Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mts Mastercard radi najnormalnije za sve tipove online plaćanja...zašto i ne bi? 😄

Jel pokusao neko da zatvori racun online? Imam blizu ekspozituru, ali nisu vredni moje posete.

Zatvorio ja prošle sedmice. Moraš na računu imati do +/-10 dinara kako bi ga mogao zatvoriti.
Kartice ti se automatski deaktiviraju.
Zvali nakon toga da pitaju zašto. Nisu smarali.

Evo od jutros neće da otvori m-banking a ni e-banking i error, čak mi daje obaveštenje kao da nemam račun...! :(

Prilozi

• Screenshot_20210514-071129.jpg
    Screenshot_20210514-071129.jpg
    50.5 KB · Pregleda: 85
  • Screenshot_20210514-071154.jpg
    Screenshot_20210514-071154.jpg
    64.4 KB · Pregleda: 20
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    132.6 KB · Pregleda: 40
Isto i kod mene.
Screenshot_20210514_074358.jpg

Isto. Sinoć kada sam plaćao račune sve je bilo usporeno do granice nepodnošljivosti.

Sinoć sam imao 6 uplata, oko 23h. Sve je radilo kako treba.

Jel dobio neko ova drzavna davanja u MTS banci?

Onih 30e? Ako je to, pre 2 dana. Mislim čak da je MTS Banka bila među prvima tih uplata.

Da, meni legla uplata u toku dana, kad sam došao kući na vestima su rekli da počinje sutradan. Mts brži od države :)

Leglo, juče oko 15h.

Šta se dešava sa nama koji gasimo račun u mts-u a prijavili smo se za državnu pomoć? Kapiram da će se otvoriti namenski račun, ali gde? Možda Poštanska pošto je s njom pripajaju?

Ko nema racun, automatski se otvara u PS. Mozda najbolje da pozoves onaj broj za prijavljivanje, mozda imaju bolji info.

Šta se dešava sa nama koji gasimo račun u mts-u a prijavili smo se za državnu pomoć? Kapiram da će se otvoriti namenski račun, ali gde? Možda Poštanska pošto je s njom pripajaju?
Zašto gasiti račun, ja sam shvatio da i posle 01.07.2021. da ako na računu nema promena onda se neće naplaćivati mesečno održavanje od 250 dinara.

• Like
Reagovanja: mnt
Meni je I dalje mts najbolja ponuda. Naravno, ovo sto je do 01. Jula bilo je top ali nije bilo realno da ostaje. Videcemo. Sve banke dižu cene i smanjuju ono što ide besplatno pakete...

Zašto gasiti račun, ja sam shvatio da i posle 01.07.2021. da ako na računu nema promena onda se neće naplaćivati mesečno održavanje od 250 dinara.
Tako je. I ja sam se razmisljao, ali je sjajno sto se ne naplacuje nista ako nema promena. Plus kako sam se isto prijavio da mi legne na mts, ne bih da rizikujem da na kraju pare propadnu, pa kad legne druga tura u Novembru onda cu mozda ugasiti ili nastaviti u istoj.

Meni je I dalje mts najbolja ponuda. Naravno, ovo sto je do 01. Jula bilo je top ali nije bilo realno da ostaje. Videcemo. Sve banke dižu cene i smanjuju ono što ide besplatno pakete...
Da bi bila najbolja ponuda trebalo je da sve ostane isto uz neku novu korigovanu cenu. Ovako niti je najbolja ponuda a aplikacija je postala totalno nepouzdana, svakodnevno briše račune, novac, ne radi logovanje, plaćanje, kasne poruke a samo su najavili prelazak. Šta li će se dešavati kad ih preuzmu skroz?

Ja sam ugasio racun nakon sto je legli prvih 30e.
Pitao sam sta se desava, otvara se namenski racun.
Raspali su se i na vreme sam zbrisao u Sber

Ja sam i u Mobi banci otvorio račun progresiv i čekam da mi stignu kartice na adresu, a kako kažu čim legnu prva sretstva od zarade račun automatski prelazi u progresiv+.
Tako da još uvek neću gasiti račun u mts banci dokle god mi važi i platna kartica, jer nikada se ne zna šta sve još može da se desi i ostaviću račun da miruje pa šta bude...

Ja sam i u Mobi banci otvorio račun progresiv i čekam da mi stignu kartice na adresu, a kako kažu čim legnu prva sretstva od zarade račun automatski prelazi u progresiv+.
Tako da još uvek neću gasiti račun u mts banci dokle god mi važi i platna kartica, jer nikada se ne zna šta sve još može da se desi i ostaviću račun da miruje pa šta bude...
Koji je kurs evra u onlajn menjacnici u Mobi Banci?

Prilozi

• Mobi Banka.jpg
    Mobi Banka.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 71
  • mts Banka.jpg
    mts Banka.jpg
    45.8 KB · Pregleda: 85
Da bi bila najbolja ponuda trebalo je da sve ostane isto uz neku novu korigovanu cenu. Ovako niti je najbolja ponuda a aplikacija je postala totalno nepouzdana, svakodnevno briše račune, novac, ne radi logovanje, plaćanje, kasne poruke a samo su najavili prelazak. Šta li će se dešavati kad ih preuzmu skroz?
Svakom prema potrebama. Zato sam i napisao meni. A veruj mi, imam uvida u ponide drugih bankaka. Naravno sta ce biti... Videcemo,a onda ću i korigovati svoje mišljenje

@pm.me Cekaj kako imas toliko bolji kurs od @zexoni70?
Korisnici ponude Sjajan spoj imaju bolji kurs i upola niže održavanje, ali to je moglo da se aktivira do 4. februara. Uslov je bio minimalno Total 2 na postpejd broju, s tim što se važilo i za one koji su na ugovoru sa 50% pretplate.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno