Јесте, да бих купио буђев лебац од 30 кинте, да им дам 130. Није то храброст него цицијашлук.Па да ниси калкулисао и уплатио,потрошио тих 100 дин.
Јесте, да бих купио буђев лебац од 30 кинте, да им дам 130. Није то храброст него цицијашлук.Па да ниси калкулисао и уплатио,потрошио тих 100 дин.
Malopre sam zvao da proverim, bode mi oči ona naknada od 0.5% za kupovinu na rate. Naplaćuje se i ona i mesečno održavanje kreditne, a na žalost ne nude debitnu na rate...Jel neko uzeo Master kreditnu? Pojavila mi se u ponudama, dvoumim se da li da uzmem, gledao sam novi tarifnik, ako sam dobro skontao 500din je izdavanje kartice i onda posle 195din na mesečnom nivou?
Što? umesto čeka...
F1
Malopre sam zvao da proverim, bode mi oči ona naknada od 0.5% za kupovinu na rate. Naplaćuje se i ona i mesečno održavanje kreditne, a na žalost ne nude debitnu na rate...
Ništa, tražimo dalje...
F1
Ma jok, ni pomenuli Dinu...Jesu ti možda nudili kreditnu dinu? ona bi trebala da je 40 dinara na mesečnom nivou, ja je nemam u ponudi, tih 0.5% je *mjau**mjau**mjau* neizbežno kod kreditnih :/
Ово је засад најближе ономе што тражиш,па погледај.na žalost ne nude debitnu na rate...
Ništa, tražimo dalje...
F1
Upravo to, 6 rata je i inače taman da se ne oduži previše...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari