovog meseca i preduzetnici), Infostan/Informatiku/Objedinjenu naplatu, Sbb/Total i Telenor i e-mail notifikacije su besplatne, te preporučujem registraciju računa sa gmail adresom kome je ovo važno, dok sms poruke se naplaćuju 10 dinara pojedinačno. Svaki drugi vid eksternog naloga je 50 dinara ili 20 na Starteru od 150.
Ne znam kako je u Mobi, kod Rajfa su nalozi besplatni.
Jedino na Progresiv paketu od 300 dinara nema naplate. Ima 5 podizanja mesečno sa drugih bankomata ili ko prenese zaradu, prelazi na Progresiv+ koji omogućava to bez ograničenja. Ista je cena, samo što iz ovog razloga nije deo komercijalne ponude po difoltu.

Чуди ме да сте чекали последњи дан постојања једне добре банке. Била је МТС добра банка. Али тројански коњ. Сада вас примају у ПШ, као овчицу по овчицу.

Blago mozgu koji je smislio ovu integraciju uz poskupljenje i degradaciju usluga. Lepo pametni ljudi rekoše, velika je sreća što u Srbiji nemamo nuklearnu elektranu...

Чуди ме да сте чекали последњи дан постојања једне добре банке. Била је МТС добра банка. Али тројански коњ. Сада вас примају у ПШ, као овчицу по овчицу.
wow, kakva prva poruka na forumu... šta bismo bez ovakvih članova

Ja sam malopre ugasio račun. Mislio sam da ostavim 100 rsd zbog održavanja, ali nisu mi dozvolili. Kada sam ga ispraznio, dobio sam poruku da sam uspešno ugasio račun. Doduše, još uvek stoji da je otvoren, verovatno je neka greška.
Edit: Nakon ponovnog logovanja nemam više aktivan račun.

Da. Opasno su nas navukli. Jednom kad otvoris racun tesko ga je zatvoriti. Sad smo ga svi ugasili jer moramo u PS. Jadni mi.

wow, kakva prva poruka na forumu... šta bismo bez ovakvih članova
Можда је било 330. мојих порука под 330. мојих псеудонима. Шта бисмо без бројача порука и оних који бројаче читају?

Poslednja izmena:
Sada ćete mi praviti gužvu u PŠ za uplatu na Visa internet, moraću da čučim u redu po ovoj žegi :ROFLMAO:
To je sve i bilo za očekivati jer su napomenuli da sve ostaje isto do daljeg odnosno dok novi vlasnik ne uskladi sa svojim poslovanjem. Pitanje je samo šta će biti sa poslovnicama MTS, ako ostaju za rad sa strankama lako može biti da zamene bankomate.

Да ли важи овакав начин уплате и сутра (30.06.2021.)?

Prilozi

• LvBGvqg.png
    LvBGvqg.png
    157.1 KB · Pregleda: 46
Највероватније се првобитна идеја није исплатила....не верујем у заверу епских размера, уствари не верујем да су уопште способни да размишљају унапред...то је најобичнија импровизација изазвана ко зна чим...
Србија је велика тајна, али моћ импровизације је овде нешто што траје вековима и могло би да се брендира...као и накнадно тражење смисла и логике у потпуно изненадним и безвезним одлукама

Углавном се слажем са @Nesbat. Детаљ који сам ја запазио јесте да ни МТС, ни његов влсник Телеком, као и све фирме ћерке Телекома, нису имале рачуне у својој МТС банци. Сада је Телеком многе своје рачуне пребацио из Интезе и других у ПШ. Можда је ипак нешто било планирано.

Јел ће моћи од 1 јула да се купује на рате са картицом мтс банке или ће морати да се тражи друга картица за то?

Углавном се слажем са @Nesbat. Детаљ који сам ја запазио јесте да ни МТС, ни његов влсник Телеком, као и све фирме ћерке Телекома, нису имале рачуне у својој МТС банци. Сада је Телеком многе своје рачуне пребацио из Интезе и других у ПШ. Можда је ипак нешто било планирано.
Наравно да нису имали рачуне, нису ни веровали у то...него ето, доселио се богати комшија и сазидао спрат више...
То је морало да се ископира, као у филму "Борат"...па ако ту буде нешто, онда да не пропусте зараду...
Када се богати комшија одселио и његову кућу купио неки башибозлук који је испливао у чувеним транзицијама, нису више знали шта да раде са тим бескорисним спратом без свих инсталација и унутрашњих радова...
И ето генијалне идеје о припајању са нечим што већ како тако ради...

Mozemo samo da nagadjamo sta se krije iza svih tih "nelogicnih" transformacija.
Dunav banka i jos neke banke su morale i morace da postoje iako su zvanicno prestale ili ce prestati da rade....

Jel od 1.7.podizanje novca u pošti na šalteru bez provizije?
Ja sam malopre ugasio račun. Mislio sam da ostavim 100 rsd zbog održavanja, ali nisu mi dozvolili. Kada sam ga ispraznio, dobio sam poruku da sam uspešno ugasio račun. Doduše, još uvek stoji da je otvoren, verovatno je neka greška.
Edit: Nakon ponovnog logovanja nemam više aktivan račun.
Prošao si bez održavanja za ovaj mesec?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno