Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јеси ли раније користио картице,јесу ли активиране?

Ja pre neki dan platio sa mts karticom preko Indijskog GPS-a, kupion Novu kevi i ćaletu za po 16 dinara. :)
Wait... HOW? Ako neces u ovoj, daj link ka odgovoru u drugoj temi, plz :)
Jeste da mi ne treba uopste Nova, ali garant ima i neki drugi app koji bi i platio tako nesto, barem za podrsku :)

Јеси ли раније користио картице,јесу ли активиране?
aktivirao sam ih po uputstvu,uplatio malo novca ali ne prolaze. probacu da ih povezem na neki drugi servis. zakomplikovali su bez potrebe. intesa je radila ok ali oni imaju drugih problema.
ako ove kartice ne mogu da se povezu sa ovim sto hocu onda sam dzaba krecio...

Pogledaj temu o Google Play Store-u, moguce da postoje neke kerefeke sa nasim ili sa debitnim karticama...

pogledacu, javljam svakako sta sam uradio... ne moze nista jednostavno kod mene pa cak ne mogu ni malo para da potrosim.

Poslednja izmena:
pogledacu, javljam svakako sta sam uradio... ne moze nista jednostavno kod mene pa cak ne mogu ni malo para da potrosim.
Meni je povezana kartica telenor banke sa plej storom. Doduše zadnji put sam tu nešto kupovao još u aprilu, ali poenta je da je moguće povezati. Obična debitna MC.

hvala na potvrdama. cekam jos malo da komsija otvori ducan pa cu da sidjem da kupim nesto karticom da vidim hoce li ga se aktivira i poveze posle toga... javljam kako sam prosao...

uspeo sam drugari :)
ipak je bio jos jedan moj brain bug...

uspelo je da mi promakne da moram zvati i telefonom da aktiviram karticu na sta su se i oni zacudili ali nije vise ni bitno, napokon sam povezan i potrosio sam 1€ :)

Tnx!

EDIT: Kako najjednostavnije da uplatim pare na svoj račun na kartici? Odem do mts poslovnice?
Otvoris Telenor racun, uplatis na bankomatu pa prebacis sa njega online na MTS racun :D
Ne u MTS poslovnicama, nego u Posti.

uspelo je da mi promakne da moram zvati i telefonom da aktiviram karticu na sta su se i oni zacudili ali nije vise ni bitno, napokon sam povezan i potrosio sam 1€ :)
Koga zvati, za sta?!

^kad stigne kartica, u koverti je uputstvo za aktivaciju gde je naveden broj koji moras da zoves kako bi ti aktivirali... malko glupavo po mom misljenju ali je sad reseno...

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?380725-Google-Play-Store-popusti-(FAQ-u-prvom-postu)

Prvi post govori kako, svi ostali kada i koliko. :)

EDIT: Kako najjednostavnije da uplatim pare na svoj račun na kartici? Odem do mts poslovnice?

Moze li objasnjenje kako ste uspeli da povezete tj. sta ste stavili za adresu? Ja sam probao pre par dana i nije htelo da prodje. Pretpostavljam da je problem bio do pogresne adrese, posto je na kartici srpska, a ja sam dodao neku random iz Indije. Ono objasnjenje iz prvog posta ne pomaze, jer sad mora da se doda novi payment nalog, a ne samo da se promeni adresa na Indiju.

kod mene je bila odabrana usa adresa prilikom kreiranja naloga i bila povezana intesa internet kartica koju sam ugasio.
dok sam pokusavao da povezem karticu mts banke ukucao sam svoje prave podatke. posto tada kartica nije bila aktivirana ne znam da li je mogla da ostane usa adresa.

malo sam juce citao i pominje se nepoklapanje adrese naloga i kreditne kartice kao jedan od mogucih problema.

Ja sam probao jedno 5-6 razlicitih kartica i nijedna nije htela da prodje sa indijskim adresama koje sam uneo, sto i ima logike, jer se ne poklapaju sa "billing" adresama kartica. Ne znam onda sta je @SuperStarr uradio da bi dobio indijski GPS, posto pretpostavljam da ako upisem srpsku adresu za adresu kartice, dobicu srpski GPS, jer ne vidim kako bi me prepoznali kao "Indijca".

ne bih znao za to jer nisam koristio indijski store...

probaj ovu varijantu sa vpn-om iz prvog posta GPS teme, mada nemoj da mi verujes jer nisam to radio...

VPN mi je ionako uvek ukljucen, ali ne pomaze, jer cim kliknem na cenu u rupijima prebaci na dolare ili evre, zavisi koja adresa je stavljena. Moram onda pitati Superstarra na PM.

Кажем ја,прво активација:D Полако сад с парама,елем ,је ли ово звање за МТС картицу?

da, mora zvanje za mts karticu iako sam se logovao i uneo pin preko weba i u mobilnu aplikaciju. bio sam u nekoj guzvi i promaklo mi je...

Otvoris Telenor racun, uplatis na bankomatu pa prebacis sa njega online na MTS racun :D
Ne u MTS poslovnicama, nego u Posti.
Proverio juče.
Moguće je samo u ekspoziturama mts Banke (kojih ima nedovoljno BTW).
U poslovnicama mts-a nije moguće jer oni ne rade platni promet.
Ako uplatite preko pošte ili bilo koje banke, novac mora da se knjiži tako da mu treba vremena da "legne" na račun.
Telenor je u ovom slučaju daleko bolje rešenje.

Telenor je def. bolje resenje od MTSB, jedino sto je Racun Plus skroz besplatan do ~juna.

Ja sam juce hteo da pokupim novu karticu u AIKu i zatvorim sve sem MC u Intesi - ko je samo prosao i video guzve, klanjace se Telenor Banci :) Ili Raiffeisenu, oni isto dvoje samo nisu imali za salter.
Tip: penzije stigle za vikend ;)

ja sve placam racune preko mts banke.nastavicu da koristim racun plus zadovoljan sam.

Da li je moguće podići EUR s računa (u mts banci) na nekom bankomatu u Srbiji?

Ne.

Možeš u Komercijalnoj, Telenor banci...

Јел неко корстио МТС банку да скине паре са пејпала? Ја сам верификовао картицу на пејпалу, али неће да повуче паре

isplata sa paypala moze ali samo ako imas ferifikovanu visa card.mts mastercard neprolazi isplata.

kako moze podizanje evra na bankomatu od komercijalne banke.znam moze na bankomatima telenor,raiffausen.

isplata sa paypala moze ali samo ako imas ferifikovanu visa card.mts mastercard neprolazi isplata.

хвала на одговору. Знам да ово није везано за МТС банку, али да ли може да се повуче на ерсте картицу? код њих на сајту стоји да може, али код мене на картици нигде не пише VISA, иначе имам омладински рачун.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno