AcaRamone991
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2021
- Poena
- 85
Јел еври са рачуна могу да се подигну само у банци?
haha, od intelektualnih gromada sličnog kalibra i 3-dnevnog staža na forumu ne može se očekivati višeHvala na odgovoru, izvoli sendvic![]()
Mogu i na njihovom bankomatu.Јел еври са рачуна могу да се подигну само у банци?
Eksperiment je neslavno završio sa, kada se sve sabere i oduzme, gubitkom.
Akumulirani gubitak Mts banke iznosi oko 850.000 evra, a retke su godine koje je ova banka završila u plusu.
Doduše ostaje pitanje i da li je zaista namera države bila da Telekom pravi mobilnu, onlajn, digitalnu banku ili samo da skine teret sa posrćućeg državnog Dunav osiguranja i prebaci ga na mnogo moćniju državnu kompaniju.
Na ovo upućuje i to što je jako malo poslova Telekom prebacio na svoju banku, već se većina računa za telefone plaća preko drugih banaka. Na kraju krajeva, aktiva Mts banke na kraju 2020. godine iznosila je svega 122,4 miliona evra ili 0,3 odsto bankarskog tržišta.
@donadoni
Nema provizije za naloge, kao ni do sada.
Sve ima napisano u tarifniku, od 37. STRANE su tarife za nas koji koristimo racun plus u mts banci
Da je pameti sve bi elektronski radili sa minimalnom provizijom - i vuk sit i ovce na broju.Nama su u mom mestu sa 3000 stanovnika renovirali poštu. Stavili su sve najmodernije unutra, a ispred pošte umesto bankomata - POŠTANSKO SANDUČE! Kao iz 1985 godine. Uglavnom, ne plaća se provizija ako se uzima novac niti uplaćuje na svoj račun PŠ.
Hvala , toliko su zakomplikovali da više ne znam šta čitam, koliko vidim , vraćam se u mobi banku , tamo imam besplatan račun, ali nema ništa u njemu, sad mogu na progresiv i za 300 ima sve besplatno plus i online štednja. Čak štednja funkcioniše tako da kada ti zatreba novac, prebaciš sa štednje na normalan tekući , ja sam tako radio 2 godine , iz revolta radi umanjenih kamata na štednju sam prešao u MTS i pogrešio, i MTS mora da se u ekspozituri otvara račun što meni nije dostupno , iz unutrašnjosti, tako da mobi banka i progresiv+ je zakon.Mesečna tarifa u PŠ je 90 dinara + 50 dinara za E-bankarstvo. I provizija svake uplate preko e-bankarstva je 10 dinara do 4000 dinara. Ako uplatiš više od 4000, onda ide nešto više. Recimo, provizija uplate od 8000 dinara je 20 dinara. Dakle, nema apsolutno nikakvih identičnosti sa MTS bankom. Jedino ako ne planiraju da i PŠ tarifu od 90 dinara ne povećaju na 250.
Za Erste, samo najskuplji paket (595din) omogućava podizanje sa svih bankomata.Ono što mi je privuklo pažnju je da postoje neke kartice nekih banaka koje takođe nemaju proviziju na bankomatima? To pročitah negde na sajtu Erste banke, ali nisu njihove kartice u pitanju? Zna li mozda neko nešto o tome?
"Ako često podižete gotovinu, i to na raznim bankomatima, znajte da nekoliko kartica u ponudi domaćih banaka ima i mogućnost podizanja gotovine bez provizije, na bankomatima bilo koje banke. Raspitajte se o njima."Za Erste, samo najskuplji paket (595din) omogućava podizanje sa svih bankomata.
Obični paketi (200 i 250din) - besplatno je podizanje samo na Erste i MoneyGet bankomatima
Hvala, mora dobro da se pogleda sve i tri puta da se pročita!Piše "Na šalteru"
Znači nije ebankingom.
Mislim da grešiš , za 50 din više na progresiv plus imam ali baš sve besplatno, koliko sam ja čitao kod poštanske se plaća provizija na uplate trećim licima .Ja imam minimalno 10-15 uplata mesečno i ako to bude u poštanskoj samo po 10 din, to je sa održavanjem puno više nego progresiv u mobi. Ova opcija rajfajzen banke je izgleda dobra , jedino me muči plaćanje na alliju ili drugim sajtovima. Sledeće, kod MTS i kod MOBI banke se dobija penzija 1 dan ranije , tojest, leže uplata drđave i dobiješ obaveštenje da je legla penzija, kod poštanske , ako je 10. u subotu, dobijaš uplatu u ponedeljak. To je provereno jer mi brat ima u poštanskoj. Nije nikako zadovoljan.file015, ne brzaj, sve lepo piše od 37 strane što napisa downtown. Nije 100, već 250 mesečno i bankomati PŠ, Pošte i Money G.
Opet trenutno dosta povoljno koliko me zapažanje služi...
biće da ti grešiš, lepo je navedeno u novom tarifniku str. 38, transakcije preko ebank/mbank ostaju besplatne bez obzira na spajanje sa PŠMislim da grešiš , za 50 din više na progresiv plus imam ali baš sve besplatno, koliko sam ja čitao kod poštanske se plaća provizija na uplate trećim licima .Ja imam minimalno 10-15 uplata mesečno i ako to bude u poštanskoj samo po 10 din, to je sa održavanjem puno više nego progresiv u mobi. Ova opcija rajfajzen banke je izgleda dobra , jedino me muči plaćanje na alliju ili drugim sajtovima. Sledeće, kod MTS i kod MOBI banke se dobija penzija 1 dan ranije , tojest, leže uplata drđave i dobiješ obaveštenje da je legla penzija, kod poštanske , ako je 10. u subotu, dobijaš uplatu u ponedeljak. To je provereno jer mi brat ima u poštanskoj. Nije nikako zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari