Juče se isto desilo u Mobi banci. Isto kao i kada je uplaćena pomoć od 100 EUR prošle godine.U MTS Banci još juče ljudima isplaćena ova pomoć od 30e, verovatno im je to srušilo sistem.
Hvala, i meni su kolio se sećam ranije... Nisam stigao danas da zovem , ali pozvaću ih sutra.Može, bar su meni rešili pre godinu+ dana iz istih razloga.
Zašto gasiti račun, ja sam shvatio da i posle 01.07.2021. da ako na računu nema promena onda se neće naplaćivati mesečno održavanje od 250 dinara.Šta se dešava sa nama koji gasimo račun u mts-u a prijavili smo se za državnu pomoć? Kapiram da će se otvoriti namenski račun, ali gde? Možda Poštanska pošto je s njom pripajaju?
Tako je. I ja sam se razmisljao, ali je sjajno sto se ne naplacuje nista ako nema promena. Plus kako sam se isto prijavio da mi legne na mts, ne bih da rizikujem da na kraju pare propadnu, pa kad legne druga tura u Novembru onda cu mozda ugasiti ili nastaviti u istoj.Zašto gasiti račun, ja sam shvatio da i posle 01.07.2021. da ako na računu nema promena onda se neće naplaćivati mesečno održavanje od 250 dinara.
Da bi bila najbolja ponuda trebalo je da sve ostane isto uz neku novu korigovanu cenu. Ovako niti je najbolja ponuda a aplikacija je postala totalno nepouzdana, svakodnevno briše račune, novac, ne radi logovanje, plaćanje, kasne poruke a samo su najavili prelazak. Šta li će se dešavati kad ih preuzmu skroz?Meni je I dalje mts najbolja ponuda. Naravno, ovo sto je do 01. Jula bilo je top ali nije bilo realno da ostaje. Videcemo. Sve banke dižu cene i smanjuju ono što ide besplatno pakete...
Koji je kurs evra u onlajn menjacnici u Mobi Banci?Ja sam i u Mobi banci otvorio račun progresiv i čekam da mi stignu kartice na adresu, a kako kažu čim legnu prva sretstva od zarade račun automatski prelazi u progresiv+.
Tako da još uvek neću gasiti račun u mts banci dokle god mi važi i platna kartica, jer nikada se ne zna šta sve još može da se desi i ostaviću račun da miruje pa šta bude...
Koji je kurs evra u onlajn menjacnici u Mobi Banci?
Svakom prema potrebama. Zato sam i napisao meni. A veruj mi, imam uvida u ponide drugih bankaka. Naravno sta ce biti... Videcemo,a onda ću i korigovati svoje mišljenjeDa bi bila najbolja ponuda trebalo je da sve ostane isto uz neku novu korigovanu cenu. Ovako niti je najbolja ponuda a aplikacija je postala totalno nepouzdana, svakodnevno briše račune, novac, ne radi logovanje, plaćanje, kasne poruke a samo su najavili prelazak. Šta li će se dešavati kad ih preuzmu skroz?
Korisnici ponude Sjajan spoj imaju bolji kurs i upola niže održavanje, ali to je moglo da se aktivira do 4. februara. Uslov je bio minimalno Total 2 na postpejd broju, s tim što se važilo i za one koji su na ugovoru sa 50% pretplate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari