Ne trazis MTS, nego Dunav Banku. Poslovnice bivse DB koriste, nista nisu menjali. To jeste Makedonska 4, izmedju Piraues i AIK banke prolaz kao, ulaz u poslovnu zgradu, prvi sprat. Smesan jedan slater samo na tom spratu, svi radnici ostalih firmi prolaze pored tebe 😀malopre otvorio mts racun plus u telekomovoj filijali.. Veoma ljubazna i saljiva radnica.. Ne gde na pola procesa nije mogla da se poveze na neku mrezu (sta ga znam).. Kaze "ova mts banka nicemu ne valja 🙂" ..
Inace, znate li koja mts banka radi i koja je adresa? Onu u makedonskoj 4 sam trazio i nisam uspeo da je lociram.. Ne znam da li sam prosao pored nje ili je nema.. Na tom pojasu cela zgrada se radi i blokiran je pristup gradjevinskom ogradom (tablama).. Ne znam da ulaz nije zabacen..
Otkud znam da si sa cukarice, ja sam rekao u odnosu na makedonsku 🙂@bakara
ma ko ce ici sa cukarice u goce delceva..
Izvinjavam se, dao sam pogrešnu info. U jednom trenutku je oročena RSD štednja u TB bila ispod 4%, a sad je opet 4% na god dana.Nisu manje u TB. Po vidjenu je i 3% vece nego bilo gde drugde, a MTSB na 12 meseci ima 4%, isto kao i Telenor. Tek na vise meseci je veca kamata.
Ovi nam digli pare i zbrisali!
Koliko ja znam ne planiraju.
Ovo se odnosilo na Telenor Banku, izvinjavam se, ucinilo mi se da je TB tema.ATM limiti za Dinu su manji nego MC 🙁 Provericu mailom koliko, pa javljam, ali olako sam stigao limit 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari