Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslali su sms kada nece raditi app bas zbog uvodjenja instant placanja.

Sve je to ok ali su isto naveli u tom obavestenju od kad do kad nece raditi a nepostuju to, nek lepo napisu da nece raditi ceo vikend i nema problema.

edit: proradio mbanking ebanking jos neradi

Poslednja izmena:
E i mbanming tokom vikenda kod MB nisu posebno bitni, ali kartica da ne radi... brr!

Pa od sad je bitno, tj od ovog vikenda.

Odličan servis.

haha, da znas, ironicno :)

Pomozi bože da sutra rade kartice [emoji3]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Dostupno je kreiranje trajnih naloga od ~danas.
Samo 3 moguca primaoca i malkice traljav interfejs na webu ali rade. EDB, Infostan i MTS.

Pametnjakovici nisu uvrstili u proizvode stednju,bitno je da su omogucili da nam uvale kredite.

Imaju štednju i dobre su kamate, ali mora da se ide u poslovnicu.

Mislio je čovek na online štednju.
To bi vredelo da uvedu na Klik.

Nisu neke kamate iskreno :( Nema nesto primetno boljih na trzistu, ali nisu neke.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Oni misle o nasem zdravlju, previse vremena provedemo pored kompa, sedeci, tovimo se ;)

• Like
Reagovanja: M J
Ja sam pitao za to rekoše da će biti kada niko ne zna

Ха,ево промијенили лимите да се може произвољно уносити цифра с тим што су чини ми се динари ограничени на максимално 8 цифара(евре нисам пробао)Ово сад је нормално у односу на претходну верзију.Додали и опцију гашења рачуна.:)

Poslednja izmena:
Svidja mi sto ce moci da se placa QR kodom u prodavnicama, samo ti skenira kod na telefonu i gotovo placanje. Samo je pitanje da li ce svi da ispostuju rok do 1. aprila 2019.

Jel to radi bez nfc?

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Pa QR kod je visual, ne electromagnetic ;)
Ali trazi kameru! :(
:D

Опет боље без НФЦ-а,бар сваки паметни тел. има камеру.:)кад ти скенираш,док кад тебе скенирају:) не треба камера.(бар мислим)

Zat i ironicni :tuzko: pre :kezka: :)

Za instant placanje iz mts banke placanje racun za mts treba 30min :)

Kod mene i dalje ne radi instant u mts-u.

Komercijalna i telenor sve ok.

Treba im prijaviti.

Ja sam testirao instant plaćanje prenosom novca sa mts racuna na telenor račun i to negde oko ponoći. Sve je prošlo za sekund-dva. Samo sam označio nalog kao hitan ali je i pored toga provizija 0din.

Počela usluga plaćanje na rate kreditnom karticom "bez kamate" po, verujem, najnepovoljnijim uslovima na tržištu. Iznos se može podeliti na 3 do 24 rate, a uz svaku ratu se dodaje 0.5% od ukupne transakcije.

Da li je neko uzimao kredit na 36+ meseci i kakvi su uslovi, iskustva?

Sent from my WAS-TL10 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno