Nema ni tu.Ima, na poslednjoj strani ugovora o otvaranju racuna.
Nema ni tu.Ima, na poslednjoj strani ugovora o otvaranju racuna.
Kod mene ima. Dali su mi i original prilikom otvaranja računa.Nema ni tu.
A jos brze je kad sam ja otvorio online racun u cetvrtak popodne, a kurir stigao u petak prepodne 🙂U petak ujutru sam popunio zahtev za otvaranje računa preko websajta, a malopre (ponedeljak prepodne) mi je kurir doneo dokumentaciju na potpis. Pohvale MTS banci za ekspeditivnost.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Meni još nije aktivan račun, tebi?A jos brze je kad sam ja otvorio online racun u cetvrtak popodne, a kurir stigao u petak prepodne 🙂
To je brzina.
Dal ce biti tako azurni sutra kad krenu moguci problemi? Cisto sumnjam.
Tamo gde piše partija MVR se upisuje svoj broj TR.
Znaci unesem onaj broj: "Banka u skladu sa podnetim Zahtevom otvara Korisniku Racun Plus broj: (Pa taj broj)?
Danas bio i ja u poslovnicu.... Gde svi, tu i mali Mujo... 🙂🙂
Sve odrađeno iz prve, čekam karticu, stavio broj kao i u zelenor banci, tako d ami središni broj račun aisti... : ) 🙂 🙂
Nazalost to ne moze, idu na onu adresu iz LK, ne znam zasto bi neko u 21 veku u 2017 god isao u poslovnicu, gubio vreme, smarao se sa radnicima koji jos ne znaju sta i kako ide, bilo brdo primera za ovo kratko vreme, pisali ljudi po 45 min za otvaranje racuna.
Moje otvaranje racuna je trajalo citavih 1,5 min i potpis kuriru 10 sek.
Pritom nisam trosio svoje dragoceno vreme na gluposti.
Uostalom samo je u Srbiji vreme bezvredno(vecini) jer ni nemaju posla a i nista pametno ne rade u svom zivotu, dok je u svetu, vreme novac i jako bitno.
Ali postoje ljudi mazohisti, tako da sve takve razumem, sta ces, nismo svi isti, hvala bogu.
Mogu da dodju na drugu adresu, juce sam ih pitao mejlom, a takodje prilikom popunjavanja zahteva sam odabrao drugu adresu za kontakt i dostavu, u odnosu na LK.
Ako vidim dobro po cenovniku, održavanje računa je 100 odnosno 150 dinara
zavisno od toga da li se koristi e-banking ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari