Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas mi je stigla SMS poruka sledeće sadržine:
MTS Banka Vam poklanja 5.000 RSD! Iskoristite Vaš Račun Plus i preusmerite primanja u mts Banku do 01.12.2017, nagrada je Vaša. Pozovite 0800 103 103.

Oni baš imaju para za bacanje...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Danas mi je stigla SMS poruka sledeće sadržine:
MTS Banka Vam poklanja 5.000 RSD! Iskoristite Vaš Račun Plus i preusmerite primanja u mts Banku do 01.12.2017, nagrada je Vaša. Pozovite 0800 103 103.

I meni isto.

• Like
Reagovanja: M J
Шта је ово људи моји,банке почеле да дијеле паре...Неће нешто изаћи на добро:)

Ja nista nisam dobio :mad:

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

^ Iz ovog flajera, to kao da samo važi za radnike Telekoma Srbija.

Pozovite ;)

RM94D43.jpg

Има ли каквих услова кад се позове?Мислим може се пренијети плата,добити новац па за неко вријеме затворити рачун и сл.

Има ли каквих услова кад се позове?Мислим може се пренијети плата,добити новац па за неко вријеме затворити рачун и сл.

Ti zaista mislis da su oni budale?
Odakle ti samo pada na pamet takva ideja.

Nas covek samo gleda kako ce nesto/nekog da iskoristi i sutne.
Bas...

TT
Немој срећо немој данас...Ако немаш шта нормално рећи,немој ни паметовати.Ти дај и живот за банку,ја нећу.Мислио сам да смо се раније договорили о међусобном некоментарисању,поготово на овакав начин.

Ti zaista mislis da su oni budale?
Odakle ti samo pada na pamet takva ideja.
Bravo, bravo bravo, isto razmisljamo nego...
Necu dalje bolje je.
Немој срећо немој данас...Ако немаш шта нормално рећи,немој ни паметовати.Ти дај и живот за банку,ја нећу.Мислио сам да смо се раније договорили о међусобном некоментарисању,поготово на овакав начин.
Mislim da je @NorthGate sve rekao, kao i ja.
Zahvaljujem.

TT

Рекли сте вас двојица и више него што мислите,али о себи.

Ne znam druze, ali pre si ti ovom recenicom rekao vise o sebi.
Мислим може се пренијети плата,добити новац па за неко вријеме затворити рачун и сл.
Da nesto ucaris i da onda zatvoris.
Ne znam neka drugi procene.
A da ne idemo dalje mislim da su svi razumeli ko sta kaze, ali zaista svako moze da zakljuci, ne bih dalje u off.
Zahvaljujem.

TT

Ха,ха,који си ти лик,сад ме треба процијењивати,какав сам ја?О томе се ради,и то на основу поруке без цитиране прве реченице?Као да су сви луди и не знају шта пише на претходној страни?
И идемо у оф,наравно.Невјероватно.

???
[emoji87] [emoji86] [emoji85]

TT
On topic

A zna li ko po kojim kriterijumima nude ovu ponudu?

Poslednja izmena:
Рекли сте вас двојица и више него што мислите,али о себи.

Ne daj Boze da tebi neko da rukovodis nekom firmom,upropastio bi je za mesec dana.
To sto ti mislis da ih izvacaris za 5 soma,to sve govori o tebi ko si i sta si,a ti pokusaj sa tim pilicarenjem, pa nam javi kako si prosao,bas da vidim da li si ti prepametan ,a oni glupi.

Prijatno i dovidjena!

Не дао ми Бог ту одговорност.Хвала вам за констатацију,ко сам.Без вас то не бих знао.Немате појма колико сам вам захвалан.У праву сте,за све.Извињавам се многима.

Poslednja izmena:
Kako su napisali da mozete preneti platu ako nisi prijavljen?
Valjda ako nisi prijavljen das racun i neko ti na njega uplati novac ( ili na ruke ) ne mozes da prenosis platu...

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Evo jednog da kažem lošeg iskustva sa mts bankom. Podizao sam prošlog četvrtka novac na bankomat banke intesa u ulici Goce Delceva. Bankomat mi je izbacio novac, potvrdu ali ne i karticu. Prijavim ja to uredno mts banci, zovem ih danas, a oni kažu da još nisu dobili odgovor od inteze.

Ovde verovatno nije mts banka kriva, već Intesa sa njihovim "unapređenjem sistema". Ko zna šta im sve baguje dodatno, osim onoga što možemo pročitati po Internetu i u BancaIntesa temi na forumu.

Interesuje me da li je moguća uplata sa mog računa u mts banci na račun drugog FIZIČKOG lica u Nemačkoj.
Vidim da u e-banking aplikaciji ima opcije za devizno plaćanje ka inostranstvu ali u šiframa za plaćanje nigde ne vidim šifru za ovo što meni treba pa me zanima da li je neko konkretno uradio transakciju tog tipa.

Evo jednog da kažem lošeg iskustva sa mts bankom. Podizao sam prošlog četvrtka novac na bankomat banke intesa u ulici Goce Delceva. Bankomat mi je izbacio novac, potvrdu ali ne i karticu. Prijavim ja to uredno mts banci, zovem ih danas, a oni kažu da još nisu dobili odgovor od inteze.
Ali druze, sta je ovde kriva MTS banka, nit njen bankomat nit ista.
Inace, kad ti bankomat "pojede" karticu to ume da potraje narocito ako nije banka vlasnik kartice tj ako nije njihov bankomat.

TT

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno