Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napisah gore - na S5 su iskljucene i radi.
Na S7/OP3T/N3 probano i sa i bez animacija, ne radi uopste.

malopre otvorio mts racun plus u telekomovoj filijali.. Veoma ljubazna i saljiva radnica.. Ne gde na pola procesa nije mogla da se poveze na neku mrezu (sta ga znam).. Kaze "ova mts banka nicemu ne valja :)" ..
Inace, znate li koja mts banka radi i koja je adresa? Onu u makedonskoj 4 sam trazio i nisam uspeo da je lociram.. Ne znam da li sam prosao pored nje ili je nema.. Na tom pojasu cela zgrada se radi i blokiran je pristup gradjevinskom ogradom (tablama).. Ne znam da ulaz nije zabacen..

Radi ona u Goce delceva, ja sam tamo sve zavrsio, ali je guzva.

malopre otvorio mts racun plus u telekomovoj filijali.. Veoma ljubazna i saljiva radnica.. Ne gde na pola procesa nije mogla da se poveze na neku mrezu (sta ga znam).. Kaze "ova mts banka nicemu ne valja :)" ..
Inace, znate li koja mts banka radi i koja je adresa? Onu u makedonskoj 4 sam trazio i nisam uspeo da je lociram.. Ne znam da li sam prosao pored nje ili je nema.. Na tom pojasu cela zgrada se radi i blokiran je pristup gradjevinskom ogradom (tablama).. Ne znam da ulaz nije zabacen..
Ne trazis MTS, nego Dunav Banku. Poslovnice bivse DB koriste, nista nisu menjali. To jeste Makedonska 4, izmedju Piraues i AIK banke prolaz kao, ulaz u poslovnu zgradu, prvi sprat. Smesan jedan slater samo na tom spratu, svi radnici ostalih firmi prolaze pored tebe :D

U Nisu je isto, preko puta Kalce valjda, ka Forumu, pise samo Dunav Banka.

Jedino ako ova u Makedonskoj bas ovih dana ne radi, jer bil-de rade na svakoj zgradi, ulici i cosku na Dorcolu kao da neko ima bilione da opere, *mjau**mjau**mjau* :D

@bakara
ma ko ce ici sa cukarice u goce delceva..

@alfaunits
Tacno sam zapamtio aik banku i piraeus.. ali sa mislio da je odmah desno od piraeus (ka trgu)
*mjau**mjau**mjau* ocekivao sam bar neku reklamu na staklu tipa "mts banka", kao sto to imaju i druge banke..

A na google maps pokazuje i jos jednu mts banku u ulici do Francuske. Postoji li i ta u Dobracina 1 ?
Posle ove u makedonskoj krenuh nju da trazim, i na telefonu mi pokazivalo da je na cosku.. Ali odustah od daljeg trazenja :) . Smorila me ova u makedonskoj :)

@bakara
ma ko ce ici sa cukarice u goce delceva..
Otkud znam da si sa cukarice, ja sam rekao u odnosu na makedonsku :)

Tebi je sa cukarice valjda najbliza u Franše d`Eperea 88 to je valjda i najveca ekspozitura kako su meni rekli.

E da ne zaboravim, posto smo imali onu pricu o aktivaciji kartica telefonom u aplikaciji i na bankomatu.

Master mozete aktivirati preko aplikacije ili telefonom, ali da bi aktivirali placanje pinom morate to na bankomatu.
ja sam to naucio na tezi nacin, jednostavno sam koristio karticu putem paypass i nisam primecivao da nesto ne radi, dok jedan dan kada sam natocio pun rezervoar shvatio da pin ne prolazi (daje pogresan pin)

Poslednja izmena:
Ta u Dobracinoj 1 jeste na cosku sa Vasinom, to je ta zgrada (ulaz je iz Dobracine, nekih 10ak metara od Vasine). Videces cesto smarace ispred :( (citaj: pusacke alapace)

Da, u Franse bi trebalo da radi, to jeste sediste (ne znam da li je najveca).

Bakara, pa bio sa Cukarice, Panceva ili Karaburme je nebitno.. ako je gledao Makedonsku, sve sto nije na NBG je bolje nego NBG :)
U ponedeljak sam putovao preko sat vremena od DCa do Vozdovca.

Poslednja izmena:
pa sad to je relativno, ako je bio autom, do goce delceva ne treba ni 10min (nbg bulevari su vrlo brzi), tj treba mu vise vremena do fransa i ako je blizi...al to dodje vec OT :)

Hvala tebi bakara na informaciji.. Samo daleko brate mili :D

ruta mi je do skupstine i tu oko vuka.. Pa mi nekako makedonska dosla najblize.. Odatle na zelenjak pa na prevoz.. Ovako bih i sa fransa morao da se vracam.. Pa sam gledao i zbog gradskog prevoza (koji je postao ocajan. guzve sve vece jer nema dosta polazaka).

Sad bar znam ovaj haos od filijale u makedonskoj 4.. Hvala momci na informaciji.. Ali je stvarno neozbiljno da nemaju krstenu ekspozituru u centru grada..

Slazem se da je daleko, i meni je, a i tu ekspozituru u goce delceva cine dva radna stola i ljudi koji cekaju ispred, opisao sam je na nekoj od prethodnih strana.
Mora to bolje :)

lol, to mi deluje kao da na ulici skupljaju potpise za otvaranje stranke..

A u onoj staroj i valjda jedinoj reklami za MTSB - vizionarski se prikazuju leteći automobili, ovi što uskoro stižu iz Kine.

Dakle, dva stola i ljudi na ulici, to je tajna formula uspeha! :)

Usput, MTSB ima odličnu dinarsku štednju (samo oročenu), 4% godišnje, koliko je do skoro TB imala za stare korisnike (sada je 3%). Za poređenje, Inteza nudi daleko manje za isti period.

Poslednja izmena:
Usput, čak i MTSB nudi chargeback uslugu (pismeno potvrdili), koju je TB jednostavno - proglasila nepostojećom, što me je zapanjilo i dovelo u problem.

Chargeback je zahtev za storniranje online transakcije kada nije moguće napraviti dogovor sa trgovcem, pa MC ili Viza izvrše arbitražu na osnovu oredatih dokaza (dokumentacije).

TB neće da se petlja time od proleća.

evo da podelim utisak.. mts ebanking mi je lepsi i pregledniji, prostiji, od telenorove. samo jos da naprave da placanje ima klasican izgled kao uplatnica (kao i sve druge banke)
mobilna aplikacija je malo kvalitetnija od telenorove, ali je svakako i ona krs

p.s. moram da pitam.. o kakvim animacijama i problemima ste govorili u porukama iznad? jesu to ovi vigeti ?

Poslednja izmena:
Ne, mBanking ne radi na nekim telefonima. Neki kazu da je do iskljucenih animacija (u Developer Options), ali kod mene i sa ukljucenim i sa iskljucenim animacijama radi na S5, a ne radi na N2/S7/OP3T.

srecom nemam taj problem.. sad sam osposobio Developer mode i iskljucio animacije. I sa iskljucenim i sa ukljucenim animacijama, radi potpuno isto..

Ima li neko S7 da mu radi MB mBanking? Koji OS, ROM?

Štedni račun ne može da se koristi preko app ili neta. Mora u poslovnici MTSB da se prebaci sa tekućeg na štedni i obratno. Bzvz. Valjda zato što nema štednje po viđenju.

U TB može sve iz app, ali su kamate na štednju u RSD manje. 3% po viđenju vs 4% oročeno.

Nisu manje u TB. Po vidjenu je i 3% vece nego bilo gde drugde, a MTSB na 12 meseci ima 4%, isto kao i Telenor. Tek na vise meseci je veca kamata.

Ovi nam digli pare i zbrisali!

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
535b54f35ae32c6578c8fb0572a13ebf.jpg

Poslednja izmena:
Nisu manje u TB. Po vidjenu je i 3% vece nego bilo gde drugde, a MTSB na 12 meseci ima 4%, isto kao i Telenor. Tek na vise meseci je veca kamata.
Izvinjavam se, dao sam pogrešnu info. U jednom trenutku je oročena RSD štednja u TB bila ispod 4%, a sad je opet 4% na god dana.

Planiraju li da uvedu SMS obaveštenja za transkakcije izvršene Dinom, zna li neko?

ATM limiti za Dinu su manji nego MC :( Provericu mailom koliko, pa javljam, ali olako sam stigao limit :(

FYI, ako je TB pocela da ignorise Chargeback zahteve (kao nesto sto nije njihova obaveza), kako je owim-ovo iskustvo pokazalo, gledajte da je koristite iskljucivo preko sistema koji sami nude neku zastitu (Ali/PayPal).

Nemam ni jedan račun na mbankigu/ebankingu.
2 dana se mlatim sa podrškom bez ikakvih odgovara, sreća pa nije vreme za plaćanje računa.
f9655057477f7106f0fdd37a96380035.jpg

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

@ironmanbg Da li si bio do poslovnice, i da li podrška priznaje problem kao takav?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno