Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Опет,скидају из расположивих средстава.Кад немаш све на рачуну(мултирачун) онда скину до нуле,не иде се тренутно у минус.Мени су јуче скинули дио ,па данас опет дио до 100 динара,као што Ајрон потврђује.

Ма да али ако имам 100 па потрошим 30, што бих им дао све остало, нарочито на пар дана пре краја месеца у коме није било другог промета? Пукох кеш и остала стотка. :)

Jel neko uzeo Master kreditnu? Pojavila mi se u ponudama, dvoumim se da li da uzmem, gledao sam novi tarifnik, ako sam dobro skontao 500din je izdavanje kartice i onda posle 195din na mesečnom nivou?
Malopre sam zvao da proverim, bode mi oči ona naknada od 0.5% za kupovinu na rate. Naplaćuje se i ona i mesečno održavanje kreditne, a na žalost ne nude debitnu na rate...
Ništa, tražimo dalje...

F1

Debitna na rate? :D

Znam da nema u ponudi, verovatno nijedna banka, KB ima odloženo do 30 dana na debitnoj. Ali, meni baš to treba, da podeli na rate, bez ikakvih dodatnih troškova [emoji1]

Do skora sam imao AmexGold , bas za takve stvari, kupovinu na rate i ugasio je pre par dana, zbog nikakve zaštite, pri tome su mi već pokušali skinuti kintu sa kartice. Zvali me iz banke i zamenili besplatno Vizu elektron kao fora hakovanja. Ko zna, možda peru neke svoje gluposti...

Zašto ne bi standardna kartica vezana za tekući, mogla i da igra ulogu čeka? ...Ok, nije problem, uzeću kreditnu ali nemoj mi naplaćivati i mesečnu članarinu i naknadu...

F1

Poslednja izmena:
Ali kako debitna na rate?
Debitna, po definiciji, odmah skida samo raspolozivo sa racuna.

Amex je kreditna. Nema debitnih Amex kod nas zvanicno.
Ako hoces bez depozita na rate, to je kreditna.
Ako moze sa depozitom, to bi bila charge.
Ali debitna kao cekovi ne postoji, it beats the purpose preautorizacije placanja.

Razumem te doduse, i nije to losa ideja :)

Malopre sam zvao da proverim, bode mi oči ona naknada od 0.5% za kupovinu na rate. Naplaćuje se i ona i mesečno održavanje kreditne, a na žalost ne nude debitnu na rate...
Ništa, tražimo dalje...

F1

Jesu ti možda nudili kreditnu dinu? ona bi trebala da je 40 dinara na mesečnom nivou, ja je nemam u ponudi, tih 0.5% je *mjau**mjau**mjau* neizbežno kod kreditnih :/

Jesu ti možda nudili kreditnu dinu? ona bi trebala da je 40 dinara na mesečnom nivou, ja je nemam u ponudi, tih 0.5% je *mjau**mjau**mjau* neizbežno kod kreditnih :/
Ma jok, ni pomenuli Dinu...
Nije ta 0.5% naknada standardna, imao sam master na rate u KB, i sada AmexGold u BI i sem mesečnog održavanja/članarine nema dodatnih troškova, ako se rate uplaćuju na vreme...

F1

To nije isto... to vazi samo za radnje sa kojima imaju ugovor. A to uvek znaci veca cena nego da kupis negde u kesu, a cesto i na cekove, mada se to polako menja.

Skroz je drugo kad mozes bukvalno sve podeliti na rate. Sad neki nude odlicne kartice za jako skupe stvari (kod RF ima podela skupljih itema, bez bukvalno ikakvih dodatnih troskova - samo mesecno odrzavanje kartice je obavezno, 2e; kod UCB valjda bese 400 dinara podela na rate, bez obzira na iznos).

Sem kupovine ves masine ili bojlera, koji su neophodni, ne vidim pozivitnu stranu. Ako ne mogu da kupim bolji telefon ili telefon uopste, ili TV, necu ga uzimati na rate.

Proradilo hitno plaćanje.

Jel hitno placanje ka mts banci mogu poslati i u ponoc u utorak.

• Like
Reagovanja: M J
Pozdrav,jedno pitanje:Otvorio sam račun i dobio sam karticu Master card debit. Interesuje me sledeće: Putujem u Češku.Da li je neko imao problema s plaćanjem u inostranstvu mts banka karticom,da li sve funkcioniše kako treba? I pošto je u Češkoj valuta kruna,da li mi se više isplati da na računu ostavim dinare,ili da kupim evre preko menjačnice?

Radi bez problema u Grčkoj, Italiji, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Francuskoj i Holandiji. Lično plaćao putarine, hranu, i svašta nešto... nikad nikakav problem.

U Turskoj isto 99% radi, samo je u jednoj prodavnici bio problem, odem pola sata posle u drugu radnju istog lanca tamo ok.

Nemoj da zaboraviš da aktiviras An bankomatu da se ne bi neprijatno iznenadio

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Evre.

I predlog je da kupis nesto kruna u Beogradu i poneses, a ne da ih tamo kupujes. Menjacnice su kriminal u Ceskoj - i to u bukvalnom smislu! U BGu imas menjacnica koje dalji skoro po srednjem kursu krune.

Ja često plaćam u dolarima mts karticom i uvek mi stigne poruka koliko je skinuto evra i preostalo stanje u evrima, a na računu imam samo dinare.
Mislim da nema nikakve razlike u kursu u odnosu na njihovu menjacnicu.

• Like
Reagovanja: M J
Ima razlike ali ne preterano velike... u odnosu na druge banke i više nego povoljno...

Daj vidi koliko ti je skinuto za neki primer, kada si platio, kada je proknjizeno i koliko je skinuto.
Ako se slaze cifra za dan placanja ili dan knjizenja sa kursom za taj dan u MTS Menjacnici, onda je super za one koji imaju dinare - ne moraju da kupuju vise evra od cene predmeta.

Pa pod transakcije :)
E sad da li trx kartice ili racuna, ne znam.

Ne znam dal je do mene, na mbankigu ne mogu da promenim datum, a kad probam e-banking preko mobilnog, puc i vraća me na logovanje.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Pozdrav svima da ne citam ovih 170 strana samo jedno verovatno vec postavljeno pitanje.

Da li moze neka menzcnica za crypto da salje na MTS banku ni koja. Znam da moze Cex i Telenor.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno