Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l dobio jos neko sms gde kazu da je nekakva specijalna ponuda stednje produzena do 31.12.? WTF?

Kad će neki krediti vo no?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

meni je stiglo juce i danas :)
opasno spamuju... nisam ni citao... mozda se desi da ugasim karticu kod ovih ludaka na kraju.

Je l dobio jos neko sms gde kazu da je nekakva specijalna ponuda stednje produzena do 31.12.? WTF?

Da... neko detaljnije?

aWqEoYf.png

https://www.mtsbanka.rs/sr-Latn-RS/stanovnistvo/stednja

Dobih i ja sms u vezi specijalne ponude u mesecu stednje a nakon toga i jos jedan sms...inace nisam korisnik mts banke.

Samo za Vas - KES KREDIT u mts Banci po super uslovima! Do 120.000 din na 24 meseca, bez cekanja. Prijavite se u mts poslovnicama, ekspoziturama mts Banke ili na https://online.mtsbanka.rs/promo uz unos koda xxxxxx. Vas mts

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Kupio evre preko njihove online menjačnice, kurs je stvarno ok.

Podigao ih kod mene u kraju u njihovoj ekspozituri u pariske komune.

Uglavnom, radi se o zgradi Dunav osiguranja, u suštini nema mnogo obeležja
mts banke.

Koliko vidim koriste resurse Dunav osiguranja.

ko zna odakle su nas izvukli... mada ja imam mobilni broj kod njih...
inace im je mnogo retardiran postupak pravljenja racuna. za telenor sam zavrsio za 5 minuta dok sam kod ovih morao da silazim dole do pulta.
otici cu da trazim da me sklone sa newsletters liste koju nisam ni trazio.

zanimljiv mi je koncept ovih novokomponovanih banaka pa cemo videti. ostajem kod one koja bude bolja ali sve mislim da ce biti ona druga.

Ista ponuda za stednju, nista novo. Za evre nista posebno, a za dinare su samo iza Telenora.

I dalje nema beskontaktno plaćanje putem mobilnog telefona

Pogledajte prilog 242368

Jel ovo nova pogodnost? Jel nisam bas ispratio sve, uglavnom sljaka sve bez provizije za sada kod mene.

Ja cekam da uvedu otvaranje stednog online,jednim klikom,kao kod Telenor banke.
Ovo je besmisleno da online banka cima korisnike da dolaze u expoziture ili gde god,da bi ovo odradili.

Normalno, bez problema, juče plaćao nešto... Čak ni verifikacija nije bila potrebna, skinuli i odmah vratili onaj 1$.

Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk

Posto planiram da prebacim broj iz mts-a u vip, da li se nesto menja u mts banci sa mojim racunom? Pri registraciji sam uneo mts broj, jos kad se otvorila pa sad razmisljam da li je mogao tada bilo koji broj za registraciju ili uopste korisnici mogu biti samo mts postpaid korisnici?

Може било који број,као и у Теленор банци.

Platio sam online 6.99€, skinuto 836,49 dinara, po kom je to kursu? 119.67?
Bio sam pod utiskom da se konverzija vrši po bančinom zvaničnom kursu, ali je prodajni danas 119,14 dinara za evro... Ili sam nešto propustio? :)

Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk

119,14 је у онлајн мјењачници,кад ти мијењаш ,а кад ти они мијењају онда је виши курс.

da li je neko uspeo da poveze karticu za google play nalog?

dobio sam kartice iz mts i telenor banke ali prilikom povezivanja sa nalogom stalno dobijam gresku ,,Correct this card info or try a different card''...

Ja pre neki dan platio sa mts karticom preko Indijskog GPS-a, kupion Novu kevi i ćaletu za po 16 dinara. :)

nikako mi ne prolazi ni mts ni telenor kartica, tj. ne mogu uopste da ih povezem.
uskladjivao sam i adresu naloga sa adresom kartice ali ne pomaze. bio do mts info pulta ali kao da nisam, nedelja je pa ni call centar ne radi.
cudno mi je da obe kartice ne prolaze. zvacu ih sutra ako nesto znaju i probati veceras da ih povezem sa jos nekim nalogom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno