Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jednog da kažem lošeg iskustva sa mts bankom. Podizao sam prošlog četvrtka novac na bankomat banke intesa u ulici Goce Delceva. Bankomat mi je izbacio novac, potvrdu ali ne i karticu. Prijavim ja to uredno mts banci, zovem ih danas, a oni kažu da još nisu dobili odgovor od inteze.

Dešava se to sa svim bankama. Kada proguta karticu bankomat druge banke, procedura je komplikovanija. Dok dođu da napune bankomat (a to ne rade svaki dan) pa onda pokupe progutane kartice i odnesu ih u ekspozituru koja je za to određena. Pa onda šalju drugim bankama... može to da potraje i 10-14 dana [emoji51]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da je taj bankomat makar u nekoj poslovnici, nego je ispred maxija. Dok sam bio u eurobanci, bankomat mi je progutao karticu zbog oštećenog čipa , i izvukli su je odmah. Fora je što sam karticu privremeno blokirao preventivno, platu primam preko mts banke, pa ne mogu da podižem novac nigde sem u ekspozituri. Takođe i plaćanje računa moram da radim preko mbanking-a, umesto direktnim unosom broja kartice na sajtu.

Poslednja izmena:
То и јесте једна од мана тзв. онлајн банака,без пуно експозитура,банкомата и сл.Све је лијепо до првог проблема,без обзира чија је кривица.Све банке истичу кроз рекламе своје предности али ни у једној није баш сјајно.На нама је да све добро размотримо и одлучимо шта нам заиста треба.

Jel imao neko problem preko Halk bankomata da koristi karticu mts banke, cim stavim karticu prodje 2-3 sekunde i samo izbaci karticu.
Jos jedan problem mi se desava promenio sam skoro mob i neda mi app da koristim instaliram i vec me automatski prepozna da kucam pin i kada kucam izadje ovo Screenshot_2.png

Brisao sam cache app iz google naloga na starom mobu normalno radi cak i posle brisanja, normalno mi daje opciju da napravim nalog za mbanking ponovo, brisao sam i uredjaje iz ebankinga, jel imao jos neko ovaj problem.

Prilozi

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    276.1 KB · Pregleda: 152
Poslednja izmena:
Не подржава Мастер(банкомат)

Tako je Halk banka bankomati podrzavaju Visa i Dina kartice ako se ne varam.

TT

To je onda to jer znam da sam sa tog bankomata pre koristio vise puta mts banka master karticu ali bila je druga banka mislim pro credit, izgleda su prodali lokaciju halk banci ili neka druga fora.

Dakle, za poklon od 5.000 dinara potrebno je da skeniraš Ovlašćenje za prenos zarade koji si predhodno overio u firmi i to pošalješ na njihov mail: [email protected]
Poklon od 5.000 dinara mogu dobiti samo oni koji su dobili SMS poruku o tome.
Ja sam danas poslao mail, javiću Vam kad stigne i kako je prošlo.

Kad legne plata ;)

Poklon od 5000 rsd mogu dobiti samo oni koji su otvorili račun nakon 2. oktobra. Tu informaciju sam dobio juče u banci. Razmišljao sam da prebacim platu u mts banku, nevezano za ovu promociju. Juče sam otišao u poslovnicu u Nišu, u Nikole Pašića. Uplatio neki novac da platim račune, a službenica je zaboravila da mi odštampa uplatnicu. Onda se pravila blesava i pitala da li sam potpisao to što mi je dala? Naravno, novu nije mogla da odštampa. Srećom stigla mi je SMS poruka, pa sam imao potvrdu uplate. Nakon ove situacije, mtsBanka kao primarna banka je otpala kao varijanta. Biću kod njih dok održavanje računa i elektronsko plaćanje budu besplatni. Ukoliko promene ove uslove, zahvaliću im se na saradnji.

Sad sam zvao, baš zbog ovog 2 oktobra...

Znači ovako meni rekoše, mogu i ljudi koji su otvorili i ranije, dobili sms, ali mora da im plata legne pre 01.12.

Poklon od 5000 rsd mogu dobiti samo oni koji su otvorili račun nakon 2. oktobra. Tu informaciju sam dobio juče u banci. Razmišljao sam da prebacim platu u mts banku, nevezano za ovu promociju. Juče sam otišao u poslovnicu u Nišu, u Nikole Pašića. Uplatio neki novac da platim račune, a službenica je zaboravila da mi odštampa uplatnicu. Onda se pravila blesava i pitala da li sam potpisao to što mi je dala? Naravno, novu nije mogla da odštampa. Srećom stigla mi je SMS poruka, pa sam imao potvrdu uplate. Nakon ove situacije, mtsBanka kao primarna banka je otpala kao varijanta. Biću kod njih dok održavanje računa i elektronsko plaćanje budu besplatni. Ukoliko promene ove uslove, zahvaliću im se na saradnji.

Ja sam račun otvorio još u Junu ove godine, pa sam dobio SMS, tako da to sa 2. Oktobrom nije tačno.

Jedan od uslova je da plata legne do 1.12. da bi se dobilo ovih 5.000. Tako da ko prima pocetkom, dzabe jurca da prenosi,ako to radi zbog 5k

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Definitivno gasim racun u ovoj banci, vec nekoliko puta se desava da mi uplate novac preko njihovog transakcionog racuna, i da ne legne naredna 3-4 sata. Navodno sve zavisi od Poste, a njima je kliring u 1, pa u 4, ali sve zavisi kada ce, i da li ce Posta da pusti. Prekjuce sam isao u poslovnicu, jer novac koji je uplacen u 11, nije legao do 3 popodne, jer je koleginica 'zaboravila' da proknjizi na moj racun. Previse peripetija i cekanja, i glupih izgovora.

Sent from mTalk

Ne... ali mora do 01.12. da legne plata i da se dobije promocija.

Meni plata leze 15 i 30 tako da bih ja tehnicki mogao, ali nisam dobio SMS od njih a kod njih sam otvorio racun prvog dana.
Mislim necu to da radim ne bih ni da sam dobio sms nego cisto kazem da im je to glupo jer nisu svima(ako je ta akcija za sve) poslali sms pa ljudi ni ne znaju za to.
Meni tih 5000 nista ne znace, ali nekom mozda puno znace a ne zna za ovaj sms tj. info o dodeli tih 40€ a dobio bi platu mozda do 30-og kao ja.

TT

Ja ispunjavam te uslove, plata je legla jos pocetkom meseca, ali nikakvo sms obavestenje nisam dobio. Dostavio sam im i ovlascenje

Definitivno gasim racun u ovoj banci, vec nekoliko puta se desava da mi uplate novac preko njihovog transakcionog racuna, i da ne legne naredna 3-4 sata. Navodno sve zavisi od Poste, a njima je kliring u 1, pa u 4, ali sve zavisi kada ce, i da li ce Posta da pusti. Prekjuce sam isao u poslovnicu, jer novac koji je uplacen u 11, nije legao do 3 popodne, jer je koleginica 'zaboravila' da proknjizi na moj racun. Previse peripetija i cekanja, i glupih izgovora.

Sent from mTalk

A tebi baš hitno...Ako ti treba za sutra na primer da nešto platiš, ti danas odeš u poštu i nema brige.

@MarkoJ To sto se ti nisi nikada nasao u situaciji da ti hitno treba novac, ne znaci da drugi nisu, ne razumem tvoj komentar. Ne movu da posluju na konto, 'e bas mu hitno trebaju pare, strpice se'.U principu nije problem da sacekam kliring, problem je sto i te rokove ne postuju i onda daju maksimalno *****ske izgovore, tipa 'koleginica zaboravila'.
Nekoliko puta sam preko poste uplacivao novac na racune drugih banaka i legnu za maksimalno sat vremena.

Sent from mTalk

Па видиш им стратегију увлачења прво својих радника(МТС-а) па и осталих,пробраних.Вјероватно имају ограничен буџет за поклоне.Свакако их нико не пита одакле паре за те поклоне и онда се питају што држава није добар власник.Сулудо је ићи у Пошту и уплаћивати новац на рачун у онлајн банци.Као примарна банка никако,баш као и ТБ.

Ja nisam njihov radnik, jednostavbno sam dobio SMS. Račun mi je kod njih otvoren od Juna ove godine i samo sam ga povremeno isprobavao plaćajući online račune i ponekad kupio eure u menjačnici-online. I meni plata leže 15 i 30, Juče sam prebacio primanja tako da će mi plata leći 30.11 to ispunjava uslov za nagradu.

То за раднике пише неколико страница прије,нисам мислио на тебе:)

Zar ta promocija ne važi samo za zaposlene Telekoma Srbije, i to za prvih 800 klijenata koji prenesu svoju zaradu u MTS banku

Pa ako su ovde neki dobili sms,a ne rade u Telekomu,onda vazi i za ostale,znaci vazi za sve koji dobiju sms.

@MarkoJ To sto se ti nisi nikada nasao u situaciji da ti hitno treba novac, ne znaci da drugi nisu, ne razumem tvoj komentar. Ne movu da posluju na konto, 'e bas mu hitno trebaju pare, strpice se'.U principu nije problem da sacekam kliring, problem je sto i te rokove ne postuju i onda daju maksimalno *****ske izgovore, tipa 'koleginica zaboravila'.
Nekoliko puta sam preko poste uplacivao novac na racune drugih banaka i legnu za maksimalno sat vremena.

Sent from mTalk

Vidi i da si placao u posti te stvari zasta ti je hitno, isto ne bi bio proknjizen, kao i uplata na tvoj racun, dok ne dodje vreme za to. Tako da isto je.

A ovo na racune drugih banaka, mozda se pogodilo da si uplatio u 10h, ili u 15.

Kako zaboravila, zar ga ne ukuca odmah.

Ili mozda struju, telefon, infostan pusta odmah, a samo uplate na racun u banci ostavi negde i zaboravi...

Izvinjavam se za dezinformaciju. Ja sam informaciju o 2. oktobru dobio u poslovnici u Nišu. Još jedan minus za njih i još jedna potvrda da o svom poslu vrlo malo znaju. Zapravo, da na ovoj temi nisam pročitao sve što me je zanimalo, a da sam se informasao samo u pomenutoj poslovnici, verovatno nikada ne bih otvorio račun u mtsBanci.

@MarkoJ Nisam placao nista online, trebao mi je kes kroz sat-dva najvise, zato se i bunim, da sam placao komunalije (kao sto i placam putem ebanking) bilo bi mi svejedno da sacekam i dan-dva.
Jedini put kada mi je uplata legla za manje od jednog sata na mts racun je bilo pre mesec dana, uplatio sam u 15:55 i vec u 16:45 je bilo na racunu, takodje preko Poste, ali ne preko transakcionog, nego direktno na racun, mada mi je u poslovnici receno da je nebitno kako uplacujem, i verujem joj, jer im je poslednji put trebalo 5 sati da proknjize.
Evo situacija od danas, uplaceno u 11 preko transakcionog, u 1 je kliring, pare su legle u 3.
A ovo da je zaboravila me najvise zacudilo, nisam mogao da verujem sta mi pricaju, jos se smejulji kao 'joooj, pa sigurno je zaboravila'. Dok sam cekao, salterusa je zvala koleginicu da proveri da li postoji uplata, i da pusti novac.
Nije mi cilj da ti kontriram, to su neka moja iskustva, s druge strane, kolega nikad ovakvih problema nije imao.

Sent from mTalk

Ma nema kontriranja, razmenjujemo mišljenja.

Ali iskreno i dalje te ne razumem, ovo

Nisam placao nista online, trebao mi je kes kroz sat-dva najvise

Ako sam ja dobro razumeo, ti si otišao, dao keš i odmah ti trebao opet keš ...

Inače ja sam danas i juče pustio novac iz kombank, na mts računu je bio kroz par minuta.

Lose sam se izrazio jos u prvoj poruci, izvini, ortaka sam zvao da mi pusti novac, mislio sam da se podrazumeva da mi neko drugi salje, jer nema logike da uplacujem sebi na racun, a treba mi kes.
Moguce je da bi brze proknjizili ako bih iz banke uplacivao na racun u mts, mozda je do Poste, ko zna...

Sent from mTalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno