Upravo tako,meni kartica i ne treba.Tebi bi najviše odgovarala neka virtuelna kartica, tipa Globaltel Mastercard, ili slična.
E sad svaka sugestija je dobro dosla,gde je najpovoljnije tamo cu da predjem.
Upravo tako,meni kartica i ne treba.Tebi bi najviše odgovarala neka virtuelna kartica, tipa Globaltel Mastercard, ili slična.
@Miki_ s obzirom da si napisao da ti treba samo za online kupovinu i placanja, mozda ti je onda i najpovoljnija varijantagde je najpovoljnije tamo cu da predjem.
Ostali smo samo kraći za sve bankomate koje smo do sada mogli da koristimo, i mi koji primamo platu sada imamo dodatni trošak od 90 dinara za održavanje računa. Nije 100, neg 190.nznm šta ocrniste kad je i dalje najpovoljnija banka, sta ce biti posle videcemo i retko ko nudi neke stvari koje se nude ovde
totalno mašiš poentu, apsolutno ništa što si ovde napisao nema nikakvog smisla ali takođe očigledno nema ni koristi da ti neko rasprsne taj balon u kojem živišKoliko ja shvatam, ova mts banka je bila klasicna navlakusa, da nabiju veliki broj korisnika i kada se ispuni zadata kvota pripoje je PS, izmene uslove, poskupe i svi po inerciji i po fazonu "nije ni ovo lose' ostanu u PS ni krivi ni duzni. Sto neko napisa iznad, bila je to zurka a ne banka.
Odrzavanje Racuna plus iz mts Banke od 01.07 ce u PS da bude 250, ne 190. Nema veze da li primas zaradu preko njega ili ne, pogresnu stavku u tarifniku gledas.
Ovo sa Rajfajzenom je odlicno, kome ne treba devizni nista bolje video nisam. Ne da nece biti preko 200, nego ce biti bez ikakve naknade.
Tako je, i na šalterima pošte može da se podiže bez provizije.Imaš poštu? Nisam siguran, ali na šalteru pošte možeš uzeti novac bez provizije, naravno kad radi pošta. Nisam siguran, ali mislim da sam negde pročitao da ovi sada iz PŠ to mogu.Ti si baš u nekom malom mestu kada nema bankomata PŠ?
Poštu imam, radi do 14č. Nisam siguran, mislim da je ranije bio bankomat PŠ u pošti, zašto je sklonjen ne znam. Malo mesto, ali znam i za manja mesta koja imaju i ekspozituru i bankomat PŠ.Imaš poštu? Nisam siguran, ali na šalteru pošte možeš uzeti novac bez provizije, naravno kad radi pošta. Nisam siguran, ali mislim da sam negde pročitao da ovi sada iz PŠ to mogu.Ti si baš u nekom malom mestu kada nema bankomata PŠ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari