Ne trazis MTS, nego Dunav Banku. Poslovnice bivse DB koriste, nista nisu menjali. To jeste Makedonska 4, izmedju Piraues i AIK banke prolaz kao, ulaz u poslovnu zgradu, prvi sprat. Smesan jedan slater samo na tom spratu, svi radnici ostalih firmi prolaze pored tebemalopre otvorio mts racun plus u telekomovoj filijali.. Veoma ljubazna i saljiva radnica.. Ne gde na pola procesa nije mogla da se poveze na neku mrezu (sta ga znam).. Kaze "ova mts banka nicemu ne valja" ..
Inace, znate li koja mts banka radi i koja je adresa? Onu u makedonskoj 4 sam trazio i nisam uspeo da je lociram.. Ne znam da li sam prosao pored nje ili je nema.. Na tom pojasu cela zgrada se radi i blokiran je pristup gradjevinskom ogradom (tablama).. Ne znam da ulaz nije zabacen..
Otkud znam da si sa cukarice, ja sam rekao u odnosu na makedonsku@bakara
ma ko ce ici sa cukarice u goce delceva..
Izvinjavam se, dao sam pogrešnu info. U jednom trenutku je oročena RSD štednja u TB bila ispod 4%, a sad je opet 4% na god dana.Nisu manje u TB. Po vidjenu je i 3% vece nego bilo gde drugde, a MTSB na 12 meseci ima 4%, isto kao i Telenor. Tek na vise meseci je veca kamata.
Ovi nam digli pare i zbrisali!
Koliko ja znam ne planiraju.
Ovo se odnosilo na Telenor Banku, izvinjavam se, ucinilo mi se da je TB tema.ATM limiti za Dinu su manji nego MCProvericu mailom koliko, pa javljam, ali olako sam stigao limit
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari