Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako sam vec primio platu a nisam poslao ono ovlascenje, jel mogu to nakadnk da posaljem, na mejl ne znaju da odgovore...

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Na koji mail ne znaju da odgovore ?

Znaci procedura je vrlo jednostavna...

Potrebno je da legne plata do 01.12 na tekući račun i da im se pošalje na email ovlašćenje o prenosu zarade potpisan od strane poslodavca.

[email protected]

Ako sam vec primio platu a nisam poslao ono ovlascenje, jel mogu to nakadnk da posaljem, na mejl ne znaju da odgovore...

Можеш их сутра и назвати мада би могао и послати овлашћење о преносу,без обзира на њихов одговор,јер си то урадио раније.

Da potvrdim ko nije prijavljen ne moze da uzme 5000....

Требали су прво вас наградити, који сте сами пренијели плату прије ове акције,али ...

Preneo sam platu u Mts banku. Pre 2 nedelje mi legao prvi deo plate, i pošto nisam dobio 5000 zvao sam ih i rekli da će da mi uplate u narednih 15 dana. Juče sam primio drugi deo plate i onda sam ih pozvao da pitam da li ću sada dobiti 5000 i rekli mi da moram da im pošaljem neko uverenje da sam preneo platu kod njih. Otišao sam jutros u firmu da uzmem to, oni tamo u firmi nisu znali kakvo uverenje da mi daju i na kraju mi iskucali u Wordu da oni daju potvrdu da sam prešao u mts banku. Sad upravo mi drug kaže da to ne valja nego da treba neki drugi papir da se popuni. Odakle mi to??? Ukoliko ne dobijem 5000 prelazim u drugu banku jer su veliki lažovi.

Poslato sa BG2-W09 uz pomoć Tapatoka

gore desno profil, pa onda moja dokumenta, pa tu imas: Ovlascenje za prenos zarade i drugih licnih primanja.doc

gore desno profil, pa onda moja dokumenta, pa tu imas: Ovlascenje za prenos zarade i drugih licnih primanja.doc
E pa meni su rekli da to uzmem u firmi a ne sam da uzimam. A sad je već gotovo da idem ponovo u firmu, sutra je prvi...

To ovlašćenje treba firma da ti popuni i pečatira, i to odneseš.

Ili posaljes mailom. Nije problem da ga i sutra tek posaljes njima, bitno je da plata legne pre 1. valjda.

Evo samo da se javim, juče mi na računu legle neke pare iz firme (putni troškovi), danas leglo i pola plate pre podne. Isti dan danas popodne 14:30h legla i nagrada 5.000 dinara.
Dakle ne treba da legne cela plata, ne treba da ste radnik Telekoma.
Pozdrav

Ja ih sad zvao, kažu bez ovlašćenja nema 5000, i tek mi sad nakon trećeg poziva rekli da to ovlašćenje moram da skinem sa neta. A danas više ne mogu ništa da uradim, a sutra je već kasno.

Ja ih sad zvao, kažu bez ovlašćenja nema 5000, i tek mi sad nakon trećeg poziva rekli da to ovlašćenje moram da skinem sa neta. A danas više ne mogu ništa da uradim, a sutra je već kasno.

***a, pisali smo ovde pre jedno dve nedelje šta sve treba, nisi pratio...
Ček ček, kako si preneo platu ako ti firma nije taj obrazac ispunila, moraš to imati. Idi u firmu uzmi taj obrazac za prenos skeniraj/uslikaj i pošalji na MTS-ov mail

Firma radi do 3 sata, tako da tek sutra mogu. Valjda oni treba da mi objasne šta sve treba a ne da tražim po forumima. Jedino da ih tužim za prevaru :D

Firma radi do 3 sata, tako da tek sutra mogu. Valjda oni treba da mi objasne šta sve treba a ne da tražim po forumima. Jedino da ih tužim za prevaru :D

Pa ništa onda, pošalji sutra. Uslov je bio da plata legne do 1.12, a tebi je legla. Sad samo pošalji i taj obrazac...

Ma ja čekam sa mi legne plata u utorak i onda idem u poslovnicu da pitam di su moji novci

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Vidim banka ima čekove.
Kako se to koristi? Trebalo bi mi možda ali ne znam da li se izdaju samo stalno zaposlenim ili može i ko je na određeno?

Može u većini banaka posle prve plate.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Najsvežije vesti: https://www.mtsbanka.rs/docs/tarifnik/Obavestenje-tarife_01.12.2017.pdf

Račun Plus besplatan prvih 6 meseci od otvaranja, a potom se naplacuje 100din mesecno ako ima promena na racunu u tom mesecu.
Znaci nema vise skroz dzabaka.

Naplata fakticki krece od 01. juna 2018.

Korisno, hvala! Ja neću gasiti, ali bih mogao da ugasim račun u jednoj drugoj banci kojoj već sada plaćam duplo više iz razloga koji mi uopšte nisu jasni :)

Znači godinu dana će biti besplatno.

Šta znam, ok je to period za probu. I moje mišljenje je da nije skupo 100 dinara mesečno, za usluge koje nude, ali svakako ponuda je velika i svako će izabrati šta mu odgovara.

ja iz eurobanke prebacujem na mts banku i placam sve racune preko mts banke i ako bude 100dinara ostajem kod njih.

Znači godinu dana će biti besplatno.

Šta znam, ok je to period za probu. I moje mišljenje je da nije skupo 100 dinara mesečno, za usluge koje nude, ali svakako ponuda je velika i svako će izabrati šta mu odgovara.
Ne godinu dana nego pola godine ako se ne varam. Promena je već stupila na snagu od 1.12.2017. Od tada teče 6 free meseci za postojeće korisnike. Svima njima (nama) 1.6.2018. kreće naplata 100 din mesečno.

I dalje se isplati jer imam npr plaćanje poreza i školaine, to je već 2x po 45 dinara provizije u pošti po uplatnici, a za školarinu i više jer je veći iznos. Onda podizanje novca na bilo kom bankomatu bez provizije što je opet odlična stvar, plus ako nekome treba besplatna uplata na svoj tekući račun u bilo kojoj pošti. Dok telenor banka naplaćuje proviziju od 30 dinara po nalogu za uplatu, plus imaju samo 10ak bankomata u BG-u itd.

Da nego je mislio to sto se vec koristi 6 meseci+ 6 meseci od sad, to je godinu dana, bar sam ga ja tako shvatio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno