Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je jedno podizanje novca sa telenor karticom na drugom bankomatu. Na primer. Ali opet ću reći, ponuda je velika i može se izabrati šta mu volja.

Stigoše danas izvodi, posebno dinarski,posebno devizni...

Sto je jos bitnije ne naplaciju ako nemas prometa na racunu, dok neki (npr Intesa osnovni racun) naplaciju dok god ima para na njemu.

zna li neko tekuci racun i poziv na broj od ovih slepaca?
treba da uplatim 500 kinti za izdavanje kartice ali se nisu setili da navedu br racuna u sms-u. inace cekam na njihovom pultu da nadju jer ne znaju ni oni... nije mi jasno gde nalaze i sakupljaju ove sto rade...

To će se naplatiti sa tekućeg računa.

to cu i da sacekam nego sam bio u prolazu pa rekoh da sredim to ali ne vredi kad su... to sto jesu...

Nemoj da se nerviraš ;)

Ajde da pišemo novi faq, primetio sam da linkovi u prvom postu ni jedan ne radi. Sve su zamenili. Ali sve... :smoke:

trudim se ali mnogo puta ne uspem... meni je samo fascinantno toliko odsustvo interesovanja i neprofesionalizam kod nasih ljudi.
takodje da ne mogu ni na sajtu da nadjem tekuci racun da im uplatim pare.
iskdeno ne znam sta su menjali jer ih nisam pratio. uzeo sam karticu za probu pa bataljujem ako trosi previse zivaca.

• Like
Reagovanja: M J
Još jednom, ne uplaćuješ ti ništa za karticu uplatnicom. Samo će se skinuti sa računa bez brige.

Promenili su sve, sajt, linkove . Mislim od kad su počeli, pa do danas.

rzumeo sam nego mi je rekla njihova radnica za pultom kad sam potpisivao ugovor da uplatim u nekoj posti pa sam danas bio u prolazu i rekoh ajd da sredim to ali ne moze...
videcu sta ce bolje da se pokaze, mts ili telenor jer sam u isto vreme podneo zahtev za obe.
sad idem do intese da zatvorim dinarski i devizni.
sorry za malo off-a.

Има примјер уплатнице овдје у теми,а и уговору би требао имати.

ugovor mi je bio kuci a dok sam cekao tamo za pultom nisam mogao da kopam bas po celoj temi i trazim to.
neka jure oni sad mene za kes.

gotovinski na šalterima Pošte uplatom na račun 360-0669990000006-61 s pozivom na broj vaše partije računa Plus;
Тема је велика,знам,али ево,глупо је што они сами не знају,али шта ћеш.

Poslednja izmena:
nema veze, necu zatrpavati temu, odustao sam svakako pa nek naplate od nekih para kad ih budem imao na tom racunu.
fascinantno mi je bilo samo to sto banka ne zna svoj racun na kom prima uplate i nema ga negde istaknutog... bas onako ulivaju poverenje :)

rzumeo sam nego mi je rekla njihova radnica za pultom kad sam potpisivao ugovor da uplatim u nekoj posti
Вјероватно му је тако и рекла радница јер је споменула пошту,за уплате на свој рачун без провизије.

tako je ali posto nemam normalnu postu u blizini lakse mi je bilo u banci jer je provizija svakako mala kao i iznos.

Evo je uplatnica za uplatu na svoj račun u pošti bez provizije.

Biće i u prvom postu.

LvBGvqg.png

tako je ali posto nemam normalnu postu u blizini lakse mi je bilo u banci jer je provizija svakako mala kao i iznos.
Онда ставиш број партије твог рачуна у МТС као рачун примаоца,кад плаћаш из било које банке.

nije mi nista to sigurno dok ne navedu negde svoj racun kako treba a ne da nagadjam. nemam vremena vise za cimanje oko ovoga, neka mi skinu sa racuna kad budem nekad imao i gotovo. poznato mi je svakako sa kim imam posla samo sam mislio da cu ovo uspeti da zavrsim danas.

Ja mislim da ce te zaduziti tj odvesti u minus jer mislim da imas 30 dana da platis koliko se secam da tako pise u ugovoru, posle neka kamata ide ako se dobro secam, pa eto cisto da znas da ne bude posle kad vidis racun u minusu sta je sad ovo.

da, prekjuce sam bio kod njih da otvorim racun i rekli da ocekujem karticu za 10-ak dana a jutros mi je stigla poruka da sam 500rsd u minusu.

O tome pišem sve vreme. I kome si ti hteo da uplatiš, a račun ti je već u minusu ?

Uplatiš novac na svoj račun i to je to.

ma zbunili me glupostima, pominjanjem poste pa poruka pa minus... ja sam i ocekivao da ce sami da mi skinu sa racuna. sad nemam pojma ni sta sam hteo danas da uradim :)

da, prekjuce sam bio kod njih da otvorim racun i rekli da ocekujem karticu za 10-ak dana a jutros mi je stigla poruka da sam 500rsd u minusu.

ma zbunili me glupostima, pominjanjem poste pa poruka pa minus... ja sam i ocekivao da ce sami da mi skinu sa racuna. sad nemam pojma ni sta sam hteo danas da uradim :)
Brate, neces se naljutiti ako se malo nasmejem, bas si bio u lavirintu sa svim i nisi znao gde bijes.
Polako bez zurbe imas vremena sve da platis i uzivas.
[emoji6] [emoji6]

Samo bez nerviranja :)

Evo ovo za 1. Pošto su sve promenili, linkove, sajt od početka do danas. Hronološki :)

U Vašem mts svetu je još jedan član porodice – banka. Pouzdana i sigurna, mts Banka odgovara na sve potrebe savremenog bankarskog poslovanja i s ponosom vam predstavlja svoj najnoviji proizvodnamenjen fizičkim licima „Račun Plus", koji menja vaš pogled na budućnost.

Otvorite „Račun Plus“ u mts poslovnici ili u 5 koraka novi tekući račun uživajte u paketu usluga:

- Tekući račun bez naplate održavanja – sredstva kojima raspolažete možete da koristite u više valuta (RSD, EUR, USD i CHF); omogućena vam je kupovina i prodaja deviza po povoljnim kursevima i bez provizije; priliv sredstava na račun iz inostranstva je bez naplate naknade; „Račun Plus“ možete da otvorite putem kurirske službe.

-Svi bankomati u zemlji bez provizije – uz „Račun Plus“ dobijate i MasterCard debitnu karticu sa PayPass tehnologijom uz koju možete da plaćate račune bez unosa PIN-a do iznosa od 1.500 dinara; pored plaćanja u našoj zemlji, MasterCard karticu možete da koristite za plaćanje u inostranstvu, kao i za internet plaćanja.

- eBanking i mBanking potpuno besplatno – možete da otvorite „Račun Plus“ putem usluga eBanking i mBanking; da izvršite plaćanje prema inostranstvu bez odlaska u banku; imate mogućnost besplatnog SMS obaveštenja o prilivima na račun, kao i upravljanja limitima potrošnje, mogućnost blokade i aktivaciju potrošnje.

- Sefovi : mts Banka brine o bezbednosti tvojih vrednosti. Tvoje dragocene stvari su potpuno sigurne u sefovima mts Banke. Diskretno i bezbedno čuvaj vrednosti i dokumenta u tehnološki najnaprednijim sefovima i zaboravi na brige.

- Štednja : otvorite dinarski ili devizni štedni ulog i izaberite rok oročenja prema svojim potrebama, na 3, 6, 12 ili 24 meseca.

- Tarifnik

- Menjački poslovi: mts Banka ti nudi kupovinu i prodaju stranih valuta po najpovoljnijim kursevima. Tu je i internet menjačnica koja ti pruža mogućnost da menjaš svoj novac bez provizije, gde god da se nalaziš i kada god da ti zatreba

- Međunarodni platni promet mts Banka a.d. Beograd obavlja poslove platnog prometa sa inostranstvom po najpovoljnijim uslovima u zemlji.

Budite i vi deo još veće mts porodice, olakšajte vašu svakodnevicu i uživajte uz usluge mts Banke!
Za više informacija o „Računu Plus“ kao i ostalim uslugama mts Banke posetite sajt mtsbanka.rs ili pozovite Kontakt centar na broj 0800 103 103.

Obaveštenje-tarifnik 01.12.2017.

Uplatu na svoj račun bez provizije možete uplatiti u pošti, primer uplatnice.

LvBGvqg.png

hah, ma smejte se slobodno, to je zdravo :)
ma fora je sto sam hteo za jedan dan da otvorim racun u mts banci pa isto to u telenor banci i da zatvorim dva racuna u intesi... jos sam pravo iz kreveta sisao kod ovih... ali eto, naucio sam svasta danas ;)

Samo bez nerviranja :)

Evo ovo za 1. Pošto su sve promenili, linkove, sajt od početka do danas. Hronološki :)

U Vašem mts svetu je još jedan član porodice – banka. Pouzdana i sigurna, mts Banka odgovara na sve potrebe savremenog bankarskog poslovanja i s ponosom vam predstavlja svoj najnoviji proizvodnamenjen fizičkim licima „Račun Plus", koji menja vaš pogled na budućnost.

Otvorite „Račun Plus“ u mts poslovnici ili u 5 koraka novi tekući račun uživajte u paketu usluga:

- Tekući račun bez naplate održavanja – sredstva kojima raspolažete možete da koristite u više valuta (RSD, EUR, USD i CHF); omogućena vam je kupovina i prodaja deviza po povoljnim kursevima i bez provizije; priliv sredstava na račun iz inostranstva je bez naplate naknade; „Račun Plus“ možete da otvorite putem kurirske službe.

-Svi bankomati u zemlji bez provizije – uz „Račun Plus“ dobijate i MasterCard debitnu karticu sa PayPass tehnologijom uz koju možete da plaćate račune bez unosa PIN-a do iznosa od 1.500 dinara; pored plaćanja u našoj zemlji, MasterCard karticu možete da koristite za plaćanje u inostranstvu, kao i za internet plaćanja.

- eBanking i mBanking potpuno besplatno – možete da otvorite „Račun Plus“ putem usluga eBanking i mBanking; da izvršite plaćanje prema inostranstvu bez odlaska u banku; imate mogućnost besplatnog SMS obaveštenja o prilivima na račun, kao i upravljanja limitima potrošnje, mogućnost blokade i aktivaciju potrošnje.

- Sefovi : mts Banka brine o bezbednosti tvojih vrednosti. Tvoje dragocene stvari su potpuno sigurne u sefovima mts Banke. Diskretno i bezbedno čuvaj vrednosti i dokumenta u tehnološki najnaprednijim sefovima i zaboravi na brige.

- Štednja : otvorite dinarski ili devizni štedni ulog i izaberite rok oročenja prema svojim potrebama, na 3, 6, 12 ili 24 meseca.

- Tarifnik

- Menjački poslovi: mts Banka ti nudi kupovinu i prodaju stranih valuta po najpovoljnijim kursevima. Tu je i internet menjačnica koja ti pruža mogućnost da menjaš svoj novac bez provizije, gde god da se nalaziš i kada god da ti zatreba

- Međunarodni platni promet mts Banka a.d. Beograd obavlja poslove platnog prometa sa inostranstvom po najpovoljnijim uslovima u zemlji.

Budite i vi deo još veće mts porodice, olakšajte vašu svakodnevicu i uživajte uz usluge mts Banke!
Za više informacija o „Računu Plus“ kao i ostalim uslugama mts Banke posetite sajt mtsbanka.rs ili pozovite Kontakt centar na broj 0800 103 103.

Obaveštenje-tarifnik 01.12.2017.

Uplatu na svoj račun bez provizije možete uplatiti u pošti, primer uplatnice.

LvBGvqg.png

Hvala!

ugovor mi je bio kuci a dok sam cekao tamo za pultom nisam mogao da kopam bas po celoj temi i trazim to.
neka jure oni sad mene za kes.

Imas 30 dana da uplatis a nakon toga ide kamata. Ali verovatno si uzeo racun sa razlogom pa ces vec svakako uplatiti neke novce na njega/primiti platu i sl. pa ce sami skinuti, tj izaces iz minusa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno